Snuifdoos Koen Kardashian terug uit rehab en schrijft Sinterklaasgedicht

koen-afkicken

Ach ja, Koentje is aan de coke. Een junk. En die doen altijd dingen die ze niet zouden moeten doen. Zoals eerder uit je afkickkliniek vertrekken voor een rolletje in de reallifsoap van die andere snuifdoos. Koentje kan dus binnenkort weer lekker aan de sosa en over een half jaar weer jankend richting Zuid-Afrika.

Hier krijgt Discovery de schuld, maar die enige die hier verantwoordelijk voor is is Koentje zelf natuurlijk.

En wat doen mensen in een afkickkliniek behalve smachten naar wat grammetjes Colombiaans marcheerpoeder? Precies, die gaan zichzelf herontdekken met allerlei onzinnige bezigheden. Koen heeft ervoor gekozen om een gedicht te schrijven van het niveau 6-jarige met Sinterklaas. Godskolere, wat een armoe.

29 reacties op “Snuifdoos Koen Kardashian terug uit rehab en schrijft Sinterklaasgedicht

 1. snowflake zegt:

  als het zo is dan heeft ie geen ruggengraat , geen ballen en geen uithoudingsvermogen als ie de laatste week als een slappe snowflake het voor gezien houdt omdat ie weer met ze verbouwde kop op tv moet.
  in dat geval issie dus niks dan een aandachtzieke zielige loser

  10
  0
 2. Robbie zegt:

  30-08-2021
  De uitstraling van een junk.
  Het begon met een beetje skunk.
  Nu is echt het enige dat ik rook,
  grammen tot wel onsjes coke.
  Langzaam aan word ik een slappe vaatdoek,
  en word ik te dun voor elke maatbroek.
  Het enige wat ik vandaag weer hoop,
  is dat het weer een dag word met heel veel dope.
  Dit was werkelijk de laatste keer,
  in de afkickkliniek zien ze me niet meer……………..

  37
  0
  • Schouwman zegt:

   Ik ben in Zuid Afrika geweest
   En als je het zo leest.
   Dan is het niet te best en de enableërs doen de rest.
   Koen ik heb grappen over hem gemaakt.Die vuile vuile luilak wil er niets voor doen.Dus nu is het zwemmen of verzuipen.
   Mae toedeledokie Koen.
   De trek werd teveel.want hij zat op hét einde vd rit.

   0
   0
 3. Koen de Oen zegt:

  sinterklaas COKE Koentje
  liefst geen poeder meer in mijn schoentje
  Het maakt mij week en slap
  Ik blijf wel van de mannenpap
  Dus lieve Sint
  Ouwe verklede pedovrind
  Bij het afkicken is mijn rode kontje wel hersteld
  Laat dan wel een flink geschapen Piet langskomen
  U weet dat ik mij graag laat uitwonen
  Liefs

  3
  1
 4. Rogier Smit zegt:

  Dit bericht lees ik vanuit mijn camper. Lieve Koen, ik weet als geen ander dat jij deze verslaving nog niet hebt overwonnen. Ik heb altijd nog een plekje in mijn camper als de kosten te hoog worden. Groet Rogier

  3
  1
 5. Helluva drug zegt:

  Duidelijk dat hij/zij alweer aan de coke zit.

  Niemand die nuchter is schrijft zo’n dom gedicht en denkt, dit moet ik via social media delen.

  1
  0
 6. Anoniem maatje van Koen zegt:

  Ik wil iets zeggen over Koen hij heeft overal geld geleend ik krijg nog €1500 van hem dit heeft hij steeds bij mij geleend ter goeder trouw in porties van €50 per keer en is inmiddels opgelopen tot €1500 ik ken nog veel mensen wie hij geld verschuldigd is het is niet eerlijk van Koen die steeds nieuwe designer kleding koopt en ons niet afbetaald!!!!!! groetjes Jaq…. Je weet wel wie ik ben GORE JUNK

  0
  0
 7. Pompen en klinieken zegt:

  Mijn inschatting is dat het niets wordt met Discovery. Het is niet verstandig om een samenwerking aan te gaan met een labiel iemand die de opvang is ontvlucht.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.