Sarah van Soelen heeft nieuwe tetten


Potverdikke, Saartje Soeltje zit op een bijzonder origineel vakantieplekjes samen met alle andere B/C/DN’ers, namelijk het poepeiland Ibiza. Dus laat ze ons even meekijken naar haar nieuwe bikini en dat is niet het enige nieuwe aan Sarah. Ze heeft waarschijnlijk haar boebies laten renoveren.

Want als ik me niet vergis zijn deze nog iets groter dan haar kertsballen.

22 reacties op β€œSarah van Soelen heeft nieuwe tetten”

 1. Bryan ( wel mijn echte naam ) zegt:

  Ik snap het echt niet jezelf zo verbouwen.
  Zelden worden ze er beter op, al zou tukkertje Lorenzo het misschien nog kunnen hebben.
  Maar ik zag eens foto’s van Sarah van vroeger ze was toen 11 of 12 denk ik en nog fucking lekker en puur natuur.

  4
  1
 2. Marcellius de Kaasboer Glanerbrug zegt:

  Nou mooi, maar ik heb zeker een 2e plaats inzake tetten en mien achterlijke seun Dennie Schoutens een derde plaats. In de familie hebben we real boobies, al de mannen

  4
  0
 3. Gerto zegt:

  Ik weet niet hoe jullie jonge gasten het vinden (ik ben van de leeftijd van Jan Roos, alleen minder lelijk πŸ™‚ ) Maar meiden als die Lies Zhara en Juultje Tieleman zijn toch 100 x lekkerder dan Sarah Soel ?

  6
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.