Story heeft exclusieve foto’s Marco Borsato!


Jeetje. Er staat “exclusief in Story” bij die plaatjes, dus wij zijn erg benieuwd wat er dan allemaal op te zien is. Hé, dat is Marco die aan het verhuizen is. In Alkmaar. Met een steekkarretje vol tassen van verschillende supermarkten. Goh, waar komt me dat nou bekend van voor?

Oh! Wacht! Dat zijn gewoon stills uit ons filmpje dat op 2 februari op deze site verscheen. Ze zijn zonder knipperen van ons gejat en als exclusief gepresenteerd. Concurrent Privé heeft nog keurig netjes de beelden van ons proberen te kopen.

Maar Story heeft daar geen trek in. Die pleurt ze gewoon op hun voorpagina. En maar piepen dat “juice channels” niet netjes zijn en geen goede research doen. Joe!

25 reacties op “Story heeft exclusieve foto’s Marco Borsato!

   • PiemelBoy zegt:

    Wie mijn naam misbruikt, kan acties terugverwachten. Dus denk eens goed na voordat je mijn naam misbruikt. Niet daarna zielig gaan lopen janken dat ze jouw nicknames misbruiken. Jij bent degene die mijn naam is diskrediet heeft gebracht. Jij gebruikt wel vaker een ander zijn nickname en zelf een heleboel verschillende namen zoals de depressieve postbode…

    6
    29
   • Steven zegt:

    Mijn pik is stijf 5cm lang, ik ben klein geschapen, die van mijn vader is 19cm, dus die gaat lekker diep in mijn mannenkontje. Zo heerlijk dat gevoel een puur genot die pik van mijn pa in mijn mannenreet.

    3
    21
   • Steven zegt:

    Als er iemand heel de dag op Roddelpraat zit, dan ben jij het wel, kneusje. Je zit vol frustraties, je bent zo lelijk en mislukt. Geen vriendin/vrouw(ben je te lelijk voor), geen sociaal leven, jij woont begeleid, je hebt geen werk. Je zit heel de dag achter je computer je eigen frustraties en ellende te projecteren op anderen. Hier op Roddelpraat durft je dat wel lekker anoniem te doen he, held.

    8
    9
  • Piemelboy zegt:

   Wat is het fijn om gay te zijn. Ik ben een spammende rifaap zonder een cent te makken daarom ben ik de hele dag op de pc van de dagbesteding aan het klieren op deze website. Daarvoor heb ik héél veel nicknames bedacht en die van Steven gebruik ik ook
   Ik vind het superleuk om vieze woordjes op te schrijven. En ik vind het ook leuk om mensen uit te schelden.

   0
   20
   • Jan zegt:

    Hè, neukgenot? Of piemelboy. Het is dezelfde kansloze sukkel.
    Maar hoe kun je wennen aan die smaak van stront in je bek als je hem afzuigt nadat je oom zijn lading in je darmen heeft gespoten?

    6
    6
 1. Steven zegt:

  Story.
  Dat is het overblijfsel van een halve eeuw pusknijpen.
  Nog niet zolang geleden betaalden ze hun ‘goede vriend’ Marco Borsato en zijn geliefde Leontien een vermogen om als eerste ‘excludieve’ reportages over het sterrenkoppel te mogen brengen.

  Tegenwoordig is hun urgentie ver te zoeken. Ze schromen niet om hun goede ‘vriend’ Marco onder de bus te flikkeren en de foto’s rippen ze gratis van Roddelpraat.

  Wat een kutmagizine is het ook.

  12
  4
  • Reporter zegt:

   Het verschil tussen bolle Jan uit Bergen en de Story;
   Story brengt ook de leuke berichten naast het drama in het leven.
   Bolle Jan kan echter alleen maar afzeiken, trappen en minachtend lachen. Een zuur kalend drankorgel. Niks uit eerste hand, het meeste gejat van andere sites. Wordt eens wat vriendelijker bolle. Misschien priklen ze dan je autobanden niet meer lek.

   2
   20
   • Pieter zegt:

    Zeijk toch niet zo. Die Story is al een halve eeuw deerniswekkend en traantrekkend. Leuke berichten vind je in de Donald Duck.
    De Story is een vergaarbak van ellende. Treurig overigens dat ze foto’s jatten van Roddelpraat vind je niet?

    17
    1
 2. Steven zegt:

  Ik ben de echte Steven. Ik ben vannacht weer in de poeperd genomen door mijn pa. Ik vond het zo heerlijk dat ik spuitend klaar kwam. Ik ben een hele geile gay jongen en van alle markten thuis op het gebied van gay seks.

  1
  12
  • Steven zegt:

   Want dat is het enige dat je kunt bedenken piemelboy?
   Kontseks. Het grootste tabou in jouw cultuur.

   Terwijl je mœder zich snachts hœreert om wat geld te verdienen.
   Veel succes met jouw uitzichtloze kutbestaan. Enig idee wanneer je klaar bent met die schuldsanering?

   10
   6
 3. Kale kaasboer uit Glanerbrug zegt:

  Roos je mag in je vette vingertjes knijpen dat mijn zoon jou nog aan een baantje heeft geholpen. Ik lees de story iedere week en laat hem bezorgen nu ik al dertig jaar niet meer bij de kapper kom.

  3
  3
 4. Het meisje met het rode petje zegt:

  Ben al twee jaar niet bij de kapper geweest. Je moet wat als je nog steeds papier gebruikt en geen bewegende beelden kunt publiceren.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.