Story laat Marco Borsato niet met rust


Waar de showbizzrubrieken op de teevee over elkaar heen buitelen om vooral Borsato vrij te spreken van wangedrag en het te hebben over hoe vals de aangifte tegen hem vreselijk is doet roddelblad Story wat het moet doen: roeren waar het stinkt. Ze komen vandaag met nog twee verklaringen over de zanger.

Zo heeft de ex van Lange Frans, Daniëlle van Aalderen en een oud-crewlid van Borsato een boekje opengedaan. Vanavond zullen ze waarschijnlijk in Shownieuws van John de Mol voor leugenaars worden uitgemaakt.

20 reacties op “Story laat Marco Borsato niet met rust

   • И. Иødrøg zegt:

    Fijne feestdaagjes gewenst allemaal 🥺 hopelijk met vrienden, familie en liefjes. Ik doe de daagjes dit jaar even alleen 🥺 … Ik ga schrijven in m’n lief dagboekje. En misschien komt er nog een leuk lie.dje. Au!

    2
    27
  • Steven zegt:

   Je zit GVD zes keer op je eigen berichtje te posten sukkel.

   Heb je geen leven of zo?

   Ga iemand anders pesten lul.
   Dennis en Jan proberen een beetje geld te verdienen met deze website.

   Als ik het zo bekijk jaag jij iedereen weg die al een beetje interesse had.

   Je bent een internettrol.
   En daar is niks leuks aan.

   8
   1
 1. >>>GEEN NIEUWS zegt:

  Zijn er nog mensen die Story lezen dan?
  Als zo een irrelevant blaadje waarvan de hoofdredacteur in de zak van John de Mol zit en die met zijn grijnsbek op televisie verschijnt en met Patty Brard samen de grootst mogelijke insinuaties en onzin oplepelen alsof het de belangrijkste zaak van de wereld is terwijl hij zo achterbaks is dat hij iedereen de maat neemt voor dingen waar hijzelf zijn hand niet voor omdraait, nou, zo’n persoon is niet betrouwbaar genoeg om over Marco Borsato te berichten of over wie dan ook.

  Shownieuws is ook al zo’n opgelepelde prak van allerlei halfbakken nieuwtjes en geruchten waarover het veenlijk op aangeven van Santegoeds gaat zitten moraliseren.

  En als ze nu dus met z’n allen een paar lichtgewicht insinuaties van de blonde hœr van die getatoeëerde aap gaan zitten rondmalen dan is het waarschijnlijk wel heel snel klaar.

  Er was niks, er is niks en er komt niks en die smerige roddelpersjourno’s pompen het lamme gerucht nog één keertje een beetje leven in om die vette blaadjes te verkopen vlak voor de kerst.

  Slechte zaak.

  59
  8
  • И. Иødrøg zegt:

   En zie nou zelf! Je noemt alleen mijn naam en je hebt gelijk al 20 dislikes. Wie doet dat toch telkens en WAAROM? Ik haat jullie zo meer en meer. Ik zie weer zwart voor de ogen en onrustig in de bovenkamer.

   Wie pakt mij? En waarom? Waarom zou ik willen weten. En waar stopt het? Komt het door wat ik jullie aandoe? En wat is dat dan?

   Ik ben een lief kereltje toch. Zeker niet zo’n Borsato.

   4
   43

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *