Sylvaantje Multipla terug naar Fryslân


Het zat er al aan te komen aangezien IJsselmuiden opzoek was naar goedkope bouwvakkers, maar de kogel is door de kerk: Ze gaat remigreren naar haar roots. Ze heeft een echt huis gekocht in de noordelijke provincie omdat ze terug naar de basis wil. En omdat ze Amsterdammers over het paard getilde tyfuslijers vindt.

Wij verwachten natuurlijk wel een uitnodiging voor de huiswarming. We komen alleen als die vervelende talentloze rooie thuis blijft. Joe!

36 reacties op “Sylvaantje Multipla terug naar Fryslân

  • Steven zegt:

   Ik wil iets opbiechten, ik ben hier vaak actief onder de nickname ‘Steven'(niet mijn echte naam), en andere nicknames, soms gebruik ik zelfs andermans nicknames. Waarom? Ik probeer mijn eigen frustraties en woede van me af te zetten. Roddelpraat is daar de juiste plek voor. Ik ben namelijk in de poeperd geneukt door mijn vader en dat is niet leuk. Vandaar dat ik hier zo vervelend en boos ben…

   7
   44
    • Steven zegt:

     Lachen met ñøkñøk, pemmelboi, Gordon of hoe de kale rifaap zich ook noemt tegenwoordig.

     Gefeliciteerd met je zoveelste ban kale rifaap.
     En veel plezier met het kliederen van je kut-commentjes onder mijn nick of onder andermans nick.

     Zet voor de gein je adres hier even onder, er zijn nog een paar pedo-hunters die je willen spreken. Je hebt jezelf nogal in de kijkert gewerkt weet je wel…

     4
     3
     • Steven zegt:

      Ik ben de echte Steven, en heb geen ban gehad, anders zou ik hier niet reageren, slimmerik.
      Ik verzoek jou om te stoppen om andermans namen te gebruiken. Stop daarmee.

      3
      2
     • De Depressieve Postbode zegt:

      Jij bent helemaal niet de echte steven, bij de echte Steven kan je zij naam aanklikken met een weblink naar Roddelpraat.nl. Jij bent die kale rifaap van een Neukgenot/PiemelBoy. Ik zal mijn badkuip zo even met zoutzuur vullen, dat lijkt mij de beste oplossing voor Marokkaanse Rifapen als jou.

      6
      5
 1. Ludo Sanders zegt:

  Ik snap haar wel. Waarom een duur hok kopen in Amsterdam? Friesland is een stuk goedkoper, en voor haar only fans kijkers maakt het niet uit of het vanuit Friesland of Amsterdam gestreamd wordt.

  21
  8
 2. Denniskaas zegt:

  Lief grietje! Die snapt het tenminste. Snap niet waarom jullie zo haatdragend richting dit meisje zijn. De rest snap ik. Dit totaal niet. Jammer.

  20
  2
 3. gluurbuur zegt:

  Rectificeren jullie het mars verhaal ook nog even? Nu Dennis weening na buiten heeft gebracht dat het in zijn tijd was toen hij het presenteerde? Bron: VI , Boulevard, Showniets, Telegraaf. Jullie kunnen er niet meer om heen.

  14
  2
 4. Smile zegt:

  Ome Jan uit Bergen is die vieze volgevroten kalende sneuneus die je hopelijk eens per jaar tegen komt. Pedo Januus met zijn foeilelijke rooie dochter

  2
  9
 5. Ron zegt:

  Eerste keer dat ik een foto van haar zie, de multipla is de lelijkste auto ooit! Maar ik vindt deze dame echt prachtig hoor niks mis mee!
  Hoop dat ze fijn woont daar, mooie provincie dat zeker!!

  1
  2
 6. Adam en Sylvana zegt:

  Die heeft de schaapjes snel op het droge. Ze kan er gelukkig nog bij lachen en al moet ze blijven staan. De Friezen kunnen nu het Amsterdamse weer uit het meisje halen.

  2
  2
  • Realist zegt:

   Schaapjes op het droge?? Ze gaat niet voor niks in Friesland wonen….Als ze genoeg geld had gehad was ze echt wel in de randstad blijven wonen hoor, maak je maar geen illusies. Ben het wel met haar keuze eens, ook al denk ik niet dat het echt vrijwillig is.

   1
   1
 7. Clubber Lang zegt:

  Of deze foto is oud, of ze is ontzettend aan het fotoshoppen geweest.
  Het is natuurlijk het laatste, want dat kan je ook gewoon zien rond het kinnetje en het stukje hout boven haar horloge.
  Als je eenmaal weet waar je op moet letten zie je dit echt bij elke zelf-geilende-ista-trutje.

  2
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.