SCOOP: Dennis aan de dunne door duif


Wat een prachtige titel voor een verhaal. En nog waar ook. Ons Dennis kreeg gisteren van de buurman een gebakken duif voor de neus. Hij heeft hem heerlijk opgepeuzeld met alle gevolgen van dien. De door de buur geschoten houtduif neemt vandaag wraak en Dennie loopt leeg.

Het is te hopen dat hij weer snel bijkomt, want anders heeft niet Youtube maar een vogel Roddelpraat gesloopt. Dennis: “De duif was heerlijk. We hebben genoten van het gerechtje. Maar nu is de lol er wel degelijk vanaf. Het lijkt wel of ik een zelfbruinercrêmefabriek ben geworden. Er komt geen eind aan.”

Wij wensen namens de gehele Roddelpraat-redactie de heer Schouten veel beterschap.

20 reacties op “SCOOP: Dennis aan de dunne door duif

  • Lelijk Koetleef Kind zegt:

   Namens mij ook! Alleen die bolle jan mag van mij nog wel een keer goed ziek worden! Door hem noemt iedereen mij lelijk : (

   0
   0
 1. De echte Henk Kasius zegt:

  Als Dennis vanavond maar wel op Clubhouse komt met zijn overwerkte darmpjes. Want van die naïeve Floris die de kamer weggeeft binnen 2 minuten aan een stel Finnen moet je het ook niet hebben.

  Daarnaast moet iemand de mensen opstoken en Erik Jan Rosendahl aanzetten tot het vertellen van een gek verhaal (inmiddels vaste rubriek)

  Clubhouse is officieel alleen voor Apple, maar voor Android is er de onofficiële Houseclub (zie website link). Die verzamelt tenminste ook niet al je data.

  Nu alleen nog een uitnodiging regelen en je kunt elke avond genieten van lachen met Dennis, mij en William Rutte (de ex-man van Nance). Elke avond een bizar verhaal van Erik Jan Rosendahl en verontwaardigde blonde meisjes die alle details vertellen over Dennis zijn neuqseks kwaliteiten. (Dennis houdt de 3 minuten niet eens vol, maar de dame moet steeds even wachten, anders is Dennis binnen 20 seconden klaar).

  En dan als klap op de vuurpijl nog leuke gesprekken met top-dj Don Diablo.

  (En helaas serieus gezeur van de mislukte politicus Mick de Vlieger, bekend als de toekomstige ex-man van Dyantha Brooks wanneer Dennis zijn slag slaat).

  Het leukste is als ook Robert-Jan de Badjasman aanschuift, maar die verzaakt tegenwoordig erg vaak.

  Verder altijd spannend: zit Dennis aan de baco, joint en/of poppers.

  Al met al genoeg redenen om de Clubhouse kamer van Dennis te bezoeken. Bijna elke avond ergens tussen 23:00 en 00:00 ofzo.

  0
  0
  • Flopperdeflop zegt:

   Henk, eerlijk gezegd begin ik me wel aan je te irriteren. Je bent een totaal geflopt figuur in het normale leven en je waant je nu door FOKKIN Clubhouse een of andere wereldster. 1 grapje en Henk is gelijk op zijn onzichtbare pik getrapt. Dan nog niet te spreken over die andere bijzondere (poedermoeder en dochter met oorbellen tot over de navel) figuren in je roem, die William Hersonloos zal noemen. Enfin, Waarvan Akte. Tot de volgende keer. Much lovexx

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.