SCOOP: PowNed (kutomroep) krijgt nieuw programma


Van de week werd onze lieve Dennie gebeld door een mevrouw van Simpel Zodiak (producentenbedrijf) om door te geven dat PowNed, die kutomroep van Dominique Weesie (walgelijke man), vanaf maart 2022 een nieuw programma op 1 krijgt. Niet OP1 (vreselijk programma) maar op 1. Het moet een Belgische afgezaagde variant van Wie is de Mol voorstellen en zal zowel in Nederland als België uitgezonden worden.

Máár, wat is nu de andere clue van het verhaal? Het bedrijf blijkt ruzie te hebben met de vieze lelijke afgeraggelde snuiftuit. Ze wilden het programma sowieso al niet aan die walgelijke vent geven, maar PowNed had programma’s nodig. Weesie keurt elke naam af; reden waarom ze nu dus gezeik hebben. Dat resulteerde in dit telefoontje tussen de mevrouw van Simpel Zodiak en Dennie.

PLUS: we hebben de namen van de deelnemers doorgekregen:

 • Géza Weisz (een of andere acteur)
 • Olcay Gulsen (vriendin van Ruud de Wild)
 • Het zusje van Olcay
 • Dio (die guy van Tijdmachine)
 • Gers Pardoel (de enige die geen beschrijving nodig heeft)
 • Anouk Hoogendijk (saaie Nederlandse ex-proefvoetballer)

Waarom zulke alternatieve BN’ers vraagt u zich af? Omdat iedereen die in eerste instantie ja had gezegd afhaakte toen ze hoorden dat PowNed (kutomroep) erachter zat.

Meer hierover in de extra uitzending van deze week.

9 reacties op “SCOOP: PowNed (kutomroep) krijgt nieuw programma

 1. Barend Pilsvogel zegt:

  Prachtig.
  Ik zie gelijk een nieuwe kans om niet te kijken.
  Wie verzint dit soort bagger, dat is de eerste vraag, en wie denkt vervolgens: gôh jongens, laten we een stelletje nono’s voor die camera zetten en kijken wat er gebeurt?
  Daar zit toch geen hond en z’n moeder op te wachten?
  Ja hoor, alsof hier baanbrekend nieuwerwets televisieamusement wordt ontwikkeld, m’n reedt, het is gewoon omgekatte gerecycleerde humbug. Pre is wat je bij Powned kan verwachten.
  Zielloos en stijlloos.

  7
  1
 2. Cecilia Deuternomium zegt:

  Ik ben allang blij dat ze niet een format met Patty Brard hebben uitgebracht waar de c-sterretjes voor de camera gaan figuurscheijten op een glazen tafel onder commentaar van ‘la Brard’ zelve.

  9
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *