SCOOP!!! Gordon gaat trouwen met zijn toyboy


Gaat het dan toch nog gebeuren. Die bipolaire cokejunk deed al eens mee aan een programma om een kerel te vinden om mee te trouwen, maar nu heeft ie toch blijkbaar echt de prins op het witte knol gevonden. Zijn toyboy Jeffrey, die we geen toyboy mogen noemen, wordt de bruid.

Er worden al mensen uitgenodigd om naar die zandvlakte te komen waar het stel nu woont. Dit is groot nieuws hoor mensen! Dit is groot nieuws! Hier het gelekte app’je:

22 reacties op “SCOOP!!! Gordon gaat trouwen met zijn toyboy

 1. Wilfred Genne zegt:

  Zelfingenomen bolle griezel. Hoop dat het zand goed tussen zn naad waaid en dat die 10 jaar wordt vastgezet voor openbare intimiteiten.

  10
  2
 2. Robbie zegt:

  Neem aan dat iedereen wel weet dat er in Gordon’s leven in een paar maanden nog heeeeel veel kan gebeuren. Die zit binnenkort waarschijnlijk gewoon weer met zijn roomblanke dikke reet in Nederland te janken, omdat Jeffrey hem zooooo heeft belazerd en op zijn zakken heeft geteerd….

  6
  0
 3. Conclusie zegt:

  Trouwen voor de staat kan daar toch niet? Of denkt hij er weer mee weg te komen? Ja z’n toyboy wil wel garantie voor de toekomst nu zijn mooie ass is uitgewoond en besmeurd…..de glans is eraf zeg maar…..

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *