Slachtoffer Linda de Mol aan beterende hand


Dat mochten we horen uit de mond van hoofdredacteur Karin Swerink van het blad LINDA. “Ik denk vooral dat rust Linda helpt”, aldus Karin. Ze denkt ook dat Linda tijd nodig heeft om “de dingen in haar eigen tijd en op haar eigen manier” te verwerken.

“Er is een moment waarop Linda terugkomt. Wanneer weet niemand nog precies. En als ze komt, dan zal ze dat op een geheel eigen wijze doen.” Ik wil niet heel vervelend doen hoor, maar sinds wanneer is Linda de Mol slachtoffer? Ze wist dat haar vent bij The Voice achter de vrouwen aanzat. Ze wist dat meisjes Ali B van verkrachting beschuldigde, maar stuurde ze weg bij LINDA. En verteld dat zogenaamd niet aan haar broer John, waar Ali voor werkte. Linda is geen slachtoffer, maar op zijn minst iemand die het stilzwijgend heeft laten gebeuren.

19 reacties op “Slachtoffer Linda de Mol aan beterende hand

 1. Bartje zegt:

  Het is een schande dat dit soort figuren gewoon door kunnen gaan waarmee ze bezig waren nadat ze een periode van ‘rust’ hebben genomen. Terwijl de slachtoffer levenslang last blijven houden.

  20
  2
 2. Gert-Jan Elshout zegt:

  Als ik iets naars zeg over die hele kut De Mol familie met hun tokkie gedrag gaat die opper drol sr met zijn Botox mij dan ook aanklagen?

  10
  1
  • Inside Inez zegt:

   Ze zijn al bezig met de programmering voor september/oktober en inderdaad is men optimistisch dat het dan allemaal weer vergeten is.

   Je zal maar werken bij zo een bedrijf

   15
   1
 3. Retrospectief zegt:

  Doe nou niet zo dom, iedereen wist dat Linda de Mol het grootste slachtoffer is van de hele Voice-rel.

  Ze is het slachtoffer van een hetze tegen haar omdat ze een jaar lang vergat te melden dat er slachtoffertjes van het monster Ali B bij haar hun verhaal hebben gedaan.

  En ze is een slachtoffer omdat haar echtgenoot sinds z’n sekstherapie in 2015 onverdroten is doorgegaan met slachtoffers maken.

  Linda de Mol is slachtoffer omdat haar broer de Voice-rel zo goed en zo kwaad mogelijk heeft proberen te bagetaliseren en het als een boemerang in haar gezicht terugkwam.

  Ze is slachtoffer omdat ze nu niet meer elke maand een stukje kan schrijven in de Linda terwijl dat haar lust en haar leven was.

  Ze is slachtoffer omdat ze keihard werd uitgelachen nadat ze in de talkshow HLF8 van haar neefje had geprobeerd de boel te redden.

  Ze is slachtoffer omdat iemand had gezien dat ze stiekem naar Bonaire was gevlogen terwijl haar Vieze Jeroentje daar ook zou zitten.

  En ze is slachtoffer omdat het charmeoffensief met de Oekraïense vluchtelingen die ze onderdak biedt is mislukt omdat uitkwam dat dit een vooropgezet mediaoptreden betrof.

  Het grootste slachtoffer is dus Linda de Mol zelf.
  En daarna zijn Ali B, Marco B, Jeroen, Kas, Hans, Henk, Arie, Andere Jeroen, Martijn, Marc, Peter en Flip pas slachtoffer.

  Over de werkelijke slachtoffers spreekt niemand meer.

  21
  3
 4. Janusanus de haatbig uit Bergen zegt:

  Moet al mijn exen betalen. Omdat ik een minne rat was die vreemd ging. En daarna ging ik janken want niet eerlijk bla bla
  Kortom de meest minne nare egoïstische praatjesmaker ben ik
  Zacht uitgrdrukt
  Ik ben de grootste schoft sinds decennia

  2
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.