RTL Boulevard: Johnny de Mol moet van de buis


De strijd tussen Talpa en RTL heeft weer een nieuw hoofdstuk. Dit maal gaat het over de zoon van John de Mol. Het roddelprogramma vindt dat Johnny zich moet terugtrekken van de buis nu er aangifte tegen hem is gedaan van meerdere mishandelingen.

TV-god Rob Goossens: “Ik denk wel dat Johnny er zelf goed aan zou doen om even een stapje terug te doen, ook als je er honderd procent van overtuigd bent dat je niets verkeerd hebt gedaan, omdat je kijkers natuurlijk de komende weken alleen maar in hun achterhoofd zitten met dat Johnny de Mol misschien wel zijn verloofde in elkaar geslagen heeft tot driemaal toe.”

“Als hij voor deze dingen veroordeeld wordt… De beschuldigingen zijn veel heftiger dan de beschuldigingen zoals we die in het Voice-schandaal hebben gezien, dus ik zou het heel raar vinden als we dan gewoon toch weer doorgaan met vrolijke Johnny de Mol-televisieprogramma’s.”

11 reacties op “RTL Boulevard: Johnny de Mol moet van de buis

  • dubaigas zegt:

   Kan die hele familie “de mol” eens een keertje op straat gaan spelen.
   “Tikkertje” kennen ze allemaal toch wel. Heeft niemand last van.
   Nou, ja misschien de buren. Tikkie! , jij bent ‘m! Leuk man!

   2
   4
 1. Min Kortspringen zegt:

  De voortanden van Shima Kaes zitten nog in de knokkels van Johnny, dit is niet een geval van even losse handjes maar losse vuisten op het gezicht van een weerloze vrouw. Johnny zou niet op TV moeten zitten maar in de gevangenis.

  13
  1
 2. MINECRAFTBoud zegt:

  Yoyoyo it’s M.C. Radboud WAZZUP CUHH
  Jan en ik hebben besloten niet meer in hoger beroep te gaan omtrent de zaak Famke Louise. Ik ben namelijk verslaafd geworden aan het computerspel “Minecraft”. Heb gisteren de hele dag minecraft gespeeld in plaats van juridische zaken.

  2
  5
 3. Els T. zegt:

  RTLabiel probeert op deze manier de aandacht af te leiden van de pedofiele acties door lieden uit hun eigen stal.
  Verbeter de (media-)wereld, begin bij jezelf!

  4
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.