Shirma Rouse gaat weer sporten (en liegt)


Niet alleen onze Jan probeert van zijn overtollige kilo’s af te komen, ook Shirma Rouse gaat weer sporten. Ze is 1,5 jaar stabiel in gewicht, maar gaat nu voor de laatste 156 kilo. We zijn blij dat we al die tijd mee mogen op haar fat to fit journey. We houden jullie natuurlijk ook op de hoogte.

Wat wel vreemd is dat Rouse precies dezelfde foto gebruikt als in oktober 2021. Je gaat me toch niet vertellen dat ze in de tussentijd wel weer is aangekomen hè? In oktober was ze trouwens 9 maanden op gewicht gebleven. Dus dan zou ze nu 1 jaar en 3 maanden stabiel zijn en niet 1,5 jaar. Wat een leugenbel.

17 reacties op “Shirma Rouse gaat weer sporten (en liegt)

 1. Sarah zegt:

  Misschien moet ze net zoals Samantha Steenlijk eens aan paardrijden. Van paardrijden val je zo maar 22 kg af. Alleen zo jammer dat mensen die zoveel paardrijden zo agressief worden, het lijkt wel of ze aan de illegale pillen zitten!

  22
  12
 2. Pimpernel zegt:

  Misschien moet ze paard gaan rijden , maar dat is weer zielig voor dat paard , een hobbelpaard dan maar. het is maar een tip voor mevrouw.

  7
  13
 3. Timmy zegt:

  Ik ga ook weer aan de bak. Dikke bak met ijs dan wel te verstaan. In haar geval zou ik mij meer richten op de intake aan de output aanpassen dan sporten. En als ze gaat sporten dan zwemmen in lekker koel water. Hardlopen moet ze haar gewrichten niet aandoen zo te zien. Dressuur schijnt ook te werken als een tiet.

  1
  7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.