RTL Boulevard: pussypics ook een probleem

rtl-boulevard

Bij het programma stond een of andere seksuologe te kletsen over dickpics, maar ze wilde niet alleen maar vingerwijzen naar mannen. “Ik zie in mijn praktijk heel veel vrouwen, maar ook mannen. We hebben het steeds wel over die vrouwen die het slachtoffer zijn, maar vergeet niet: er zijn ook heel veel mannen het slachtoffer.”

“Er worden dickpics gestuurd, maar ook pussypics gestuurd en die hebben ook zo hun impact. Ik wil het toch even duidelijk maken dat dat ook gebeurt. Op een andere schaal, maar het gebeurt wel. Ik denk dat het dus een belangrijke boodschap is dat beide seksen zich aangesproken voelen hierin.”

Hallo groenteman! Mag ik even reageren. Er is geen man in de wereld die na het krijgen van een foto van poeni zich gillend en krijsend ergens meldt als slachtoffer. Wat zeg ik? Stuur vooral, dames. En doe er een setje tetten bij. Wij mannen kunnen dat allemaal best wel aan hoor.

27 reacties op “RTL Boulevard: pussypics ook een probleem

 1. Kapot ga je zegt:

  Oproepen tot geweld mag niet maar in het geval van beroepseikel Piemelboy/Steven/Neukgenot en zijn talloze andere persoonlijkheden maak ik graag een uitzondering.
  Er zal toch wel een familielid, buurmanvrouw, hulpverlener, wijkagent oid weten wie er achter schuil gaat?
  Tips zijn welkom.

  12
  0
  • DH070 zegt:

   Wijkagent. Als strohalm veilig.
   Om hem in bescherming te nemen.

   Pedo-hunters hebben hem op het oog.
   Minderjarigen is hij te ver meegegaan… Die gast moet deaud.

   3
   1
 2. Ali Behhhhh zegt:

  Het klopt allemaal niet! Alles wat voorgevallen is, is dat heb gesmeekt om mijn poepert vet te verkrachten door de meisjes voorzien van een voorbindloel. Op mijn knietjes naar Mekkaah en met een muziekje van blatende jonge geitjes . Mij nu framen is nie leuk.

  0
  3
  • Koos Spee zegt:

   Gewoon niet meer reageren als hij een reactie heeft gegeven op een artikel. Kansloze gast, heeft gewoon een zwaar probleem. Heel de dag hier lopen reaguren en tegen zichzelf lopen praten. Ik hoop dat het UWV zijn uitkering een keer intrekt.

   7
   1
 3. Plee Verstopt zegt:

  Laatst stuurde iemand mij een foto van een paar blote billen.. en dat komt hard aan als je aseksueel bent.
  Toen ik dagen later op de wc zat dacht ik er nog aan terug, een derierre, een reet, een achterwerk, in mijn DM’s.

  ik ben nu een campagne begonnen genaamd, ”houd de broek omhoog” om aandacht te vragen om blote billen bedekt te houden.

  5
  0
 4. Clubber Lang zegt:

  Ja. Problemen creëren die er niet zijn.
  Ik zou een pussypic dus direct opslaan zodat ze hem niet terug kan wissen.
  Zo’n groot probleem vind deze doorsnee man dat dus.

  (niét!).

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.