Slijptol wil aandacht

mark-baanders

En wat doe je als je programma flopt en heel Nederland ziet dat je grootste talent zuipen, snuiven en heel hard schreeuwen is? Juist, dan doe je lekker gek met je haar. Mark heeft, ja hoe noem je dit, het haar van een mens van kleur in een getto uit de jaren ’90 laten invlechten.

Dat zal wel weer gedoe geven omdat dit haar dan alleen van mensen van kleur is en niet van mensen zonder kleur. Slijptol is dus een racist. Had ik niet achter hem gezocht.

21 reacties op “Slijptol wil aandacht

 1. Slijptol zegt:

  Vond als geboren Amsterdammer Mark Baanders wel leuk op AT5 toentertijd.
  Eens een keer geen woke onzin op AT5. Gewoon recht voor je raap!
  Je weet wel een keer geen Groenlinks en woke denken, dat wat import Amsterdams volk wilt. Wat ‘echte’ Amsterdammers wensen is blijkbaar niet meer relevant.

  14
  3
  • ThruthBadour zegt:

   Vieze linksen? Waar Paleis voor Volksvlijt nu de Nederlandsche Bank welke gevuld werd met drugs smokkel China in staat. Tijd voor een nieuwe Samuel Sarphati. Vieze linksen? Domme idioot. Wat deed jij en voor wie? Jaja keihard voor gewerkt met je slimme brein en warme hart.

   1
   6
  • Maxima zegt:

   Vrienden verlies je niet:want dan zijn ze dat nooit geweest.maar beter dat dan omringen met nepvrienden die je voor de bus gooien. Jij hebt duidelijk nog een hoop te leren in je leven.sterkte alvast …beetje dom

   3
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.