Sylvana IJsselmuiden toont humor


Eerlijk is eerlijk, Sylvana laat zien dat ze best grappig kan zijn. Dat lukt nooit bij Dumpert, maar dat heeft er waarschijnlijk alles mee te maken dat die talentloze rooie drol erbij zit om de sfeer te verpesten. Enfin, IJsselmuiden heeft voor een chocoladereep een cameraman de ballen uit broek gelurkt bij Expeditie Robinson. Daar kunnen we allemaal wel wat van vinden, maar wat zou jij doen met honger?

Eerder blokkeerde Sylvaantje nog mensen die een Fiat Multipla naar haar stuurde. We waren bang dat ze dan helemaal niet meer om humor kon lachen, maar met onderstaande reactie maakt ze alles goed.

8 reacties op “Sylvana IJsselmuiden toont humor

 1. Radovan zegt:

  Nouja, als je over n**ken drie minuten doet, heeft ze zich waarschijnlijk niet langer dan dertig seconden in hoeven spannen. De échte vraag is: had Dennis zijn ogen open, of dacht hij aan bijv. Leonardo Di Caprio

  28
  1
 2. Jantje zegt:

  Dit is gewoon echt een roddel. Dit gaat waarschijnlijk over Dennis z’n ex collegaatje Nadia van PowNed. Dit mars verhaal is van 7 jaar geleden. En Brit en Nadia zijn vriendinnen.. Sylvana pakt het wel goed op.

  23
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.