SCOOOOOOP!!!! Sylvana IJsselmuiden is de Marspijper!


Mijn hemel, dat ging snel. Lijkt de Fiat Multipla wel. Brachten we vanmorgen nog het nieuws dat er een Expeditie Robinson deelneemster is die een cameraman heeft gezogen voor een Mars, krijgen we zomaar gratis en voor niets de naam van de dame in kwestie: Sylvana IJsselmuiden!

We wisten al dat Sylvana liever een løl dan een koekie heeft, maar nu is het twee vliegen in 1klap. De vrouw van dat verschrikkelijk sneue Dumpert werd al uitgescheten door haar mede-eilandbewoners omdat ze heel erg nep is. Nu blijkt ze naast nep ook redelijk hoerig te zijn, want om nou iemands salami te zuigen voor een Mars is wel heel treurig.

48 reacties op “SCOOOOOOP!!!! Sylvana IJsselmuiden is de Marspijper!

 1. Geert van der Staaf zegt:

  Seks voor een Mars.
  Lijkt mijn een goede deal 👍

  En misschien pept dit het imago van Sylvana nog een beetje op want dat was de laatste tijd ook al danig naar de kløten.

  Heeft die Cameraman in kwestie nog een recensie achtergelaten? Ik vraag dat voor een vriend.

  250
  6
 2. Mars Multipla zegt:

  Lekker bezig meiske!!
  Gooide al eens de beentjes omhoog voor StukTV en DennieBoy..
  Wou haar onderbroekje verkopen
  Nu kluift ze weer iemand voor een mars..

  Maar het wil geen sekssymbool zijn..

  48
  7
 3. josbrink zegt:

  Die obsessie met Sylvanaantje begint een beetje treuerig te worden.
  Britje zegt duidelijke vorige seizoenen niet deze. Net als het artikel met die trol. Focus aub op tukkertje, glimworm etc. Want dit begint nog sneuere te worden dan de dumpert stumperds.

  55
  48
 4. Rechtenstudent zegt:

  Hoi Jantje en Dennis. Onzin verkondigen is smaad/plagiaat. En kan jullie geld kosten (schade vergoedingen en onzin). Even een tip. Dit kan jullie geld kosten omdat als je verder leest je weet dat dit niet dit seizoen is. Even een tip van een student rechten.

  14
  26
 5. Depressieve Fiat Multilelijk zegt:

  Heeft de cameraman goed bekeken.
  Gebruik maken van het feit dat je eens lekker kunt gaan vozen met een dame die je normaal niet kunt krijgen. En dat voor een mars van 60 cent. Zelfs een huurtje in Thailand is duurder.

  8
  0
 6. Curiosity Mars rover zegt:

  Volgens Sylvana was dit 7 jaar geleden gebeurd. Ik denk dat het om Nadia Poeschmann gaat. Op haar Wikipedia staat het volgende: In 2014 was ze te zien als een van de deelnemers in Expeditie Robinson. In 2015 presenteerde ze voor SBS6 Het Beste Paard van Stal. Had Britt ook niet iets met paarden?

  6
  1
 7. inteelt indianus zegt:

  hoe kan je zo laag zinken om te pijpen voor een mars ?
  doe dan terminste een bouty
  maar mijn snikkel komt niet in die prozakbek van een multipla

  2
  0
 8. Mark Baanders zegt:

  Ik vind Sylvana een prachtige en krachtige vrouw. Verder zal ik niet teveel uitwijden over het Marsincident, maar ik kan enkel zeggen dat Jan deze tip uit tweede hand heeft. Jammer heren, ik vond jullie show voorheen nog best leuk maar hoe jullie de laatste tijd te werk gaan verdient absoluut geen schoonheidsprijs. Toch nog bedankt voor de uitnodiging!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.