Spuit11 Coldeweijer moddert weer


Yvonne heeft iets vernomen uit betrouwbare bron. Namelijk dat Marc van der Linden niet vrijwillig is op gestapt, maar ontslagen door RTL. Goh, die Yv. Jeetje wat een scoop weer. Oh wacht. Dat stond al uren op onze website. Van Roddelpraat, die de val van Marc van der Linden heeft veroorzaakt.

Het wordt een beetje vermoeiend. Wij brengen iets naar buiten en een dag later komen de kaboutertjes met hetzelfde verhaal alsof ze een primeur hebben. Dat is ook zo gegaan met het het Borsato verhaal. En na Coldewijer pruttelen dan die nietsnutten van RUMAG er nog een keer achteraan.

42 reacties op “Spuit11 Coldeweijer moddert weer

  • Kale Rifaap zegt:

   Iedereen die mij een dislike geeft schijt ik in zijn bek.

   En ik ben niet platzak en ook niet blut en ik zal nooit meer zeiken over de Porsche van Dennis .

   Maar ik schijt jullie wel allemaal in jullie bek.
   Dus mondje openmaken. Ik ga nu schijten.

   Piemelboy

   2
   8
  • PiemelBoy zegt:

   Steven(niet je echte naam). Lekkere gay boy van me, de seks met jou was heerlijk. Ik de top en jij de gay bottum. Heb je goed gepaald. Je kreunde het uit van genot.

   7
   65
   • Steven zegt:

    Hoezee.
    Gordon Neukgenot heeft zijn interesse in de herenliefde ontdekt.
    Ruggetuffend Marekaantje dat zelfs na de daad nog goed is om te zuigen.
    (hij houdt dus wel van poep)

    Riffiaanse bruinwerker, Piemelboy, Zamel, Giovanni. Maakt niet uit.
    Je frustratie druipt er vanaf. Sneue kneus.

    Slaapt je mœder nog?

    54
    2
    • PiemelBoy zegt:

     Nogmaals, ik gebruik hier 1 nickname: Piemelboy. Dus hou die smerige leugens mooi bij je. Jij begint te schelden, dat zegt dus meer iets over jouw frustraties. Misschien heb je nog een keer een goede neukbeurt nodig. Want die seksdate met mij vond je heerlijk als gay bottum.

     5
     40
    • PiemelBoy zegt:

     Je bent echt een sneu figuur iedere keer je browser geschiedenis wissen zodat je eindeloos minnetjes kan blijven geven, daar heb je overigens al de tijd voor. Werk heb je niet.

     4
     23
   • De Depressieve Postbode zegt:

    Bekhouden Vieze Riff aap en gewoon bij mij aan het stropje in het trapgat komen hangen. Je vervuilt de site hier met je teksten. Daar is de postbode niet van gediend.

    26
    1
 1. Gasklep zegt:

  Die droge doos kan alleen maar jatten en bedriegen want ze denkt dat niemand er ooit achter zal komen als ze dingen kopieert.
  Gevalletje blond denken net als die theemuts Rumag

  38
  2
 2. PiemelBoy zegt:

  Steven(niet je echte naam), de seks met jou was heerlijk. Heb mijn genotsstaaf diep in jouw kontje gestoten. Je kreunde het uit van genot. Ook heb jij naakt mijn huis schoon gemaakt als gay slaveboy, daar werd je zwaar opgewonden van.

  3
  37
    • Steven zegt:

     Kale Pietje, sneue kut. Je zou jezelf nog niet herkennen als je voor de spiegel staat.

     Blijf achterom kijken, voor je het weet sta ik weer achter je. Alle momenten van de dag. Ik had het je belooft en ik doe wat ik zeg….ik zit onder je huid, onder je nagels en ik ben vannacht weer in je hoofd aan het spoken. Daarom kun je niet slapen.
     Daarom droom jij van mij.
     Daarom kom je vannacht weer terug.
     Ik beloofde het jou. En ik doe het.

     12
     2
 3. Juanelpendejo zegt:

  Kan iemand die smerige opmerkingen strooiende nutteloze zuirstofverbruikers van deze site verwijderen? Ik word kotsmisselijk van deze zielepoten…..

  32
  1
 4. G. Klep zegt:

  Geachte redactie.

  Zou U willen overwegen die smerige opmerkingen strooiende nutteloze zuirstofverbruikers van deze site verwijderen? Wij worden kotsmisselijk van deze zielepoten…..

  Vriendelijk dank alvast.

  G.

  24
  1
 5. Opgelicht zegt:

  Yvonne belooft haar betalende leden telkens op extra juice maar ze plaatst 1 of 2 keer per week wat verzonnen roddels.
  Echt een grote grap die Yvonne en haar valse leugens.

  5
  1
 6. belletjeleller zegt:

  Dit is een beetje kift. Is dat echt zo belangrijk wie als eerste de scoops te pakken heeft? Ik vind dat zowel RP als Yvonne het heel aardig doen, zij is meer dan Spuit11.

  4
  2
 7. Bovendien zegt:

  Over die pafferige oempa-loempa, Yvonne, gesproken. Marcel van Roosmalen rectificeert op twitter een ‘scoop’ van deze oplichtster over zijn moeder met dementie. Wat geen scoop maar een vuige leugen was!
  Prachtig ook de reacties van mensen over haar domme, debiele taalgebruik. (Ze heeft “gevuurd”??)

  2
  1
  • Gasklep zegt:

   Ze heeft wel een dikke kop gekregen inderdaad ja. Toen ik die foto zag heb ik gelijk even op haar ‘juice-channel’ gekeken.. Die is al een poosje niet meer in de sportschool geweest.

   5
   1
 8. Yvonne Kolderwaaier zegt:

  Nogmaals mijn scoops komen altijd zorgvuldig van mijn spionnen. Dat ze op het zelfde moment als roddelpraat naar boven komen is puur toeval

  2
  1
 9. John zegt:

  Onthulling Marco B, top!
  Onthulling Ali B, ook top!

  Maar ik snap niet waarom het nodig is om de lifestyle van Marc vd L op deze manier onder de aandacht te brengen. Die man heeft niets verkeerd gedaan, niet aan minderjarigen gezeten, geen machtsmisbruik, etc.
  Laat hem lekker doen wat hij wil privé. Niet nodig om zijn carrière op deze manier te slopen.

  3
  1
  • Steven. zegt:

   Ben ik met je eens.
   Heeft Peter van de Vorst misschien te snel gereageerd?
   Hij had het fout kunnen laten gaan, had kunnen wachten tot Marc van der Linden een minderjarige knaap had gedrogeerd en misbruikt.
   Of misschien had Marc van der Linden dat al gedaan, maar de misbruikte minderjarige jongen wilde nog geen aangifte doen? De schande binnen die families is immers groot als naar buiten komt dat één van hun zonen een homôsuele schandknaap is. Dan sturen ze hem meteen terug naar het rifgebergte….

   2
   3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.