Roy Donders nog steeds hetero


Het blijft toch nieuws, als je het mij vraagt. Een van de grootste nichten van Nederland die aan de vrouw is. Je verwacht dat het zo’n Gordon actie is om even in het nieuws te komen, maar het stel is nog steeds samen. En nog verliefd ook.

Kijk die tortelduifjes dan eens stralen.

28 reacties op “Roy Donders nog steeds hetero

 1. Harold Doorenbos zegt:

  Het Bewijs Is Geleverd.

  Mannen met hoomoo zijn ziek en kunnen genezen met de kracht van God, de here Jezus en de Heilige Geest en een geyle vrouw met goede tetten aan hun zijde die hun behoeften kan bevredigen.

  Wie wilde nu nog de conversie therapieën ter discussie stellen?

  27
  16
  • Barry Bramensap zegt:

   Heel knap.
   Zonder electroshocks of lobotomie?
   Indrukwekkend.

   Wat kost zo’n cursusje?
   Ik vraag dat voor een vriend. Die heeft het ook.

   18
   3
 2. Henk De Krol zegt:

  Schouten zit nog altijd in de kast. Hee kneusje kom er maar uit. Geeft niet / in Nederland wordt je niet van een flatgebouw geflikkerd
  Kontenbonken who cares, doe gewoon je ding laffe nicht

  6
  15
  • Gordon zegt:

   Hee dikke Henkie Krol, je bent m’n lookalike met je vette biggenharses en je drie onderkinnen. Heb ik ook allemaal, ongeschoren potenstein….
   Hoe is het in je vieze bed&breakfast, heb je weer een nieuw schandaal the in de maak ouwe rasnicht?
   En probeer je nou Dennis te strikken voor je intieme tantra massage sessies of zo? Gaat niet lukken ouwe, Dennis gaat niet met bejaarden. Probeer rapper Sjors.

   24
   3
 3. Robke zegt:

  Misscgien valt Royke op transformers.
  Bij deze huidige geit is immers niet meer te zien of het nu een mannetje of vrouwtje is geweest.
  Blijkbaar iets te vaak een afspraak gehad bij dr Schumacher.

  13
  0
  • Tineke zegt:

   Zijn vriendin heeft natuurlijk zo een modern superglad kaal kinderkutje en met dan die twee siliconenballen waar ze vroeger platte tieten had.
   Royke kennende lijkt dat genoeg op een etalagepaspop om er helemaal voor te gaan. Grote kans dat zij hem nog regelmatig een beurt geeft met de gebogen strap-on van easytoys (49,95) dus ons Royke is in de zevende hemel.

   Ik had nog een ongebruikte kortingscode van easytoys..
   Typ: P2XCAR29DJ
   Pak je minimaal €11 eurootjes voordeel mee op je eerste bestelling.
   Wel even aanvinken dat je de nieuwsbrief wenst te ontvangen.
   Niet vergeten hoor! 💋

   14
   3
  • Pastoor Platjes zegt:

   Jouw obsessie met het geslachtsdeel van Jan Roos is tamelijk zorgwekkend. Droom je wel vaker van een mannelijk lid? En hoe beïnvloed dat jouw leven verder?

   Zoek hulp vriend.
   Vandaag ga je naar de kerk en probeer daar advies in te winnen hoe Hij jou kan helpen genezen van je obsessie met piemels.

   Je draagt jouw juk in de duisternis van je dolende ziel. Je bent niet alleen.

   23
   1
 4. Gall en Gall te Bergen zegt:

  Janus Roos nog steeds een volgevroten alcoholvarken, wij steunen Jan van harte! In 1 week heeft de bolle alweer een spaarkaart vol 👍👍keep it on jantje heerlijk obesitasvarken

  4
  8
  • Gall en Gall te Bergen zegt:

   Sinds mijn uitkering heb ik geen flikker meer te doen en is Roddelpraat mijn veilige thuishaven waar ik dag in dag uit mijn frustraties kan botvieren op Jan. Ik geef eerlijk toe dat ik jaloers op hem ben.

   2
   3
 5. Sien I. Caster zegt:

  Toch knap. Dat is één halve gedachte pp. Wel benieuwd wat die gedachte dan is als zijn waarde voor de mensheid. Ik vermoed iets met een saucijs tussen de kadetten eerder dan iets van wetenschappelijke waarde, maar verbaas me gerust.

  1
  1
 6. Clamydia van de Toorn zegt:

  Het succesverhaal van Roy Donders.
  Hömögenezing (ook wel conversietherapie of reparatieve therapie genoemd) is een psychologische behandeling of spirituele begeleiding met als doel de seksuele geaardheid van een persoon te veranderen van hömö- of biseksueel naar heteroseksueel.
  In veel andere landen is hömöseksualiteit gewoon strafbaar en ‘hömögenezingstherapie’ bestaat niet of wordt in het geheim uitgevoerd wat ook strafbaar is maar dat is voor D66 in Nederland een stap te ver. Christelijke seminars, workshops en vakantiekampen om mensen van hun seksuele gerichtheid te ‘genezen’ blijven hier gelukkig voorlopig toegestaan. Dus iedereen die ziek is en lijdt aan hömö kan nog steeds in therapie.

  11
  2
 7. Moderator zegt:

  Huishoudelijke mededeling:

  Hou het netjes hier op het forum. We willen het hier gezellig houden. Mocht het nodig zijn dan wordt je ip-adres geblokkeerd. Overlast kan gemeld worden via: [email protected]

  Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet, Jan en Dennis.

  26
  0
 8. Johnny gaat mol zegt:

  Ik zag em gisteren nog in het frikandellen bos, anus gebleekt en al 👌🏻 heb nog nooit zo veel genoten,als van zijn snor tegen me kloten 👍🏻

  2
  3
 9. Kat zegt:

  Wat fijn dat ze het samen zo goed kunnen vinden, en of dat nu met een man of een vrouw is wat maakt het uit?ik vind het een leuk stel geniet er lekker van zou ik zeggen!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.