Sylvana IJsselmuiden wil Jan Roos


Dat Sylvaantje niet vies is van een Mars weten we. Maar nu heeft de blondine haar pijlen op onze Jan gericht. Als het haar lukt is ze de eerste vrouw in Nederland die het gehele team van Roddelpraat heeft gewiept. Op een foto van ons Jan zegt ze: “Ik heb er op gefapt.”

Nou, kom maar op met die koplampen van je.

29 reacties op “Sylvana IJsselmuiden wil Jan Roos

  • Martin zegt:

   Ik ben voor de gein als Jan Tinder gaan gebruiken. Ik heb foto’s van Jan gebruikt. Ik heb mijn locatie na nul matches in Nederland, een paar dagen op Duitsland, daarna Denemarken en Engeland gezet over een periode van 2 weken. Ondanks andere landen, geen resultaat. Ik heb nog altijd geen normale matches. Enige matches waren twee oudere vrouwen met overgewicht. 1 van hen zei dat ik loog over mijn leeftijd en dat ik geen 45 ben, maar zeker over de 50…. Dat is helaas de realiteit voor Jan. Hoe graag hij ook zijn best doet om stoer en populair over te komen.

   Dat Jan nu weer een simpele comment van een dame gebruikt alsof ze met hem naar bed wil, bewijst ook maar weer eens dat Jan geen dame kan krijgen en graag het beeld weer neerzetten dat hij dat wel kan.

   25
   49
    • И. Иødrøg (2) zegt:

     Ik ben niet geblokkeerd maar voor jou zal ik even speciaal een permanente ban aanvragen bij Dennis. En ook ééntje voor je alias PiemelBoy en gelijk ook maar voor PoepBoy dan zijn we weer even van je gezanik af.

     En nu je er toch bent kan ik je gelijk in je bek scheiten klein stom kaal rifaapje.
     Je doet je naam eer aan PoepBoy.
     Poepspetters tot over je oren en je geniet er met volle teugen van.

     1
     17
     • И. Иødrøg (2) zegt:

      Daar is die weer de kneus die actief is onder een heleboel profielen. Jouw leven bestaat alleen uit Roddelpraat. Heb medelijden met je. Oja en snel je geschiedenis wissen zodat je heel veel minnetjes kan geven, droeftoeter. Ik haat je en ik weet wie je bent. Ik droom van je.
      Als je nog steeds denkt dat ik niet weet dat jij Steven bent, dan heb ik met je te doen. Maar ja je kan ook niet veel van mijn IQ verwachten want ik ben te dom om in de pot te schijten daarom loop ik in zo’n incontinentieluier rond.
      Jullie hebben zo’n enkel aan een uitkeringstrekkende marekaanse riffaap als ik ben, de piemelboy van de lage Landen.
      Ik zeg fuch you all, en de tiefes voor die kutpostbode met zijn touwtje als decoratie voor zijn trapgat.
      En kapoen met die dislikes.
      Ik wordt helemaal gek als je me steeds PoepBoy noemt.

      2
      12
   • Raymond zegt:

    Hahaha na het lezen van dit bericht vanmiddag ook een Tinder profile gemaakt met een foto’s van Jan Roos om te kijken of je gelijk hebt. Inderdaad Tinder lijkt niet echt gemaakt te zijn voor Jan. Kolere zeg, echt niks gewoon dat hem leuk vindt tot nu toe. Is geen betaalde account dus ik kon niet een ander land kiezen, maar echt NUL likes die gozer in Duitsland (waar ik verblijf).

    Mijn maatje heeft een andere Tinder account gemaakt met foto’s van Dennis. Dennis had wel snel wat likes gekregen, moet ik toegeven. Maar dat is wel zonder dat ze weten dat hij nog kleiner is dan Lil Kleine. Dennis heeft dus nog hoop.

    4
    3
   • Michiel van den Koppel zegt:

    A: zoveel tijd eraan besteden is gewoon zielig. Dan heb je alleen maar haat in je. B: ws reageerde er niemand omdat het te doorzichtig was. Je haat straalt van je af. Zelfs onder een alias.

    3
    1
  • И. Иødrøg (3) zegt:

   Grappig ben jij zeg.
   Tjemig.

   Ik zeg: zal ik jou is in je bek schijten!
   Mijn naam is PoepBoy en ik haat jullie allemaal.

   En kappen met die dislikes!

   2
   18
   • И. Иødrøg zegt:

    Hee! Dat is toch graappig als ik een keertje ongestelde bitch ben!!
    Waarom al die dislikes? Ik probeer Roddelpiraat alleen te helpen en
    Meestal kies ik een hele leuke naam.
    Jullie haat jegens mij, het zal je duur
    komen te staan..
    Als mensen mij niet normaal af en toe een like kunnen geven, dan verstier ik het voor iedereen want het is gewoon een hetze tegen al mijn verschillende nicknames!
    Nu alweer als ik een gesprekje wil beginnen terwijl ik mezelf
    de Ongestelde bitch noem, niemand lijkt mij te waarderen. PiemelBoy krijgt tegenwoordig ook al alleen maar dislikes.
    Stelletje kansloze mormels.
    Dat pik ik niet!! Ik ben hier de baas en jullie zijn allemaal te gast.

    GN

    1
    14
 1. Thedoor zegt:

  Ik wil Jan Roos ook. Zijn afgehakte biggenkop op een zilveren schaal. Terwijl de rest van zijn smerige lichaam wordt opgelost in een zuurbad. Die varkenssmoel op een schaal en daar dan over laten kotsen en pissen door al zijn slachtoffers. Ooh wat zou het leven weer leuk worden.

  1
  47
 2. PiemelBoy zegt:

  Noem mij voortaan maar Steven.
  Of noem mij Dave R.
  Of noem mij PoepBoy.

  Ik heb geen idee meer welke naam ik moet gebruiken. Iedereen is tegen mij en ik ben tegen iedereen. Maar ik ruik sterker. En ik zal altijd de laatste zijn. Hun zijn pas erg.

  1
  18
 3. Ongestelde bitch wel lief zegt:

  Hoi, wat een leuke site. Ga ik graag regelmatig bezoeken. Ik ben wel een meisje. Noem mij maar Stinkclitje of Clitoriswoman. Ik ben dol op pies en poep en zaad over mijn muil.

  1
  14
  • PiemelBoy zegt:

   Is toch grappig om Ongestelde Bitch te heten!! Stelletje mongeaulen hier.
   Waarom geeft iedereen mij dislikes dan? Kappen met die dislikes.
   Hoe weten jullie nou dat ik niet echt een Ongestelde Bitch ben?

   Ik schikt jullie allemaal in je bek.
   En hou op met mijn PoepBoy te noemen.

   GN

   1
   15
 4. hanneke Rozet zegt:

  Mijn vader Jan stinkt, zijn zweetsokken, zijn gutsende rooie zweetharsens na teveel drank en zijn smerige ondergoed, wanner hij het weer liet lopen. Je schimmelnagels en je kalende kop. Toch ben je mijn pap / geef gvd eens wat meer zakgeld

  2
  8
  • hanneke Rozet zegt:

   Ik zei: Kappen met die dislikes.
   Ik scheit jullie allemaal in je bek.
   En kappen met mij PoepBoy te noemen, ik heet hanneke Rozet of ik heet И. Иødrøg.
   Dus ik ben héél iemand anders dan PiemelBoy. Echt waar.

   En KAPPEN MET DIE DISLIKES!
   IK BEN HIER DE BAAS!!!!

   2
   12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.