Roxanne Hazes showt hangtetten


En daar zal best markt voor zijn. Want voor alles is een markt. De vraag die je kan stellen is wel: moet je je lubberende hangtetten op Insta knallen? De tegenvraag die je kan stellen: moet je als je niet van lubberende hangtetten houdt er dan naar kijken? Enfin, hieronder de lubberende hangtetten van Roxanne Hazes.

Tja…

29 reacties op β€œRoxanne Hazes showt hangtetten”

  • PiemelBoy zegt:

   Nee ik ben niet gek en het is niet waar dat ik steeds alles in mijn kont wil stoppen.
   Het meeste past niet eens in mijn kont. Dus wat willen jullie nou?
   Nou dan. En ik woon niet in een instelling en mijn moeder is geen prostutee want ik woon op een zolderkamer mij mijn moeder die ik verzorg. En ik heb geen geit.

   En ik heb een hekel aan postbodes.
   Maar ik ben niet zo dom als ik eruit zie maar dat begrijpen jullie niet.
   Dat begrijp ik alleen want als ik in mijn hoofd kijk dan eerst ik dat.
   Dus nu moet iedereen zijn bek houden en Steven ook.

   Ik wordt helemaal gek in mijn hoofd.
   Kappen met die dislikes.

   1
   41
   • PiemelBoy zegt:

    ‘Steven’, gebruik niet mijn nickname. Zielig, kerel een ander zijn nickname gebruiken met als doel diegene in diskrediet brengen en belachelijk maken. Get a life! Reageer onder je eigen nickname en gebruik 1 nickname.

    0
    9
    • PiemelBoy zegt:

     Sorry Steven
     Sorry dat ik de laatste paar weken jouw nick steeds heb misbruikt.
     Het spijt me zo.
     Sorry Steven, het spijt me echt.
     Vanmorgen speet het mij nog niet.
     Vanmiddag speet het me ook niet.
     Maar nu ik jouw begin te begrijpen heb ik wel spijt. Want jij bent erger dan ik in mijn zwartste, in mijn aller aller zwartste nachtmerries kon bedenken.

     Grote irritante pestkop ik haat je en al die andere mensen die mijn gedrag irritant vinden.
     Het spijt mij xo ontzettend dat ik je ken

     Sorry. Sorry. Ik had het nooit zo mogen laten escaleren. Maar zo ben ik nu eenmaal. Ik ben een pathologisch leugenaar en ik heb niks anders in het leven dan deze website. En het ergste is: ze willen me hier ook niet. Dennis en Jan zijn mij ook kotsbeu. Ze haten mij om wie ik ben. Jan wil graag dat ik euthanasie aanvrag. Dennis wilde een postnatale abortus met een lange schroevendraaier proberen.

     Maar ik kan het niet helpen.
     Ik ben zo ongelukkig en mentaal instabiel sinds de kerst.
     Ik wil het liefste de hele dag over poep en anussen filosoferen. En ik wil ook de hele dag dingen in m’n kont stoppen.
     De hele dag.
     Kun je je dat voorstellen?
     En daar wordt ik ook voor behandeld.

     Sorry Steven. Jij bent erger dan die anderen. Sorry.
     En stop met de dislikes! Fok it ik wil geen dislikes meer zien. Ik ben een aardig ventje en iedereen moet normaal doen tegen mij.

     Stelletje sukkels hier.
     Jullie moeten allemaal wegblijven hiermee altijd. Dus kappen met die onzin. En wel nu.

     2
     17
   • PiemelBoy zegt:

    Je bent een kneusje ‘Steven'(zo heet je uiteraard niet echt). Je bent op je kleine pikkie getrapt omdat ik jou heb gedist. Zielig om vervolgens mijn nickname PiemelBoy te gebruiken en er onzin mee te spammen. Ik kots echt je bek helemaal vol met kots en als bonus krijg je nog een warme drol in je bekkie.

    0
    5
 1. Mabel wist de shit zegt:

  Tsja..we kunnen niet allemaal kunsttieten hebben zoals jullie geliefde Transformers. Rox is gewoon gebleven, heeft een kind geworpen en is zoals ze is. Geen plastic fantastic.

  46
  2
 2. Pim zegt:

  Dit soort dames zijn doorgaans vurig en een pret in bed.
  Liever vlees dan een visgraatje waarbij je het keer op keer zelf mag afmaken omdat mevrouw in kwestie geen energie meer over heeft en zich ‘zo slap als een rietje voelt’. Helaas heb ik ervaring met dames die te weinig vreten en het is echt geen pretje. En dan heb ik het niet eens over die chagrijnige muil de hele dag doordat ze te weinig eten. Puur enkel in bed.

  17
  3
 3. Marieke zegt:

  Janus Anus Roos, het volgevroten kalende alcoholistische varken uit Bergen krijgt een 1 voor de moeite, terwijl miss Hazes een dikke tien scoort in vergelijk met de zure seksloze glasbakkoning Roos, die met zijn 45 jaar op een een 65 jarige lijkt. Walgelijk varken Roos, bah bah bah

  4
  20
 4. RenΓ© Fr.ger zegt:

  Mijn vrouw heeft meer rimpels op die afschuwelijke kop dan een gemiddelde Shar_pei en slappe hangers maar ik hou er niet van om haar daarom af te kraken, laten we vriendelijk blijven tegen elkaar ook al is dit wicht wel erg lelijk is.

  4
  2
 5. Waar zijn deze knopjes voor zegt:

  Ik trek het allemaal niet meer. Sinds wanneer is Dreetje nu ineens Roxanne met hangtieten. Je herkent hem alleen nog aan die enge kleine handjes maar daar kunnen ze waarschijnlijk nog niks aan doen.

  1
  1
 6. Jan Gordelroos zegt:

  Ik zie het probleem niet. Dit zijn doodnormale exemplaren, allicht vinden sommigen het eng als een vrouw geen bh draagt.

  Ik vind vooral dat ze geen talent heeft, dat is pas een probleem.

  0
  1
 7. Dill zegt:

  Beetje jammer dit. Grotere borsten gaan nu eenmaal, zeker post-kidding, wat lager zitten. Dat doet helemaal niks af aan de speelbaarheid.
  Jullie maken een leuk programma maar deze opmerking is cheap en onder de gordel. Ik zie af van donatie heren. Ik kijk nog wel, maar mijn geld krijg je niet.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.