Snuifdoos Koen K geeft teken van leven

koen

Koentje zit in Zuid-Afrika om weer af te kicken van zijn cokeverslaving. De laatste keer liet ie weten in Kaapstad te blijven om nu echt een keer te stoppen met de dope. Dat gunnen we hem best hoor, maar hij gaat nu al van die kijk-mij-nou-kiekjes maken.

Dus die zit binnenkort weer in Amsterdam te gillen dat ie een celebrity is.

15 reacties op “Snuifdoos Koen K geeft teken van leven

  • >>>B R E A K I N G zegt:

   >>> B R E A K I N G N I E U W S <<<

   Paul Römer wist niets van het seksuele misbruik van zijn volle neef Thijs Römer die nu door verschillende showbiz-rubrieken wordt uitgenodigd om zijn visie te geven op het misbruiken van een kind van veertien jaar oud terwijl hij onder invloed van waarschijnlijk drugs zijn zwartste kant liet zien.

   Thijs Römer die de kost verdient met acteren, fotograferen en produceren is enige tijd getrouwd geweest met de sexverslaafde Katja Schuurman.
   Wanneer hij een voorliefde ontwikkelde voor kinderen is onduidelijk, wel is inmiddels helder dat het vermeende slachtoffer door Thijs Römer in ruil voor een rolletje in één van de producties om onzedelijke foto's is gevraagd door Thijs Römer die als producent betrokken was. (…)

   Thijs Römer is inmiddels benaderd door het Algemeen Dagblad van Angela de Jong en ook door RoddelPraat
   Shownieuws heeft geprobeerd de scoop te kapen om Patty en Evert de zaak te laten bagatelliseren echter zij waren al te laat om deze openbaring in de kiem te smoren.
   Bovendien was €5000 euro zwijggeld niet genoeg om het leed dat slachtoffer Nena uit Groningen was aangegaan weg te nemen.

   De juicekanalen Life of Yvonne met bijna 465 duizend volgers en Reality FBI met 185.000 volgers hebben om reacties gevraagd en zullen ook in deze beerput blijven roeren tot de onderste steen boven komt drijven.

   Inmiddels heeft Briefje van Jan een smadelijk artikeltje gewijd aan de strapatsen van de de neef van Paul Römer.

   Tot op heden heeft Paul Römer, de buklaaf van John de Mol, nog niet gereageerd op de ernstige beschuldigingen.
   In de rij beschuldigingen wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag jegens het personeel van Talpa of één van de produktiemaatschappijen van Talpa sluit deze jongste onthulling naadloos aan op de reeds bekende oudere misstanden wat ons doet vermoeden dat het einde nog lang niet in zicht is.

   25
   2
 1. Romy Schröder zegt:

  Hoe mooi zou het zijn als er had gestaan: “Pieter van Dijk gaf geen teken van leven nadat hij smorgens bewegensloos was aangetroffen op de vloer van de badkamer in de afkickkliniek.
  Een lijkschouwer kon niets anders dan vaststellen dat de persoon was overleden.”

  Zoiets?
  Dan zijn we gelijk van al het gezever over deze nietskunner af.

  22
  9
  • Superlatief Tranentrekkende Meuk zegt:

   Ben met je eens dat er de laatste jaren niks zinnigs te melden viel over deze coke-verslaafde malloot.

   Een algehele boycot voor de treurige droevenis die de huidige generatie BN-ers vertegenwoordigen zou een hoop ellende onder de mat schuiven want wat een allejezus gaat zooitje is het nu.

   17
   1
 2. Charlie da Silva zegt:

  Lijkt me nogal logisch dat Koen daar wat langer aan zichzelf wil ´werken´, de gayscene en feestmiddelen zijn meer dan ruim aanwezig in Cape Town.

  5
  0
  • Weerwolf Willem zegt:

   Ik wil niet stigmatiserend noch generaliserend reageren maar echter doch in Cape Town, Zuid-Afrika is niet alleen de economie in designer drugs booming maar ook tevens en extra alarmerend de uitbraak van het HIV-virus alsook de zich steeds innoverende onuitroeibare Covid variant met de naam BA.4 en BA.5 en alle varianten van omikron – de variant waardoor wij eind vorig jaar nog opeens in een harde lockdown moesten gaan hahaha.

   Dus wie weet wat voor enge ziektes die vieze drugsverslaafde Koentje-Pietertje mee naar huis sleept!
   Wellicht is euthasie een betere oplossing.

   Ome Jan! Vraag of Koen bij jullie een aanvraag voor Voortijdig Beëindigen Voltooid Leven Formuliertje komt invullen. Lekkere scoooop voor de Televizierring volgend jaar?

   12
   2
 3. mortuarium zegt:

  Waarom steeds die uitgestelde zelfmoord? Koentje moet gewoon flink zijn en eruit stappen met een knal. En… de mensen in het mortuarium hebben weer wat werk. Denk daar ook eens aan!

  5
  2
  • Tante Aggie zegt:

   Mijn idee.
   Steeds dat gejank en zelfmeelij.
   Wat heb je eraan?

   Laat dat joch een paar ballen groeien. Spring van een flat en be over with it. Hoe moeilijk is dat?
   Of neem een flinke overdosis.

   De mensen waren hem al lang en breed beu. Koen, je zal niet gemist worden.

   5
   3
 4. Tommie Teleshopping zegt:

  Doe het Koen!
  WEES GEEN SLAPPE H0M0!
  Toe, maak er een eind aan.
  Die het voor jezelf en voor de anderen. Stop het lijden.

  4
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.