Rosaliebeautyx rapt er weer op los


Nu Lil’ Kleine wat minder zal optreden de aankomende tijd springt talent Rosaliebeautyx direct het gat in. Met een fonkelnieuw nummer laat zij horen wat ze in huis heeft. Het gaat bijvoorbeeld over het “roeken van een wietje” en iets met pikken. Enfin, dit wordt een hit.

En ook haar performance is absoluut wereldklasse.

56 reacties op “Rosaliebeautyx rapt er weer op los

  • Steven zegt:

   Ik ben lelijk en kan geen vriendin krijgen. Heb ook geen werk, leef van een uitkering en zit hele dagen op Roddelpraat. Maar een transformer kan ik wel krijgen. Ik heb Rosalie lekker in der poeperd geneukt. Mijn pik zit wel helemaal onder de stront, maar ben wel mijn kwakje kwijt. Hihi.

   5
   38
 1. Dwight zegt:

  Best zielig dat hij niemand in zijn omgeving heeft die zich om hem bekommert. Deze jongen zit zo in de knoop met zichzelf en het leven, die heeft geestelijke begeleiding nodig en geen gratis operatie om een circusact te worden.

  37
  2
  • Barend P zegt:

   Klopt Dwight.
   Het is erg dat ze dit soort mensen zo laten stranden in deze maatschappij.
   Ik denk dat de mensen die dit soort jongetjes moeten begeleiden zelf óók nogal ziek zijn in hun koppie.
   Met een beetje intensieve begeleiding had Popje nog kans gehad om een grote sterke kerel te worden.
   Nu wordt het een grote sterke freakshow.

   12
   0
  • PiemelBoy zegt:

   Ja, maar jij ook ‘Steven’. Je zit hele dagen op Roddelpraat, met tig verschillende namen. Je voegt niks toe in de maatschappij en je bent te bedonderd om te gaan werken. Dus kijk eerst eens naar jezelf.

   6
   7
   • Stephannie zegt:

    Of niet dan vuile vieze luiehond hhahahahhaha. En vind dat jullie niet zo snel moeten oordelen elke mens is zoals hij of zei is. Mja je heb er ook luie donders bie zitten ja.

    0
    2
 2. Clubber Lang zegt:

  Ze kijkt standaard hoe ik vroeger poppetjes tekende die zielig keken.
  Je gezicht zal maar bevroren zijn in die stand zeg,
  Dat lijkt toch gewoon meer op een bavianenreet?

  5
  0
  • Volesita zegt:

   Deze piemelboy heeft volgens mij een bord voor de kop. De grootste aandachtszoeker van het westelijk halfrond! Koning van het non-talenten zoals hierboven duidelijk wordt.

   Het is wachten tot de redactie hem laat vallen. Net zoals al die andere nicknames die in zichzelf waren gaan geloven. Zoals bijvoorbeeld gorden en nodrog en smegmabek en antialles en die rare poepmarrokaan!

   7
   6
  • GrammarNazi zegt:

   Ik wil
   Jij wilt, maar wil jij
   Hij/zij/het wil
   Wij willen
   Jullie willen
   Zij willen.
   .
   Zo moeilijk is het allemaal niet. Maar je moet wel enige liefde voor taal hebben, anders kom je over als een tweede of derde generatie Nederlander.

   5
   0
   • De Geest Uit De Fles zegt:

    Dat snapt piemelboy toch niet
    Zijn obsessie ligt bij Steven
    Wat een kutleven heeft piemelboy
    Leven van een weekbudget en verder niks kunnen.

    0
    0
 3. TiTaToverkuffar zegt:

  Toch weer knap hoe een dergelijk getalenteerd en duidelijk geschoold musicus, je toch altijd weer in de diepste snaar van het donkerste plekje van de ziel weet te raken. Ik weet, de woorden beschrijven het niet, maar we kunnen ons niet allemaal zo eloquent uitdrukken als Rosaliebeautyx. Chapeau!

  10
  0
   • Aangenaam kamelenstrond zegt:

    Het is weer druk in je hoofd hoor Piemelboy

    Type je dit soort conversatietjes nou uit losse hand of heb je er ook een plan mee?

    Btw.
    Goed plan inderdaad om jezelf te vervangen,

    Remember..
    Wacht even tot je moeder de deur uit is, je wil niet dat ze je daar spartelend en pissend ziet hangen terwijl je je laatste adem uitblaast, wel waar?

    Goed plannen dus!
    Je zult niet gemist worden!
    Sterf zacht, kneus 😄👍

    2
    3
    • Yours Sincerely zegt:

     Mooie woorden van M&M en Flipje de Kamelenmepper 😍😍

     Prachtig beeld ook.
     Die spartelende en pissende nitwit van een pimmelboi aan ee n touw terwijl z’n moeder aan het gangbangen in de achterbuurten is.

     Maar even praktisch hoor, je kunt ook een plastic zak over je hoofd trekken als je gaat slapen. Wel eerst even twee slaaptabletjes innemen met een beetje water en niet vergeten vóór het slapengaan een plasje te doen anders kan je moeder je matras straks weggooien.
     Gratis tip.looser.

     Groetjes

     3
     0
   • Steven alias Dave R zegt:

    oh reageer je altijd op jezelf steven(niet je echte naam) met tig verschillende namen. jij bent door je pa in je poeperd geneukt ook door je opa en oom. je reet staat helemaal open smerige vent. en ik schijt je bek vol stront. warme stront voor je bekkie

    0
    0
 4. Engela zegt:

  Tot voor kort was het bij deze vent poep aanstampen en met twee vingers in die droge wond roeren. Nu moet er ook nog gedjempt worden. Er zijn ook van dit soort freaks die het bij een beetje aanklooien met make-up houden. Zo kan het ook.

  0
  0
 5. Plofkop zegt:

  Serieus gast wat doe jij je ouders aan?? Dat je een transformer zoon hebt is al erg genoeg, het woord plaatsvervangende schaamte is bedacht voor jou…

  Sterkte…

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.