Sarah van Soelen geeft teken van leven

dreetje-sarah

Er is er eentje boven water: Sarah van Soelen. Nou ja, die was natuurlijk niet kwijt. Maar we zoeken Dreetje en Saartje was ook een maand van Insta. En floepfloep daar is ze weer om haar “team” te bedanken. Lekker man, 25 jaar en een groep exotische dames hebben die je haartjes, nageltjes en lipjes doen.

Maar allemaal leuk en aardig. Waar is André?

17 reacties op “Sarah van Soelen geeft teken van leven

 1. Dr. Von Munchhauzen zegt:

  De verkering is weer uit. Android houdt zich verscholen.
  Sarah heeft weer geld nodig en verdient haar euros met influencen en vloggen, ze heeft veel te melden.
  Seks is altijd beter met cocaine in je neus.
  Nu ze beiden het afkicktraject volgen blijft er te weinig over dat ze bindt. De leegte van het bestaan is eens te meer onder de neus gewreven.

  18
  0
 2. A whole lot of roses zegt:

  Ik was een fan van Roos, maar inhoudelijk wordt Roddelpraat steeds minder vermakelijk. Zet er eens een paar tekstschrijvers op, Roos…

  0
  0
 3. Juice zegt:

  Vind ze wel echt bij elkaar passen, eerlijk gezegd. kreeg bij Monique en André altijd dat moeder zoon gevoel. Nooit gevoel gehad dat ze beide zo gek op elkaar waren. Monique ook niet op Andre. Vond haar altijd het gevoel geven alsof ze boven Andre stond en boven zijn fame ofzo. Zonder fame had ze.hem allang aan de kant gezet. Ook dat 🏠. Ze pakt t wel aan ipv eigen hoofd boven water houden. Ze.verdient ook goed centen.

  0
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *