Sylvana Multipla is jarig


Hiep hiep hoera voor de Marspijper! Sylvana is jarig en dat wil ze eigenlijk niet vieren en dus gilt ze het van de daken op Instagram. Het is zo’n beetje zoals de nieuwe trend van janken op de socials. Een bijzonder doorzichtige roep om aandacht. Nou, wij bij Roddelpraat zijn niet de lulligste, dus zetten Sylvaantje in het zonnetje.

“Aaaaaaai ik hou dus helemaal niet zo van mn eigen verjaardag. Wat gek is, want ik werk wel in de media waar je ook soms in de spotlight staat. Maar jarig vind ik altijd net iets te dichtbij ofzo. Daarom hou ik meer van andere verdagen.” In dit stukje onbegrijpelijk proza moeten we waarschijnlijk opmaken dat ze niet in de spotlight wil staan, maar er alles aan doet om in de spotlight te staan. Haar Nederlandse taal is overigens van het niveau ‘gelukkig heeft ze flinke noten’.

7 reacties op “Sylvana Multipla is jarig

 1. Vader van dennis zegt:

  Dit is gewoon een leuk grietje, met leuke zelfspot. Deze artikelen over haar zijn herhaling en niks zeggend. Enfin pak de mensen en kneuzen aan waar jullie goed in zijn. Dit wordt kinderachtig en vervelend.

  19
  7
 2. Tukkertje zegt:

  Gaap man man hier betaal ik niet voor. Ik support gulle graag maar dit wordt vermoeid. Al helemaal omdat die mars gate 7 jaar terug was. (Dennis zn ex colegaatje geile Nadia)

  13
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.