Slientje Schouten alweer 25


De zus van Dennis, bekend van haar optreden in Roddelpraat toen Dennieboy TIA-klachten had, is dit weekend 25 geworden. Slientje is nog steeds opzoek naar een kerel. Nu niet allemaal tegelijk Tinder op je telefoon slingeren, want ze is uiterts kritisch.

Zo moet ie een volle bos haat hebben (echt haar), moet ie ABT (Algemeen Beschaafd Twents) spreken, niet naar kaas ruiken en Afrikaanse roots zijn een pré. Namens de redactie van harte, Celine.

27 reacties op “Slientje Schouten alweer 25

 1. De slimste mens zegt:

  De Tokkie familie / kampers uit Glanerbrug. Vader Marcel de kale kaaspooier met cupmaat B, de labiele achterbakse kastheumoo Dennis en de stoepsnol van een zus (van horen zeggen).
  Het is allemaal inteelt met die superintelligentie

  10
  22
 2. Slientje zegt:

  Tjah eerlijk is eerlijk. Slientje kan kritisch zijn tot ze een ons weegt: Brad Pitt gaat echt niet langs komen. In essentie een mooie dame die Slientje met een lief snoetje, maar ze heeft zichzelf compleet verminkt met die ontiegelijk lelijke tattoos overal. Of doet ze binnenkort mee aan: My Big Fat American Gypsy Wedding? Mijn tip. Stop met die tattoos en kap met die baco’s. Je krijgt overduidelijk een dikke reedt van al dat gezuip.

  8
  4
 3. Stieeeentje Schoutez zegt:

  Mijn pa draagt al 10 jaar dezelfde bh’tjes als mij.
  Lastig met de was. Soms wordt hij boos / hee dat is mijn bh en niet die van jou !
  Van mijn slipjes blijft hij nog af / de kale kaaspooiert weet wanneer kaas echt over de datum is

  2
  2
 4. ZuugnTisGenProatpoal zegt:

  Denk het het grootste probleem Dennis is, je zal als kerel bij haar blijven slapen, dan heb je de volgende ochtend ineens Danny boy in je rug prikken. Voor mij teveel plakplaatjes en te meisjesachtig, maar er zijn vast een hoop dwazen hier die Dannyboy voor lief nemen.

  5
  1
 5. FItz Gerwitz zegt:

  Twents accent, volle bos haar, Afrikaanse roots. De zoektocht is over, er is maar 1 man die aan deze criteria voldoet. Selien gaat trouwen met de shoarmaboer uit Almelo-Oost.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.