Shownieuws weer aan het victim blamen


Je zou toch verwachten dat de jongens en meisjes van Shownieuws iets geleerd hebben van hun ronduit walgelijke uitzending nadat een vermeend misbruikslachtoffer van Marco Borsato aangifte tegen hem had gedaan. De hele studio nam het voor de zanger op en vertelde dat het meisje het allemaal verzonnen moest hebben. Ze vergaten er even bij te vermelden dat ze allemaal een zakelijk of privé contact met de Borsato’s hebben.

Maar ze hebben dus niks geleerd. Gisteren zaten er allemaal vrienden en bekenden van de familie De Mol en de smeerpijp van een Jeroen Rietbergen de boel zo te verdraaien dat hij, Linda en John de slachtoffers zijn. Vooral Patty Brard deed erg haar best om zo diep mogelijk in de hol van haar werkgever te kruipen.

Het geeft toch wel aan wat een zieke inteeltbende Hilversum is. Ze dekken elkaar allemaal en John de Mol is de grote baas. Je zou het bijna een criminele organisatie kunnen noemen. Want iedereen was al jaren op de hoogte van het wangedrag van de man van Linda. Ook John. En toen dit verhaal naar buitenkwam werd er pas iets aan gedaan. Nou ja, de dader nam ontslag.

Zo netjes is de familie De Mol dus, maar wel Dennis onder druk zetten door Talpa schoothondje Paul Römer om met Roddelpraat te stoppen omdat het niet chique is.

38 reacties op “Shownieuws weer aan het victim blamen

   • N e w s f l a s h zegt:

    >>> 0 N T O P I C N E W Z Z Z<<<

    Een eventuele fusie tussen Talpa en RTL lijkt verder weg dan ooit nu het mediabedrijf van John de Mol als aangeschoten wild moet wachten op de uitkomst van een onderzoek naar seksueel wangedrag van de kopstukken uit de productie van de Voice of Holland.

    Ondanks dat alle feiten zich voltrokken ten burele van Talpa, in de studio's en achter de schermen liet John de Mol weten geen idee te hebben van de afgedwongen seksuele escapades van zijn naaste vrienden en vertrouwelingen. Alleen zoon Johnny is anderhalf jaar geleden voor het oog van de natie uitgekakt vanwege groffe gewelddadige mishandeling van een jonge vrouw, daarom presenteert hij nu nog alleen een suf praatprogrammatje rond half acht 's avonds. Nederland ziet niet graag mannen die vrouwen mishandelen terug op de televisie dus de kijkcijfers zijn abominabel.

    Deze keer is het de zwager van John de Mol met wie zus Linda vroeger in het geheim een buitenechtelijke relatie had, die een nieuwe smet op het mediabedrijf werpt.
    Dat Jeroen Rietbergen met kandidates van Voice of Holland buiten de deur wipte en zodoende zijn positie bij Talpa misbruikte om vrouwen te bestijgen maakt de zaak er natuurlijk alleen nóg ingewikkelder op. Jeroen Rietbergen heeft wel een keertje gezegd spijt te hebben betuigd en beweert in therapie gegaan te zijn om de strapatsen van zijn jongeheer onder controle te krijgen. Als partner van Linda de Mol is Jeroen Rietbergen natuurlijk ook slachtoffer, en nu hij de schuld krijgt van het faillissement van de Voice of Holland is het leed voor hem niet te overzien.

    Samen met nietskunner Ronald Molendijk was Jeroen Rietbergen vooral actief in de scene met de dance-act Soulvation, van het aantal misbruikte vrouwen uit die periode zijn wij nog ongewis. Slachtoffers worden uitgenodigd een DM te sturen naar Dennis of Jan. Tijd, plaats, gebeurtenis en eventuele getuigen erbij vermelden volstaat.

    Als toetsenist in de band van Marco Borsato speelde Jeroen Rietbergen lange tijd mooi weer tegenover zijn overspelige vrouw Linda de Mol totdat
    Jeroen Rietbergen eieren voor zijn geld moest kiezen.
    Ronald Molendijk en Erland Galjaard zijn samen verder gegaan met Soulvation
    Jeroen Rietbergen, betrapt door zijn vrouw, zou toendertijd in therapie gegaan zijn..
    Het was Erland Galjaard dus die in de voetsporen van Jeroen Rietbergen trad en aldus achter de vrouwtjes aanging. Ben jij slachtoffer? Laat het even weten in een mailtje naar RP, noem tijd, plaats en eventuele getuigen. Discretie gegarandeerd.

    Erland Galjaard die tot voor een paar jaar geleden programmabaas bij RTL was en inmiddels weer voor John bij Talpa werkt is de partner van Wendy van Dijk die een kindje heeft gebaard van Xander de Buisonje. Dat dit huwelijk al jaren in zwaar water verkeerd is een publiek geheim, Erland probeerde in het broekje van de verslaggefsters van shownieuws te komen en Wendy sliep met haar zakelijke partner die plastic fitnessdingen had laten produceren in China.
    Nadat Wendy vertrok als presentatrice van The Voice werd de show met nieuw elan van Chantal Janzen weer beter bekeken, al hebben heel veel mensen moeite met het gebrek aan talent van Martijn Krabbé. De regie van The Voice heeft de rol van Martijn Krabbé vervolgens gemarginaliseerd tot wat het nu is, De regie van de Voice of Holland is overigens in handen van Sander Vahle, die bedrogen werd door Linda de Mol toen zij het aanlegde met Jeroen Rietbergen. Ben jij, of voel jij je slachtoffer van één van deze personen neem dan even contact op via de mail of een DM.

    Het grootste mirakel van de jarenlange misstanden bij de productie van de Voice of Holland blijft dat niemand van de betrokkenen ooit aan de bel heeft getrokken over het seksuele misbruik van de weerloze slachtoffers. Er is nooit ingegrepen en na de eerste klachten is er nooit onderzoek gedaan. Het is een groot schandaal dat al die predators ongestoord en jarenlang misbruik hebben kunnen maken van weerloze onschuldige vrouwen en meisjes.

    In deze cultuur hebben de daders elkaar steeds beschermd en uit de wind gehouden en misschien wel anderen aangemoedigd om de deelnemers aan de talentenjacht lastig te vallen (om later te kunnen zeggen dat iedereen het deed), vandaar dat Ali B. en Marco B. dachten dat ze hun gang konden gaan. Bij Spec, het artiestenburootje van misbruikverdachte Ali B. en zijn aanstaande ex-vrouw, wordt de telefoon sinds vrijdag niet meer opgenomen. Ondanks dat de feiten klip en klaar zijn ontkent de troetelmocro alle aanklachten. Hij heeft “nooit misbruik gemaakt van zijn positie en heeft zich nooit seksueel grensoverschrijdend gedragen" omdat het allemaal redelijk normaal is als je baas en je collega's precies hetzelfde doen. De van het voetstuk gevallen troetelmocro Ali B. heeft geprobeerd te vluchten voor de media door naar Dubai te vliegen. Gelukkig heeft Dubai een uitleveringsverdrag met Nederland dus hij zal zijn rechtzaak zeker gaan bijwonen. Weet jij meer over de escapades van Ali B. en zijn ogige Arabische slang neem dan contact op met Dennis of Jan.

    Momenteel zijn nog niet alle hoofdrolspelers in het schandaal ontmaskerd. En omdat de impact nu al enorm is blijft het gissen of ook Voice-presentator Martijn Krabbé nu thuis zit te bibberen van angst.
    Martijn Krabbé liet zaterdag via de media weten ‘compleet overvallen en in shock’ te zijn door de onthullingen.
    Alle dames die last hebben gehad van de graaiende handjes van Martijn Krabbé of die zijn bestookt met ranzige berichtjes worden uitgenodigd hun ervaringen te delen met Roddelpraat. Anoniem en discreet.

    Ook Voice-presentatrice Chantal Janzen meldt ‘geschokt’ te zijn en heeft het ‘onderste steen boven’ verhaaltje opgenoemd.
    Chantal wast de handen in onschuld en zeggen niets geweten te hebben van de seksuele wantoestanden die achter de schermen zouden hebben plaatsgevonden.

    Anouk heeft laten weten niets meer met deze corrupte bende te maken willen hebben. De verschuldigde gages zal ze wel gewoon incasseren volgens afspraak daar zij niet schuldig is aan de seksuele uitspattingen van het management van Talpa en de repercussies die dit heeft binnen het bedrijf.

    Waylon was niet bereikbaar voor commentaar. Vond jij dat Waylon aanstaande woensdag te gast moet zijn bij Roddelpraat vergeet dan niet dit bericht te liken. 🐸

    Voice-coach Glennis Grace is ook ‘in shock’ maar dat komt niet zozeer door de berichtgeving rondom het RTL-programma maar meer omdat ze nu geen tv-bekendheid meer kan opbouwen wat haar carrière uit het slop kan trekken. Desgevraagd zegt ze dat ze niet zeker weet of er opzettelijk tot nu is gewacht om het grote seksschandaal te onthullen.
    Als dit wel zo is dan vermoed Glennis een complot om haar carrière af te stoppen.

    46
    1
  • Steven zegt:

   Deze Tim Hofman is gewoon een jaloers kind dat andere kerels hun lolletje niet gunt: sinds Lize Körpershoek tegen Tim zei dat hij z’n ballen aan de wilgen kon hangen omdat ze nooooit meer wilde seksen met hem is hij een irritant stuk vreten geworden.

   Ik zou willen vragen aan Lize Körpershoek: HEB JE NOU JE ZIN?
   Eigenhandig heeft ze met haar droge kut een heel mediabedrijf om zeep geholpen. Honderden technici, geluidsmensen, licht, background, ondersteuning, casting, logistiek, denk eens aan al die directeurtjes bij SBS, ITV, RTL… al die mensen zijn nu zwaar gedupeerd.

   En dan het gezin van Linda de Mol.
   Die kinderen kunnen zich ook nergens meer vertonen nu is uitgekomen dat hun papa zo een geyl en op seks beluste predator was.

   Het drama dat John de Mol nu treft had prima voorkomen kunnen worden als Lize gewoon even drie minuten per week naar het plafond had liggen kijken tot Tim z’n kruit verschoten had.
   Maar nee. Wat een trut.

   SBS is nu onverkoopbaar geworden, RTL moet weer in zee met een bedrijf van Gosschalk en dus zijn we voorlopig nog niet van de bagger die de Mol produceert verlost.

   Nogmaals: wat een trut is die Lize.

   10
   5
 1. Johannes de Holengraver zegt:

  Het wordt duidelijker dat de “opgewarmde prak” aan tv programma’s van de Firma de Mol en consorten inmiddels al jaren een “bedorven prak is”.

  Rupje nooitgenoeg John met zijn overjarige zus, geile zwager en licht debiele zoon en de hele incestieuze kliek eromheen zijn inmiddels een garantie voor programma’s met zwarte rafelrandjes. (Dit geldt ook voor u meneer Derksen!).

  Kortom, stem met uw afstandbediening en laat dit low budget amusement van deze gedegenereerde circusfamlie links liggen..

  55
  2
 2. Rijdende Rechter zegt:

  Wat blijft het toch een verschrikkelijke enge kliek daar in dat Hilversum. Blehhh. En maar leuk met elkaar doen. De ene na de andere kut show komt op tv met allemaal dezelfde kut blije doorgesnoven bnertjes. Maar ondertussen….

  13
  0
  • Rietepiet zegt:

   De televisie is allang kapot. Alleen nog rotzooi wordt er uitgezonden .macht is al zo oud als metuzalem. Raar dat zoveel jeugd op het verkeerde padje raakt. Die dik koppen zijn toch het voorbeeld. Kijk naar de zoon(s) van de Mol, Brandsteden, van de Ven, Roelvink en dergelijke. Dat dit soort gasten een podium krijgen is al niet normaal meer. Het fatsoen in Nederland is compleet weg. Zet ze openlijk voorschut op de markt. Geld was en is macht. 🤮

   13
   0
 3. Fan van Roddelpraat zegt:

  De uitzendingen heb ik gezien. Walgelijke vertoning. Net doen of daders slachtoffers zijn. Zo erg ook voor Linde de mol . Hoezo?
  De slachtoffers daar is het erg voor. En verder voor niemand.
  Die de Mol cancelt mensen. En nu ?
  Johan Derksen werd gecanceld over een grapje.
  Jan Roos ook gecanceld en Dennis Schouten ook.
  Dit is vele malen erg en die daders worden geholpen en gesteund door hun vriendjes van boulevard en shownieuws. Walgelijk

  6
  0
 4. Mappy zegt:

  Hoi Jan, Patty Patty Patty kijkt wel naar Roddelpraat want zij had het erover
  dat Ali Babba de laatste weken vanuit Dubai wel veel foto’s met zijn kinderen plaatst.
  Dat veenlijk doet net of zij dat opgemerkt heeft terwijl juist jij met deze Scooooooooop
  kwam.

  4
  0
 5. ElveTwelve zegt:

  Kan iemand hier nog dat filmpje achter halen waar Paul de Leeuw een deelnemertje aan zijn show op het podium aanrand en aflikt ???? Heb het diverse keren ook in buitnlandse media voorbij zien komen maar kan het nu nergens meer vinden. Lijkt me dat de VARA zelf ook genoeg te doen heeft

  [scoopdiefstal]

  1
  1
 6. AliChemicali zegt:

  Ach ga toch weg met dat victim blaming gedoe. Jankerds moeten zelf verantwoordelijk nemen voor hun daden, en niet achteraf -na het zuigen van een frikandel- als blijkt dat ze toch niet winnen. Het zijn geen minderjarige mindervalide meisjes waar we het hier over hebben.

  0
  0
 7. Klootjes Volk zegt:

  Zou het niet eens een goede afleiding kunnen zijn voor het klootjesvolk om wat artisten te offeren en gelijktijdig G2 door onze strot te duwen? Wat een toeval weer dat het nu uitkomt terwijl
  Het al
  Lang bekend was.

  1
  0
 8. Retelband zegt:

  Als die Mol jr niet zo werkschuw was geweest dan was die toko allang overgedragen. Sr heeft er geen zin meer in. Ik ben bang dat er nog heel veel zaad door die zure sloot van dat veenlijk zal stromen voordat er iets verandert.

  0
  0
 9. Sjoeke zegt:

  Dat Dennis onder druk zetten is ook machtsmisbruik dus als ik Dennis was zou ik ze ook aanklagen.
  Wat Dennis allemaal nog meer heeft moeten doen hoeven wij niet te weten en Dennis kennende vond hij dat ook niet erg.

  0
  0
 10. Hagar zegt:

  Directie RTL was al lang op de hoogte van de misstanden bij De Voice, maar stopte het in de doofpot. Juridische afdeling daar is nu snel wat dossiers door de versnipperaar aan het duwen. ik hoop dat Boos genoeg tijd neemt om stank ook naar directie vloer RTL te volgen en dat het niet blijft bij sensationeel BNRtje bashen.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.