Sfeer Seafood Kötter wordt grimmiger


Laten we even teruggaan naar het begin. Dennis werd bij Van der Valk door een medewerker via de beveiligingscamera gefotografeerd en op social media werden die beelden verspreid met de leugen dat het om een 16-jarig meisje ging die met hem het hotel bezocht. Allemaal gedoe en zeker niet leuk. Wie dat wel heel leuk vond was Robert Kötter, de vader van Kim Kötter en schoonvader van Jaap zonder Nek. Ook bedreigde hij Dennis met fysiek geweld als hij hem zou tegenkomen.

Dus wij maakten daar wat opmerkingen over bij Roddelpraat. Heel onschuldig en lief. Natuurlijk meldde Jan dat hij de vis van Robert Kötter’s Seafoodpalace een beetje zuur vond. Daarna kwamen er wel meer reviews van ontevreden klanten, maar daar kunnen wij niks aan doen natuurlijk. En wat denk je? Robert zegt nu doodleuk tegen ene Luuk, die ontevreden was met zijn haring, “Hoop dat je in je vis gestikt bent. Varken. Mvg Robert Kötter.” Nou ja zeg. Zo ga je toch niet met klanten om. Vind je het gek dat je slechte reviews krijgt.

40 reacties op “Sfeer Seafood Kötter wordt grimmiger

 1. Robbie zegt:

  Haha lekker slim om je zo te laten te gaan. Dat je het denkt is 1 ding, maar plaatsen op Google is een 2de. Moet trouwens wel zeggen dat die Robert volgens mij ook helemaal geen fijne vent is, eerst dreigen nu moet iemand maar stikken en is een varken. Ik weet niet volgens mij is het maar een zielig chagerijnig type…….

  66
  1
  • Gordon Neukgenot zegt:

   Nee, dit is gewoon een nare vent. Ik ben normaal gesproken helemaal niet de persoon om gelijk een negatieve (fake) review te plaatsen, omdat het wat kinderachtig is en deze mensen ook een zaak hebben te runnen. Echter, van dat standpunt ben ik afgestapt en van mij hebben ze ook 1 ster gekregen. Echt alles doet deze ondernemer fout… Ten eerste door publiekelijk een bizarre bedreiging naar Dennis te maken, alleen omdat hij zijn mening geeft over een overleden ex dierbare en ten tweede, het is gewoon dom om zo boos op zo’n review te reageren. Blijf gewoon in de luwte Kötter, dan waait het vanzelf over. Maar hij gooit olie op het vuur met dit soort domme opmerkingen. Als hij gewoon een maand zijn bek had gehouden was dit al lang overgewaaid en ons Jan geniet er alleen maar van. Enfin, mijn review heeft ‘ie nu ook.

   39
   0
   • Gordon Neukgenot zegt:

    Ik ben wel kinderachtig want ik zit nog op de kinderschool = de middelbare school.
    Als school uit is ren ik naar huis om achter mijn comPjuuter lekker de hele dag te gaan zwerven op Roddelpraat. Want ik heb geen vriendjes en mijn mama zegt dat ik wel ergens bij hoor. Dus dan is Roddelpraat de klos. Want de gasten van Roddelpraat zijn nu de klos. Maargoed de bel gaat, mijn boterham is op en rekenen begint. Tot straks!

    2
    8
 2. Mike zegt:

  Zijn jullie nu trots om iemands bedrijf moedwillig zo te slopen? Jan? Dennis?
  Ik hoop dat er eens iemand opstaat tegen dit getreiter en vernielen van iemands leven.
  Ooit keert het tij.

  4
  81
  • The godfather zegt:

   Ho ho, Wie begon ermee dat hij Dennis een klap op zijn smoel wilde geven? Volgens mij was dat toch echt Robert Kötter. En Jantje zei in de aflevering van deze week dat ze negatieve recensies niet moet geven maar dat hij er wel smakelijk om heeft moeten lachen.

   52
   2
   • Pieter zegt:

    Na één keer kan het toch klaar zijn? Niemand zit te wachten op al die negativiteit. En het heeft ook niks met humor te maken.
    Eerder machtsmisbruik, en dat staat ze niet netjes.

    4
    38
    • The godfather zegt:

     Welk Machtsmisbruik? Volgens mij roepen Jan en Dennis nergens op tot het plaatsen van negatieve recensies, als je de uitzending van gisteren bekeken hebt raden ze het juist af. Dat is een beetje hetzelfde als rijkwaterstaat waarschuwt dat het glad is, en je dan je snelheid niet aanpast en daarna boos wordt op Rijkswaterstaat omdat het glad is.

     26
     1
     • Digitale Postbode zegt:

      Volgens mij gaat kotter door en leert er niks van of heeft quilty pleasure…..want. Hij scheld gewoon door en iemand stikken toewensen is synoniem aan iemand de dood inwensen
      Walgelijk bah bah dus adresseer deze fatsoensberichten daar waar ze thuis horen aan kutters adres ! Acte v waarde

      6
      0
   • Nemo zegt:

    Gelukkig heeft ons ome Jan er smakelijk om kunnen lachen want het visje was minder smakelijk en de reacties v kutter op SM absoluut onsmakelijk te noemen…..

    2
    0
  • Bert van de Spring zegt:

   Hoi Jan en Dennis.

   Wie is de volgende?

   Het werd al eerder gezegd: Roddelpraat begint inmiddels een best bestaansrecht op te bouwen dus wordt het niet tijd om te kappen met die flauwigheden?

   Ik vind het een best grappig om te zien hoe de zoon van een ondernemer de dochter van een ondernemer te makken zet, fittie=altijd vermakelijk, maar om nou een onderneming te gaan slopen..
   Niet echt leuk.
   Aub betere onderwerpen vinden.

   8
   43
   • Immoreel zegt:

    Op basis van welke privelege mag kutters wel onze dennieboy bedreigen en moet Jan liegen dat die haring lekker is? Moraal v jouw verhaal ben ik iig volledig kwijt…iemand?

    11
    0
   • Hans Worst zegt:

    Kwaliteit en mond tot mond reclame doet het. Ja en als je je toont zodat mensen denken daahag liever deurtje verderop niet afschuiven. Wie nam Google reviews serieus? En wie checked ze voor ze een vissie gaan halen?

    3
    1
     • Ssttttt zegt:

      Heftig zuug…maar ssstttt niet hardop zeggen hoor anders gaat kutter huilie huilie doen en ben JIJ degene die hun zaak op de blaren zet volgens hun en hun 2 aanhangers (tevens familie) krijg je die allemaal tegen straks 😉

      2
      0
 3. Karma zegt:

  Zojuist zie ik op Google,dat ze van maandag tot en met zaterdag gesloten zijn en alleen zondag open. En de ratings worden steeds slechter, lid op de neus.

  32
  3
 4. Mabel wist de shit zegt:

  Misschien een ideetje voor Kutter om een workshopje mediatraining te volgen. Zo ga je niet om met slechte reviews, en door zo’n stompzinnige reactie te geven maak je het alleen maar erger. Die vent denkt dat ie Jesus Christus is dat zie je al aan z’n antwoorden. Hopelijk is dat lid hard op z’n gekke bek geklapt.

  11
  1
  • Bassieknof zegt:

   Succes in de rechtszaal dan!
   Advocaatje (assistent van) zal de Roddelpraat uitzendingen tot in de zin toe nauwkeurig uitschrijven en er achter komen dat er nooit is aangezet tot haat of opgeroepen tot het plaatsen van negatieve reviews. Of welke negatieve shit dan ook. Dat Roddelpraat kijkers er vervolgens mee aan de haal gaan om negatieve reviews te schrijven is ome Jan en onze Denniboy niet aan te rekenen. Dat is op eigen initiatief.

   8
   0
 5. Rogier Kötter zegt:

  Duidelijk dat Robert Kötter niet weet hoe het internet werkt. Werkelijk waar het domste wat je kunt doen is zo af te reageren. Ook legitieme klanten lezen deze reactie van de eigenaar.
  Ze weten nu hoe hij werkelijk is. Dat zal Robert gaan merken ook. Het is natuurlijk erg kut dat je bedrijf te maken krijgt met een storm negatieve reacties. Maar in plaats van dat je met het hele team bij elkaar gaat zitten, koppen bij elkaar, een media-expert inhuurt die jij begeleidt (nee geen scholiertje die goed filmpjes kan uploaden).
  En een fatsoenlijke strategie bepaalt om eruit te komen. Loopt koekenbakker en opperhoofd Robert Kötter, op eigen initiatief, zonder plan een beetje te raaskallen. Dom dom dom

  6
  0
 6. Hooggeleidt G zegt:

  Is nu echt 1 van mijn favoriete bezigheden, de reviews van kotter seefood lezen haha! En de positieve beoordelingen meld ik bij google als belangenverstrengeling.

  3
  0
 7. Jaap Reesema zegt:

  Ik snap wel dat die vis niet te vreten is.
  Hoe wil schoonzoon Jaap Reesema, zonder nek, de hele dag controleren of de vis wel goed is? Da gaa nie he. Probeer het maar eens zelf. Nek vast houden en niet bewegen.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.