Story boos op Roddelpraat


Nou nou, poe poe. De Story is boos op ons. U weet wel dat wekelijkse roddelblaadje dat foto’s op de voorpagina zet dat ze van ons hebben gejat. Want we hadden niet mogen zeggen dat ze al weken bezig zijn met een naam te noemen die de hoofdrol speelt in hun eigen verhaal. Wij kregen te horen dat dit over Carlo Boszhard gaat en gelijk is meneer de hoofdredacteur boos.

Het is pertinent onzin dat RTL Story onder druk heeft gezet om niet de naam te noemen, zegt ie. Maar hij ontkent niet dat het over Carlo Boszhard zou gaan. “Zij betrekken Story erbij om hun eigen verhaal waarschijnlijk wat meer gewicht te geven”, aldus Den Aantrekker. “Wij hebben de policy bij Story dat we geen namen noemen zolang er geen bewijs is. Het is niet mijn verantwoordelijkheid om te zeggen om wie het gaat. Dat Roddelpraat en Yvonne kennelijk beweren dat het om Carlo gaat is geheel voor hun eigen rekening.”

14 reacties op “Story boos op Roddelpraat

 1. Steven alias de Depressieve Postbode, Rene Froger. zegt:

  Ik ben juist blij met Roddelpraat, verder heb ik geen doel in mijn leven. Ik zit iedere dag heel veel op deze website. Het is mijn leven. Bedankt Jan en Dennis.

  20
  17
 2. rollins zegt:

  Soms is buitengesloten worden beter dan opgesloten zitten. Zo bewijst Roos toch wel weer mooi. Ik kan er toch stiekem van genieten. Roos die niet de juiste toon aansloeg bij de gevestigde media, maar op de inhoud altijd redelijk scherp was, werd keer na keer gecanceld. En toen ging hij het zelf doen. En dat bleek een succesformule. En daar kunnen de gevestigde media niet mee omgaan. Zelfs dreigen met een rechtszaak wordt tegen hen gebruikt. Normaliter schrikt dat af, maar Roddelpraat gebruikt het als marketing. Ik vind het geniaal. Dat wat vast zit, kan los. Ik gun de beide mannen al het beste, al was het alleen al om het ongeluk dat gevestigde media in slow motion te zien crashen. Geen groter vermaak dan leedvermaak. Dank daarvoor!

  60
  4
 3. Mabel wist de shit zegt:

  Jullie lopen trouwens wel achter..gisteren in Boulevard dat hun Big Hairy Daddy to fuck 4 fun is opgepakt. Fraude en bedreiging. Huis van die dikke drol is doorzocht en inmiddels is ie weer op vrije voeten.

  7
  8
 4. Pjotter zegt:

  The story of your life is als volgt:
  Een volgevroten haatdragend kalend vroegbejaard VARKEN piekt wellicht nog even.
  Daarna is het over, want verveeld / altijd hetzelfde !
  De minne verachterlijke gefaalde journalist en wannabee politicus komt never nooit meer aan de bak!
  Hoezee !!!!
  En de miet Schoutens stil te janken in een hoekje van het kaazhuis van kale Marcellius / ook zo’n licht.

  1
  30
  • 1 van de 5 VNL stemmers zegt:

   Je zult maar zo vol haat zitten. Beter gewoon opdoeken deze comment sectie.
   Wees een vent en rij een keer naar Bergen als je zo stoer bent.

   13
   3
 5. Robbie zegt:

  Het klopt iedereen is verantwoordelijk voor hun eigen woorden/daden. Carlo meineed is ook strafbaar. Er stromen nu ook bij verschillende kanalen berichten binnen las ik. Soms heeft iets een zetje nodig. En dat aangifte doen (waarschijnlijk online anders kun je niet zo snel aangifte doen) is echt niet iets van deze tijd. Story en Weekend en weet ik veel wat hadden ook vaak aangiftes aan hun broek van onze zogenaamde BN’ers, en dat was al in mijn jeugd.

  3
  2
 6. Hagar zegt:

  Hoezo komt RTL weg met chanteren journalisten? Of is het omdat Guido en Sauve maten zijn? Wat het ook is, RTL moffelt weer een schandaal weg.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.