Sander Schimmelpenninck wil Foris Wyers dood


Als er toch 1 haatdwerg in ons land (zou hij niet opzouten naar Zweden?) rondloopt is het toch wel die verwende klier “van adel” van een Sander Schimmellul wel. Alles en iedereen uitschelden en de maat nemen en dan zelf zitten janken in een docu over onlinehaat. Enfin, die verschrikkelijk pygmee op plateauzolen wil dat onze vrind Floris Wyers dood moet.

“Kill it with fire’ zegt ie boven een filmpje van Floor en een andere kaknicht. Om het af te maken zet hij er ook nog even een varkenssnuit bij vanwege de goed gevulde kadetten van ons raspaardje. Wij zeggen nee tegen oproepen tot moord en nee tegen fatshaming. Ook als het gaat om een enorm achterwerk. Floris, we love you and your big but.

22 reacties op “Sander Schimmelpenninck wil Foris Wyers dood

 1. Pieter zegt:

  “Volg mij, volg Floris om niks te missen!”

  Zeg nou zelf. Wat mis je eraan?
  Die gasten zijn twee lege hulzen die videootjes maken over wijn zuipen en dure spullen.

  En daar gaat die pedokabouter Sander S. dan weer als een spuit 11 tegenaan fulmineren….

  Lekker niveautje weer.
  Prettige donderdag.

  36
  6
 2. Dhr. van der Molen zegt:

  Net zoals Roddelpraat een geweldig kanaal heeft, heeft ook Floris een bijna net zo geweldig kanaal. Alleen met een andere output.

  26
  3
 3. Berend op 't Porceleijn. zegt:

  Het is deze Sander Schimmelpennik die is gecanceld omdat hij een vieze kleine pedo is die geylt op prinsesjes.
  Daarom is hij zijn werk kwijtgeraakt en heeft eieren voor zijn geld gekozen. Die kleine etterbuil woont nu in Zweden bij een vrouw in huis.

  Hoe in Nederland heeft deze kleine zwerende vinger de Nederlandse huisvrouwen die in huurwoningen wonen beledigt door te melden dat het volgens hem allemaal gewillige snollen zijn die je als huisbaas elke maand kan komen volblaffen in ruil voor een beetje korting op de huur.
  Dat is smakeloos opgemerkt van een kansloos klein ventje met een grote bek.

  En daarom zit deze kleine vieze vreemdganger nu met drie verschillende SOA’s bij z’n onwetende zweedse huisvrouw in zweden.
  Niemand begrijpt dat ze hem er niet uit heeft getrapt, want er hebben verschillende mensen haar gebeld en gemaild om haar te vertellen wat een kleine viespeuk het eigenlijk is.

  Het mooiste was dat Sander Schimmelpennik hier ook nog over ging zitten janken. Alsof je iedereen in Nederland kan gaan zitten afzeiken zonder dat je een reactie terugkrijgt.

  34
  1
 4. Bergeninwoners zegt:

  Wij willen Janus Roos het haatvarken al jaren. Deadt.
  De smeerlap van Bergen met zijn varkensmuil. Tijd dat iemand een clusterbom op die vetlel laat landen.

  2
  63
 5. Pispaal zegt:

  Echt een walgelijk, hypocriet, toxic ventje. De enige die heel hard doodgemaakt moet worden is de Schimmel. Maar serieus, heel Nederland zou er geen moment om rouwen als hij gewoon hartstikke dood is. Misschien is dat ook wel wat hem zo frustreert.

  12
  2
 6. Robbie zegt:

  Wat heeft die Sander toch tegen Floris??? En snap best dat je sommige mensen aan wilt pakken, alleen wat heeft Floris hem gedaan dan??? Je krijgt mij niet wijs dat Floris hem totaal verrot heeft gescholden of hem lastigvalt op de socials of iets dergelijks. Vervelend mannetje trouwens die Sander is ook zo’n lafbek die je meteen blokkeert, dus Floris kan hem dan ook maar 1 keer hebben uitgescholden of in de zeik hebben gezet. Maar nogmaals denk niet dat Floris dat doet………

  13
  0
  • Dirk Zwolsman zegt:

   Inderdaad.
   Hoe gaat het met Carlo Boszhart?

   Heeft RTL al iets gezegd wanneer of dat die rechtzaak gaat gebeuren? En wie gaat Carlo Boszhart vervangen als hij dus wel degelijk schuldig is aan vieze seksuele ongewenste praktijken tegen jongentjes en hetero mannen?

   6
   0
 7. Pascallie zegt:

  Roos is een achterlijke mongool. De Jostiband is nog te goed voor hem. Dat wordt dan een eenzame carrière voor het zure volgevroten alcoholvarken met biggeninteeltmuil

  0
  9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.