SMAAD EN LASTER!!!! JAN ROOS DOET AANGIFTE TEGEN YVONNE COLDEWEIJER!!!


Want die oplichter zegt dat ik haar als concurrent zie en dat ik daarom in elke uitzending met haar bezig ben. Dus dat is smaad en laster en daarom ga ik haar voor de rechter trekken!!! Natuurlijk niet. Want ik ben niet zo’n slappe pop als dat zullige mutsje. Dat je een rechtszaak aankondigt en dan met zo’n kleuterschool post aan komt kakken.

Maar even eerlijk. Dat type is geen concurrent. In niets. Het enige dat het is is een oplichter, een jatmous en een liegbeest. Dat is alles. Maar concurrent, kom op zeg.

35 reacties op “SMAAD EN LASTER!!!! JAN ROOS DOET AANGIFTE TEGEN YVONNE COLDEWEIJER!!!

  • Gasklep zegt:

   Die zielige wijven weten de aandacht te pakken terwijl de slimmere exemplaren niet gehoord worden.
   Hier zo, Angelique Coetzee die Omikron ontdekte is onder druk gezet door overheden dat de ziekte veel milder was dan DeltaCovid. Jullie zijn allemaal genaaid met je mondkapje en gesloten horeca-restaurants en bars.
   Wist niemand verder..

   37
   8
  • Cally zegt:

   Nou, nou… Ik zie haar hier wel voor aan hoor ! Ik ben zelf ook opgelicht door haar. Kocht een blouse van €50 euro en kwaliteit was echt om te huilen. Daarna een ketting, omdat ik ‘m zo leuk vond, betaalde €70 euro… Zie ik laatst exact dezelfde voor €16 euro. Ze plaatse plastic schoenen voor €70 euro maar de zolen waren van piepschuim. Ze is al eerder ook door het merk Chanel op haar vingers getikt en moest toen al tienduizenden euro’s betalen. Ze licht dus wel echt mensen op en ik voelt me best dom. Juist omdat Jan Roos me allang herhaaldelijk heeft gewaarschuwd dat ze wel echt naar het criminele neigt en een vooral geldbeluste vrouw is. Wel vind ik het oprecht jammer dat deze twee kanalen het aan de stok met elkaar krijgen. Ze zijn allebei zo leuk. Ik kan Yvonne namelijk ook wel begrijpen als ze het gewoon spuugzat is. Iedere uitzending zetten ze haar voor paal terwijl juist Yvonne aangeeft wél oprecht met veel plezier naar hen te kijken. Ze plaatst regelmatig hoe trots ze is hoe ze het allemaal doen. Met naam van Roddelpraat. Nooit laat ze zich negatief over hen uit. En ook zegt ze gewoon vaak eerlijk dat het van Roddelpraat komt, dat horen ze blijkbaar geeneens meer. Daarbij moeten Jan en Dennis niet zo schijnheilig doen want ja ze zijn wel oprechter en eerlijker dan zij maar alsof zij zo ethisch handelen. Neuh. Verre van. Ik snap dat de bron heilig is en beschermd moet worden maar deze domme koe stuurt zelf zeer vertrouwelijke info naar haar. Wat verwacht je dan ? Meer dan terecht dat ze is ontslagen. Duh. Zij zit fouter dan Yvonne. Ik vind dat best menselijk dat ze koos voor de scoop en niet voor haar bron te beschermen. Maar oprecht jammer dat ze zo te lopen ruzieen. Beide kanalen hebben meerwaarde. Zij heeft looks, de humor en glamour allure, Jan en Dennis de drank en de scoops want sorry hoor die meid is ook gewoon hilarisch en getalenteerd. Ik zie ze het liefst in één video dan in de Rechtszaal.

   14
   7
 1. Advocaatje met slagroom zegt:

  Ze komt er achter dat ze in de rechtbank geen poot had om op te staan en dat dat haar nog wel eens heeel veel geld kan kosten. Veel bla weinig wol

  21
  0
 2. Robbie zegt:

  De politie kampt al met een onderbezetting en dan krijgen ze dit soort flauwekul en kansloze mensen aan de balie die aangifte willen doen. Maar ze kijkt wel de extra aflevering, dus ze doneert wel, of zou ze die doorgestuurd krijgen die oplichtster…….

  32
  0
  • Tonnie Maasdam zegt:

   Die geblondeerde bimbo denkt zeker dat het alleen over haar gaat?
   Die Iraniër met de slappe polsjes krijgt ook aandacht van Jan.
   Kan niet zeggen dat het concurrentie is, en qua views al helemaal niet…..

   33
   0
   • Robbie zegt:

    Tja dat is wel zo ze denken echt heel belangrijk te zijn, net als die Marokkanen die nu boos zijn enzo. Maar over die Ajaxcied die volgens die dame haar verkracht heeft hoor je niemand over??? Rare wereld leven we in……

    17
    0
 3. Dappere Dodo zegt:

  Dit is een dame met veel problemen in die bovenkamer. Als je ziet hoeveel zij bezig is met mannen helemaal kapot te willen maken…. is om te verbergen hoe gevaarlijk zij is voor de mannen. Dit laat zien hoe fout vrouwen ook kunnen. Zo fout dat het een gevaar is voor welke man dan ook. Zou mijn vingers er niet aan branden! Zoen wel een keer met Dennis haha.

  18
  2
 4. Graag gedaan ! zegt:

  Het verachtelijke alcoholistische varken met verregaande hersenrot, veelal in Bergen bij de glasbak te zien is een kansloze opportunist. De bolle kalende vroegbejaarde waant zich oppermachtig. De autobandenboer vaart er wel bij. Eens vriendelijk zijn is er nooit bij. Uit eerste hand is allemaal jatwerk van al bestaande berichten op het internet. Varken Roos !!!!!

  2
  48
  • Tim van Voorden (15 jaar) zegt:

   Ja, wel een mooi exemplaartje al gaan de jaren wel tellen / deze komt uit 1986 / dus die gaat al richting de veertig. Toch zou ik haar wel doen.
   Een vrouw met een dikke speklaag blijft lekker lang warm en deze is nog niet uitgegroeid zo te zien / Die nek wordt ook steeds dikker.
   Is deze Yvonne Coldeweier nog vrijgezel? Ik stel mij officieel kandidaat.

   Tin van Voorden

   5
   0
 5. Thea zegt:

  Hee Roos met je zure bolle kalende harses. Je ziel is zo zwart als je saaie zwarte t shirts. Altijd aandacht / minachting op anderen vestigen is wegvluchten voor je trieste bestaan. Mislukte journalist. Met strafblad. Een loel ben je.

  3
  39
 6. Vloggende fietsendief zegt:

  Yvonne en Jan hebben wel 1 ding gemeen. Ze houden allebei van heel veel drank, wat dat betreft zijn het net oostblokkers.

  Dus spreek eens gezellig af, neem een paar flessen wodka mee en zuipen maar. Opgelost.

  5
  1
 7. Rotjong zegt:

  Geen fan van die Yvonne, ook niet van jullie trouwens maar als zij een liegbeest is, dan zijn jullie dat ook. Doen alsof de donaties niet goed gaan, maar dat liegen jullie natuurlijk ook anders kan je geen range en porsche aanschaffen. En ja, hierover logen jullie wel toen er werd gevraagd of jullie die auto’s hadden gekocht. Het is jullie goed recht om te kopen wat jullie willen, maar lieg er dan ook niet over.

  1
  12
  • Je Vriend zegt:

   Heb je hem weer.
   Jankend kaal kutjong.
   Dat is toch afgesloten, uit, verleden tijd?
   Of ga je nou weer elke dag zitten jeremieëren over die twee auto’s die ze twee maanden geleden hebben gekocht?
   Ja, ze kunnen kopen wat ze willen, en nee, het is niet aan jou daar wel of geen toestemming voor te geven.
   Zoals Lies al eerder zei: het is niet jouw geld. Jij betaald voor wat extra content elke week in je boxje, en verder moet je niet zaniken.
   Klaar toch?
   Of zat er nog een stukje in je reedt?

   Jezus is je vriend.

   7
   0
   • Hassan met de Tandjes zegt:

    Z’n zus is z’n moeder.
    Daarom kan ie niet normaal denken.
    Stom inteeltprodukt.
    Waarom zit ie in een instelling denk je? Geen cent te makken, geen werk.
    Mensen. Dit land gaat naar de kloten met dit dit soort nieuwe Nederlanders.

    4
    0
 8. Jan Jansen zegt:

  In moslim landen heb je een soort van sport bijna een Olympische sport in die landen, dan mag je met een hele groep een steen gooien naar een vrouw,
  Ik heb meteen dit verschrikkelijke wijf voor me.
  Wie gooit er met mij mee.

  3
  9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.