Samantha Steenwijk afgevallen door dieetpillen


Zo. Als je onze Yv aanvalt val je ook ons aan. Want wij hebben met La Coldeweijer een soort NAVO opgericht. Een aanval op 1 is een aanval op ons allen. En als jij denkt dat je afvalt van paardrijden ben je niet goed snik. Dus wij denken dat Yvonne gelijk heeft. En zo niet dan toch. Want een kort geding om zoiets doms is wel heel sneu.

Dat vind ook Jan Uriot van de Privé: “Nou wil ik van tevoren al zeggen dat ik eigenlijk helemaal niet wil praten over humorloze mensen die eigenlijk helemaal geen relativeringsvermogen hebben, maar als zo’n hitloze zangeres natuurlijk zegt van: ‘Ik ben 22 kilo afgevallen door het hobbelen op een paard’, daar word ik warm van. Dan denk ik: dat wil ik ook. Ik wil ook 22 kilo afvallen, dus ik ga een paard kopen. Helemaal goed! Je moet voorzichtig met deze dame zijn, vandaar dat ik haar heel lief in het rood zet. Ik wil geen rechtszaken.”

35 reacties op “Samantha Steenwijk afgevallen door dieetpillen

 1. Min Kortspringen zegt:

  Als vrouwen maar genoeg dieetpillen eten en de hele dag paardrijden, dan worden ze net zo mooi slank als Samantha Steenwijk. Waar kan ik die illegale dieetpillen bestellen voor mijn vriendin?

  41
  11
  • Samantha van Barbie zegt:

   Samantha Steenwijk is 22 kilo afgevallen. Door illegale crash dieet pillen aldus Yvje.
   Zou zomaar kunnen hoor. Hier op de sportschool lopen ook zat wijven rond die op de illegale Indiase pillen rondtoeren. Ze discussiëren er zelfs vaker en openlijk over dat het hoorbaar is in de gehele zaal. Dus waarom een B zangeres niet.

   Tegenwoordig wil niemand meer moeite doen en wil men meteen resultaat. Dus niet meer sporten maar meteen slank en niet meer fietsen maar de elektrische fiets (jaa ik fiets nu meer). Op die fiets dus. Een nadeel. Zie maar eens aan te tonen dat deze Samantha Steenwijk daadwerkelijk op deze pillen zat.

   Haar kuur is voorbij, ze is afgevallen, gebuikt die rommel niet meer en waarschijnlijk zit het ook niet meer in haar systeem.

   26
   6
   • Dom rechts. zegt:

    Het zal nog steeds wel in heur haar te traceren zijn.

    Zelfde reden waarom de bipolaire cokejunk Gordon Heukenroth nooit een rechtzaak tegen Jan heeft doorgezet: het enige dat je nodig hebt is één lichaamshaar.

    Dusse…. Samantha Steenwijk…
    Durf je het risico te nemen of ga je een rechtszaak die je gaat verliezen tegemoet.
    Alle kosten zijn voor de verliezer.
    Zo werkt het…

    27
    5
    • Janus van de Overkant zegt:

     Voor zo’n lesbische pot van de verkeerde kant ziet ze er nog best schappelijk uit nieuwaar? Maar om die rechtzaak te winnen scheert ze d’r hoofd kaal en gaat zitten janken bij mevr de rechter en Yvonne heeft het nakijken. Let maar op.

     15
     12
     • Angelinafleur zegt:

      Ik dacht eerst leuk wijf zeg maar due denk dat ze de koningin is ja van schijthuis als ze moet schijten van der schijtpillen mooie vriendin ze zou ook eerst samen met vincent een plaat maken. maar ja ze kreeg zelf de aandacht is nog met niet dat ze de kut van hazes likt nee nep Haagse pleurt op

      5
      2
 2. Arbitrage commissie zegt:

  Begraaf de strijdbijl en zie het als volgt:

  Een pil met de larve van een lintworm is niet echt een medicijn, het is meer een van de geheime huismiddeltjes die je oma toepaste als ze weer in haar gebreide bikini naar het strand mocht in de zomer.

  22 kilo afvallen is niet makkelijk.
  Dan zijn alle middelen geoorloofd.
  De één gaat lekker met r zuignap op een paard hobbelen.
  De ander plet z’n prostaat op een te smal fietszadeltje.
  Alles heeft effect, als je het maar lang genoeg doet. Dusse, …. zoek het ff lekker uit samen.

  23
  7
   • Anton Taekelaer. zegt:

    Ik zag eerst niet zo een bezwaar tegen die iomax-pilletjes. Je hongergevoel verdwijnt en je krijgt er toch nog een energieboost van en in 3 weken verlies je 6 KG tot 8 kilo.
    Wat heb je dan nog voor twijfels?

    Een pil van iomax bevat amfetamineachtige stoffen en coffeïne. Het is bekend dat amfetaminen de bloeddruk kunnen verhogen. Er zijn een paar bijwerkingen, mensen kunnen hartkloppingen en pijn op de borst ervaren, alsook misselijkheid, hoofdpijn en opgewonden gedrag.
    Patiënten zijn na gebruik van iomax dieetpillen in het ziekenhuis opgenomen met vocht rond de hersenen. Sommige mensen kregen een hersenbloeding na gebruik van iomax. Bijna dood of permanent verlamd. Jawel. Dat wist niemand. Sinds er in 2013 voor werd gewaarschuwd! Door de Voedings en Waren Autoriteit. En door bijwerkingencentrum LAREB.

    Stiekem adverteert Samantha Steenwijk nu dus voor iomax dieetpillen. Levensgevaarlijk dit.

    32
    1
    • Timmy zegt:

     Omdat je dus niet eens weet wat er inzit kan je niet eens bepalen waarmee het gevaarlijke interactie aangaat. Maar dressuur als minst inspannende hippische activiteit na koetsrijden… 22 kilo vet is hoeveel calorieën? Is het legaal om iemands gevonden haar te analyseren? Kunnen we zien of een, en welk, middel er is gebruikt. Thans als die stoffen net als cocaïne terug te vinden zijn in het haar. Dus als we haar komende week GI Jane zien weten we genoeg. Of wanneer ze het haar heeft vastgelijmd als onze kogelvrije kuif. Alle spionnen naar de manege op jacht naar de haar des waarheids. En garde!

     7
     0
     • Friesche Stamboeck Koei. zegt:

      22 kilogram lichaamsvet ben je niet zomaar kwijt.

      Een dik wijf als Samantha verbrand ongeveer 235 kcal per uur paardrijden.
      1 kilo vetkwabben vertegenwoordigd zo’n 7700 kcal.
      Do the maths: die eerste kilo is er in 32½ uur paardrijden afgetraind.
      Bij gemiddeld vier uurtjes per dag is dat 1 kg lichaamsgewicht in acht dagen.

      Dus netto netto in 8×22=176 dagen bereikt Samantha een gewichtsafname van 22 kg.

      Dus na ongeveer een half jaar elke dag 4 uren paardrijden zou iemand 22 kg kunnen kwijtraken.

      Zodoende is het best plausibel.
      En er zijn heel erg veel mensen om Samantha heen die het kunnen bevestigen. Anders zou zij het niet beweren. Toch?

      Ik vind het best plausibel.

      8
      7
   • Bep zegt:

    Waarom blijf je liegen zeg het gewoon ik ken mensen die elke dag als het kan paard rijden maar ze vallen er niet van af wees gewoon eerlijk heb je al een keer gezegd toen je steeds op tv was overal te zien zelfs bn ’s klaagde al over jouw denk aan je carrière

    7
    0
 3. Viktor zegt:

  Die pillen werken ook wel maar niet op de manier hoe de meesten denken. Ze onderdrukken gewoon je honger gevoel. Als je wil afvallen is het calories in, calories out. Heel simpel.

  3
  0
 4. Conny zegt:

  Eerlijk gezegd begrijp me niet verkeerd, maar zijn er op dit moment geen belangrijkere dingen.Daar zouden de mensen zich druk over moeten maken.Niet altyd als je het echt niet precies weet, hoe of wat , oordelen, en veroordelen. Dit is menseigen, maar laten we ons bij hetgene houden wat we zeker weten.

  8
  10
  • Mabel wist de shit zegt:

   Natuurijk Connepon. Veel belangrijkere dingen. Zoals je feestjes die jij en wijlen Hans gaven in Wassenaar, met als genodigden vooraanstaande politici en ja voor ’t vermaak zelfs het Veenlijk en Geer van de partij waren. Die van Aardenne toch he..jaja. En na afloop ff snel een vol gehijgde cd mee naar huis. Those were the day’s in Wassenaar.

   7
   0
 5. Mabel wist de shit zegt:

  Die Semant…is overal uitgekakt, sneller dan de dunne stront die je krijgt van al die dieetpillen. Behalve dat ze je stofwisseling aantasten doet het ook het een en ander met je humeur. Prikkelbaar, lichtgeraakt, onredelijk en irrationeel gedrag. Veel en veel teveel met haar inmiddels vermagerde kop op tv, overal verstand van hebben, van F1 tot Covid en van Covid tot taartbakken, de moord op Peter R enz enz..gooi er een paar kwartjes in en ze waggelt weer.

  9
  0
 6. Kat zegt:

  afvallen van paardrijden??? whoehaaaa hoe achterlijk kan je zijn! wat een sneu wijf is het ook, je ziet die harses overal opduiken bah bah, kinderachtige cut met haar kort geding!

  7
  0
  • Typecaster zegt:

   Ze noemt zichzelf een arme straatmuzikant. Vind ik nog een goede grap al anders dan ze bedoelt. Maar Yvonnes zangcarrière is niets minder schandalig. Kijk maar op YTube. Als je durft. Geluid mag op mute.

   0
   4
 7. Mr Ed het sprekende paard zegt:

  Samsam zou 35 uur te paard moeten per week , om 1 kg kwijt te raken. Nou da’s zo’n 5 uur per dag. 7 dagen per week..en da geleufde gij. Samsam ligt lekker te scharen met andere wijven, vreet zich klem aan de afslankpillen en maakt haar vriendin wijs dat ze 5 uur per dag te op mr Ed in het rond rijd. Daarbij nemende dat je dan wel zeer intensief moet rijden, dus niet stapvoets rondjes sjokken in de bak met een druipend vagijn. Nee, dan moet Samsam vol aan de bak in de bak. Dus hop vol in galop en voorwaarts in draf. 5 uur achter elkaar, en wel zo intensief dat het zweet in haar zeemleren broekje staat.

  2
  2
 8. Paskatercalie zegt:

  Nou!!! Dit vind ik dus zo stoer van Roddelpraat want fuck Samant en ál haar hobbelende leugens… Samen staan we maar vooral jullie (Yv. + Roddelpraat= familie❤️) STERK!

  4
  0
 9. Ali C zegt:

  Mevrouwtje schijnt aan Iomax pillen te zitten. Zeker een paardenmiddel, je ligt hele nacht wakker, je rikketik gaat als een malle, geen honger en dus val je kilo’s af. Is wel duur spul.
  Als ze de rechtszaak wint, heeft ze het geld terug die ze aan kwijt is. Slim mens.

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.