Sander Schimmelpenninck heeft de dochter van … gedaan


Het blijft knap dat vrouwen het bed vrijwillig delen met een man van 1 meter 45, die een ego heeft van een man van 3 meter 80. Maar goed, er zijn dus dames die graag met haatkabouter Sander Schimmelpennick wippen. Moeten ze allemaal zelf weten, alleen het is toevallig wel met iemand die wij kennen.

En nu heb ik MC Radboudje beloofd om niet meer iets over de zaak te zeggen en te doen zonder overleg, dus ik houd het maar even heel klein. Het is de dochter van Anita Meyer. U weet de … van dat achterlijke wijf.

22 reacties op “Sander Schimmelpenninck heeft de dochter van … gedaan

  • Jaja het zal wel zegt:

   Die Patty de Leeuwe is toch ook gewoon een leuk wijf.
   Ze kan er niets aan doen dat die Famke Jantina Louise Meijer, haar eigen naam niet eens kan spellen omdat ze het cognitieve vermogen van een deurbel heeft. Die weet alleen hoe het is als die Afrikaanse paling erin komt en eruit gaat. Overigens over paling. Hoe heeft kabouter Sander zijn micro paling bij Patty erin gebracht? Had hij een microscoop bij?

   18
   6
  • Scheve schaats sander zegt:

   Yes, hij blaft wel meer dames vol. Dit is algemeen bekend in het Amsterdamse (studenten) leven. Hij houdt vooral van dames die in Groningen hebben gestudeerd.

   6
   2
  • Peter zegt:

   Wat een ongelooflijke haat en onhebbelijkheid hier zeg. En dan heb ik het niet alleen over het merendeel van de reacties van klaarblijkelijk sterk overgefrustreerde mensen, maar ook over dit sneue item zelf. Ga eens een keer wat nuttigs doen met je leven!

   7
   4
 1. Tsjaad zegt:

  Zijn Zweedse vriendin is trouwens kk lelijk.
  Dat hele Scandinavië zit vol lekkere wijven en die dwerg presteert het om een afzichtelijk exemplaar aan de haak te slaan.
  Het is niet te geloven.

  10
  7
 2. kontsekslover zegt:

  die klote mediaplayer van jullie werkt voor geen tyfus. paupersite voor een pauperprogramma. ik wil weten wie schimmelpenninck geneukt heeft.

  3
  12
 3. Glasbak te Bergen zegt:

  Wist U dat de kakende vroegbejaarde vetlel Roos al twee maal vreemd is gegaan ?
  Janus het haatvarken die mij in alle gaten volpropte schijnt nu bij een andere glasbak te zijn geweest.
  Jij minne zure vette plurk / vreemdganger Roos

  6
  16

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.