SCOOP + FOTO’S : Yorbe Vertessen (PSV) wil naaktfoto’s van meisjes


De 20-jarige rechtsbenige aanvaller van PSV blijkt lang niet zo onschuldig als hij op het veld of op de linkerfoto hierboven mag lijken. Waar hij gisteren tegen de Oostenrijkse club Sturm Graz nog een balletje in het doel heeft gelegd, toont hij in zijn vrije tijd het liefst zijn balletjes aan willekeurige dames op Snapchat. In ruil voor een stel goede billen van dames die hij op Tinder naar rechts heeft geswipet.

Via Tinder kwam een van onze trouwe kijkers in een match met de Belgische ijdeltuit terecht. Hij wilde haar al snel volgen op Instagram en voegde haar toe op snapchat. Wat sowieso al opvalt is dat hij op Instagram voornamelijk dames volgt. Allemaal goed bedoeld, of nee toch niet. De lelleke ginger reageert op een van haar snaps met “Mag ik je billen niet zien?😘”, een foto waarop de jonge smeerpijp zelf halfnaakt in bed ligt.

Later dringt hij weer aan met nog meer vergelijkbare foto’s, gevolgd met de tekst “Krijg ik niet een spiegel fototje?😘”, “[het] zijn maar billen” en “aub😘”.

Na drie afwijzingen ontvangt de beste dame de zoveelste halfnaakte foto, maar dit keer een foto waarop zijn hele lichaam te zien is.

Inmiddels heeft de dame hem overal van verwijderd, en hoorde ze later dat vriendinnen hier ook mee te maken hebben gehad. Hier zijn geen harde bewijzen van, maar dit soort ranzige praktijken zijn op zijn zachtst gezegd merkwaardig te noemen.

23 reacties op “SCOOP + FOTO’S : Yorbe Vertessen (PSV) wil naaktfoto’s van meisjes

 1. Fritsie zegt:

  Is dit nieuwswaardig? Een jonge gast van 20 die met wat naaktfotos jonge meiden het bed in wil krijgen..poeh poeh…pfff..wat een non nieuws…het zou pas nieuws zijn als je op die leeftijd niet met vrouwen bezig bent

  61
  9
 2. Dwight zegt:

  Raar inderdaad. Komt toch een beetje over als lastigvallen. Hij verdient genoeg knaken als profvoetballer en er zijn zat meisjes die dit beroepsmatig doen.

  9
  7
 3. Dennisschoutenwalgelijkeman zegt:

  Uit “betrouwbare bron” vernomen dat Dennis Schouten (walgelijke man) zich hieraan ook verlustigd. Trouwens…. Hoeveel dagen is zijn nieuwste vriendin al 18 eigenlijk?

  28
  18
 4. Mister T zegt:

  Scoop? Wat is dit voor een waardeloos nieuwtje.. Dennis en Jan In Mallorca is vele malen minder ordinair dat dit. Jullie moeten volgers overtuigen om donateur te worden, geen donateurs doen twijfelen of doneren nog wel een goed idee is met zulke flauwe berichten

  5
  6
 5. Tuurlijk zegt:

  Waar is t bewijs überhaupt dat dit Vertessen is? Of is een mailtje van een aandachtsgeil wijf genoeg? Want zo ken ik er nog wel een paar… overigens is het sowieso non-nieuws: gewoon gezond gedrag van een twintiger

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *