Royaltykenner Marc van der Linden weer apestoned


Want dat kan toch niet anders. Als jij jezelf de absolute top van de koningshuiskenners vindt, wat in werkelijkheid natuurlijk betekent dat je gewoon een lakei bent voor multimiljardairs die zich aan geen enkele wet houden, maar je komt niet verder dan wat wazige foto’s van je eigen tv, dan moet je toch wel weer aan de christal meth hebben gezeten.

Maar misschien had ie gewoon een drukke avond en kon hij geen scherpe foto’s van zijn televisie maken. Zijn zoontjes waren wellicht op bezoek.

21 reacties op “Royaltykenner Marc van der Linden weer apestoned

  • PrEP de Peppie met Marc van der Linden zegt:

   Ik kan mij niet voorstellen dat je je zo lekker voelt van PrEP.
   Dat PrEP zal vast een paardenmiddel zijn waarbij heel je lichaam in defensie modes komt om HIV maar te kunnen weren. Waarbij je je ziekjes voelt, gaat zweten, warrig wordt enz.

   Is dat wellicht een van de redenen dat Marc van der Linden zo papperig en verwart bij RTL Boulevard aanschuift? Marc van der Linden verwacht na RTL Boulevard nog wat jonge jongens bij hem thuis voor de seks en zit alvast aan zijn dosis PrEP?

   5
   9
 1. Anti alles zegt:

  Dit is er ook weer eentje in de categorie : walgelijke man.
  Dat je überhaupt iets met het koningshuis te maken wilt hebben….dan spoor je hem sowieso al niet. Jezelf dan ook nog eens een kenner van het koningshuis noemen en hier trots op zijn..??? Smerige dikke walgelijke man!
  Legale criminaliteit is wat het koningshuis is. De monarchie is iets van 200 jaar geleden. Stelletje opvreters. Deze mensen nog in een goed daglicht zetten ook. Ze zouden zich kapot moeten schamen en eens een echte baan gaan zoeken.

  12
  11
  • Elisa zegt:

   Wat een taal en kritiek en wat is het spel om Anti alles te zijn. De Koninklijke familie werkt harder dan jij en ik. Als jij überhaupt werk wat ik me bij deze afvraag. Blijkbaar kun jij alleen een grote mond hebben, zou zeggen kijk eens een keer in de spiegel en denk goed na over jezelf. Je moet je schamen om zo over anderen te denken!!!!!!

   15
   9
 2. Marcieboy zegt:

  Ome Jan, hoe zit het met de rechtszaak tussen Marc van der Linden en Roddelpraat?
  Die stoere advocaat van Marcieboy had toch gebeld.
  Heb zo’n donkerbruin vermoeden dat dit belletje uitgaat lopen op niets.
  Mocht het daadwerkelijk tot een zaak komen dan komen uiteraard de details van Marc van der Lindens seksuele escapades in de media. En dat is het laatste wat Marc kan gebruiken.
  Dan kan Marc van der Linde zijn mediacarrière wel vergeten.

  7
  3
 3. “gravin” Eloise “Van Oranje” van zwevertown van hamesvoort zegt:

  Kan Marc van der Linde anders “gravin” Eloise “Van Oranje” niet even verwennen met wat piggyseks?
  Wat een lelijk varken is die Eloise, gadverdamme.

  Alsof Marc “Fat Man” en “Little Boy” tegelijk op dit wijf heeft gedropt!
  Het is werkelijk waar ongelooflijk. Haar winpers staan nog steeds in de radioactieve modes.

  7
  12
  • ThruthBadour zegt:

   Rock als in coke en ster als in maken we een rondje van.
   Duidelijk als hij iets te verbergen heeft, maakt hem dat chantabel en komt zodoende niet meer door de AIVD keuring. Die mag er gewoon niet meer bij zijn. Genoeg andere poeperds voor hem om te likken.

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.