Roger Kremer vraagt Melanie Suijkerbuijk ten huwelijk


Love is in the air, mensen! En de air ruikt naar frituurvet, want de romanticus Roger Kremer vroeg zijn vriendin ten huwelijk in een cafetaria. Als dat geen liefde is. Want Melanie is namelijk gek op een berenlul saté en extra grote friet Joppiesaus.

Van een feestje houden deze twee wel (je kan ze ook boeken voor jouw feestje), dus dat zal een knaller van een huwelijk worden. Alle mensen van de kermis komen natuurlijk en wellicht is de depressieve postbode, de ex van jeweetwel, ook welkom.

Ps: Het is “I said yes”.

20 reacties op “Roger Kremer vraagt Melanie Suijkerbuijk ten huwelijk

 1. Anti alles zegt:

  De huwelijksnacht zal gevierd worden in een bubbelbad gevuld met ketjap manis, heerlijk! lekker glibberen die Roger. 2 keer knipperen met je ogen en die dikke kut vol met ketjap manis trekt je lul vacuum. Oppassen Kremer anders wordt het een nachtje spoedhulp.

  10
  3
 2. Droeftoeter zegt:

  Laat die mensen toch eens met rust….grapje is leuk maar dit is inmiddels genant aan het worden. Roddelpraat was leuk en verfrissend maar begint behoorlijk muf te stinken. Jammer jongens…..waarom flikkert alles in de wereld toch zo snel in elkaar? Is money dan toch echt de root of all Evil?

  6
  11
 3. Dennie & Christian Andersen zegt:

  Die Suijkerbuik is toch die vrouw die haar kreupele kind aan het afbeulen was. En die heeft nu een nieuwe man gevonden en gaat trouwen. Sprookjeshuwelijk met de grote boze heks. Wie verzint het.

  0
  3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.