SCOOP! Ali B meldt zich bij politie


De rapper heeft zich dinsdag gemeld bij de politie in Amsterdam-Zuid. Zijn Bentley stond er op het parkeerterrein. Dat betekent twee dingen: Ali is weer in het land. En Ali werkt mee aan het onderzoek naar een verkrachting waar hij van wordt beschuldigd.

Het is nu weer afwachten wie als eerste deze foto jat. Zal Yvonne weer roepen dat ze een primeur heeft? Komt het op de voorpagina van de Story als exclusief materiaal? Of gaat die engnek van RUMAG ermee aan de haal?

42 reacties op “SCOOP! Ali B meldt zich bij politie

 1. Lukkertje Torenzo zegt:

  Trali B mag gewoon lekker gaan zitten hoor jongens, maak je geen zorgen. Dankzij een publiek proces zal hij als waarschuwing voor de rest van ondeugdelijk Nederland gaan dienen!

  8
  0
 2. Keet zegt:

  Of z’n vrouw komt even Ali z’n cryptophone brengen + twee laptops, of mag ze niet in die Bentley rijden en alleen in dr VW up! Vragen vragen vragen

  3
  0
 3. Jan Jansen zegt:

  Ben benieuwd hoe lang die Bentley daar stond, Ali heeft heel wat uit te leggen, straks staat de Porsche van Marco Borsaro, de Porsche van Rietbergen, en de Porsche van Martijn Nieman daar ook geparkeerd.

  6
  0
 4. MetOfZonderRolex zegt:

  Lekker slim om met zijn opvallende Bentley rond te crossen.
  Huur dan een neutrale minder opvallende auto. Dat trekt in de 020-regio gelijk een stuk minder Rolex-“liefhebbers”

  2
  0
 5. Mabel wist de shit zegt:

  AliB maakte ff een statement met z’n Bentley. Hij gaf even het sein af jullie kunnen mij toch niets maken, en zo is het. Let maar op er gaat helemaal niks gebeuren.

  7
  3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.