Soundos el Dinges heel dik


FAT LIVES MATTER natuurlijk, maar zij is dik omdat ze zwanger is. En weten jullie nog die rel over de filmrol als voetbalcoach die ze niet kreeg omdat ze zwager was? Nou, toen was alles natuurlijk weer discriminatie en bla bla bla, edoch beriep ze zich erop dat ze helemaal niet hoogzwanger is. Nou, kijk ff naar je bolle pens. Dan ben je gewoon enorm zwanger en niet geschikt voor die rol.

Zo zie je maar weer dat het gejank over discriminatie iedere keer onzin blijkt te zijn. Ze zochten gewoon niet een zwangere theemuts.

19 reacties op “Soundos el Dinges heel dik

 1. kontsekslover zegt:

  Dit dikke lelijke mormel is alleen maar bekend omdat ze een allochtoon is. Als een blanke vrouw zo weinig talent zou hebben zou ze nooit op tv terecht zijn gekomen. Gelieve links te laten liggen voortaan.

  46
  1
 2. Annie Temeijer zegt:

  Niet grappig diversiteis dikkertje..

  Hey NPO, ik ken nog wel een ‘diversiteits dikkertje’ die wel grappig is. Zoek maar eens naar Piet Bloem in de rolodex…

  11
  1
 3. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Tsja….het is geen dikke vetgemeste Paas os, maar een Sound os . Ach hou toch op dat wijf was al een dikke vetklep voordat ze met big zat.

  14
  0
 4. Tijdzalhetleren zegt:

  Adriaen blockstraat 120 is het adres van Dennis Schouten dit is ook de locatie waar ze roddelpraat opnemen iedere dinsdag en woensdag!!!
  Zoek op Google Dennis Schouten producties!!!!

  Samen maken we een …. aan roddelpraat!!!!!!!

  Wacht maar xx

  1
  22
 5. Evert ten Appel zegt:

  Dit Sound of Music SoundosVarkentje, mag van mij wel terug naar het rif gebergte . Maarja, denk niet dat het gebeuren zal. De toekomst van nederland lijkt welhaast hopeloos.
  Waarvan hier wederom akte.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.