Roy Donders wil ook een man zijn


En daarom heeft ie in Turkije een baard laten aanmeten. Letterlijk, want je ziet dat er met Edding een paar kaarsrechte lijnen op zijn bakkes zijn gezet en daarna volgeplempt met Turks haar. Het schijnt overigens donorhaar te zijn van gevangenen in Istanbul. Daar worden de borst- en bilharen verwijderd voor dit soort operaties.

Maar goed Roy, als jij zo graag een kerel wil zijn, waarom laat je dan zo’n rechte lijn inplanten. Want er bestaat geen vent op de wereld die zo’n baard heeft. We hopen dat het nu weer goed met Donders gaat, vooral in zijn bovenkamertje.

53 reacties op “Roy Donders wil ook een man zijn

 1. Roxan zegt:

  Ik ben een vieze lelijke hoer die op Miss Piggy lijk van de muppetshow en ik heb met een lelijke zwarte man een gehandicapte zoon en met een molukse aap twee mislukte kinderen. Wat heb ik mijn straf gekregen zeg. Ik ben veels te mannelijk en lelijk om meisjes te maken en ik heb chlamidia en hepatitis opgelopen en kreeg klappen van beiden babydaddyś. Nu ik erachter ben gekomen dat mijn molukse griezel al die tijd verliefd op jou was en ik die kinderen die ik met hem heb niet in de container kan gooien, zit ik je samen met Beckie Boss, Kathy P uit Margery met haar lelijke zwarte kind en Anika met dr grote haken neus die niet eens 35 jaar is en eruit ziet als een vrouw van 80 jaar, jou en je kind te stalken. Laat ik dat eens aan de politie vertellen vieze achterlijke mongool dat ik ben. Mijn moeder en mijn vader zijn mijn broer en zus.

  2
  3
 2. bitly.com zegt:

  Hi, I think your blog might be having browser compatibility issues.
  When I look at your website in Ie, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some
  overlapping. I just wanted to give you a quick heads up!
  Other then that, superb blog!

  0
  0
 3. asmr an zegt:

  What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I have found It positively helpful and it has helped me out loads.

  I’m hoping to contribute & aid other customers
  like its aided me. Great job.

  0
  0
 4. a asmr zegt:

  Hi, Neat post. There is an issue together with your website in web explorer, might check this?
  IE still is the marketplace leader and a huge portion of people will omit your fantastic writing due to this problem.

  0
  0
 5. asmr our zegt:

  May I simply say what a relief to discover somebody
  who really knows what they’re talking about on the
  net. You definitely realize how to bring an issue to light and make it important.
  A lot more people really need to read this and understand this side of the story.
  I can’t believe you are not more popular because you surely possess the gift.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *