Sander Schimmelpennink discrimineert, alweer


Wanneer timmert die Schimmelpenis zijn eigen kaakmechanisme nou eens dicht? Of hakt ‘ie een stuk of 9 vingers van z’n handen af. Er komt alleen maar onzin uit die schijnheilige flapdrol. Nu post hij weer op Twitter dat er bij de formule 1 enkel “Oranjeclowns, pandjesprinsen” en “ongevaccineerlanders” bij onze max op het circuit in Zandvoort staan.

Allereerst, ongevaccineerlanders, wat een achterlijk zelfbedacht woord. Durf je nou met je linkse zwitsalgezicht en gouden lokken ongevaccineerden als een soort scheldwoord gebruiken, en wederom mensen uitsluiten wanneer het jou niet uitkomt?

Maargoed, laten we wel wezen, het is minstens merkwaardig te noemen dat Nederland vrijwel festivalloos door het leven moet en enkel in Zandvoort ineens code groen lijkt te gelden. Ik acht de discussietafel bij dezen als geopend.

37 reacties op “Sander Schimmelpennink discrimineert, alweer

 1. Robbie zegt:

  Ach deze bloedhond vind alles kl0te en kut, en wat het artikel ook zegt wel wanneer het hem zelf uitkomt. Je moet eens kijken wat deze man allemaal al heeft geroepen en gezegd. Oja en discussie over gevaccineerd of niet zal me een reet roesten en geen zin in. Ben zelf wel gevaccineerd maar wat een ander doet moeten zij weten, en dat Zandvoort wel kan en festivals niet is mij ook 1 groot raadsel, dus daar kan ik niet over mee discussiëren……………..

  10
  0
 2. Co Jenevo zegt:

  Ik vond ’t top gisteren, maar blijf vandaag toch lekker thuis. Zit daar op scherm het circuit te volgen.
  Leuk om gezien te hebben, maar wil de race wel gewoon goed volgen.

  8
  2
 3. Willem Alex the King zegt:

  Mij een Oranjeclown noemen !
  Bij deze je adellijke titel foetsie !
  Whahahaha
  En de groetjes van Max
  En oh ja niet meer geilen op minderjarige prinsesjes

  9
  0
 4. Hannie Smegma zegt:

  Ik vind het een nare jongen maar hij heeft in deze wel gelijk. En dat oranje carnaval is ook vreselijk, wat een simpel volk. Net zoals dat voetbalplebs, daar schaam ik mij als Nederlander diep voor in het buitenland.

  5
  8
 5. RP fanboy zegt:

  Hier kom ik voor entertainment en ben groots fan van RP. Maar de discussie over vaccinatie ben ik zo spuugzat. Kunnen we dat hier aub niet voortzetten en dus Jan, als je dit leest, rot op met je politieke standpunten hier/ vaccinatie standpunten. Het is satire/ entertainment hier. Nergens lach ik zo hard als met RP, laten wij dat vooral voortzetten.

  2
  6
 6. Speciaal Schoenenhuis zegt:

  Dat mijnheer Schimmel p nu 2 x jaarlijks bij ons zijn speciaalschoenen haalt met 10 cm verhoogde hakken en zolen geeft hem het idee een omhoog gevallen bekende nederlander te kunnen spelen ?
  Vreemde klant

  2
  2
 7. Maarten zegt:

  Deze man is een VOLT/D66 adept. Links lullen, rechts vullen dus. Er zijn weinig BN’ers waar ik een grotere afkeer voor heb dan voor deze betweterige, arrogante, fascistische idioot.

  8
  0
  • Bipolaire Cokejunk zegt:

   Nou wat dacht je van de Glimworm? Of die walgelijke vent Dominique Weessie? Wat mij betreft zijn die twee toch nog wel een stuk misselijkmakender!

   1
   2
 8. God zegt:

  Nederlands gedoogbeleid in beeld. Maar als het het publiek een publieksprijs wil toekennen dan wordt dat door de rechter tegengehouden. Het wordt tijd voor een Roddelpraat Televizierring Publieksprijs.

  0
  0
 9. DrTosti zegt:

  Interessant…meneer is verheven tot Graaf en zou als adelijke telg nou juist niet zo over een Prins moeten spreken…aangezien deze meneer kan genieten van een pak “oud geld”, kastelen…met dank aan de Koninklijke Familie…..Foei Sander….enja…het burgervolk is natuurlijk pauper…..het zou ook niet anders zijn….

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.