Sylvana Multipla verkoopt gedragen slipjes


Het kost met een beetje onderhandelen 750 euro, maar dan mag je je wel eigenaar noemen van een door Sylvana gedragen slipje. Wat daar nou zo leuk aan is weet ik niet. Ik snap de meeste fetisjen niet. Zit je met een vieze onderbroek op je neus. Nou ja zeg. Maar daar gaat het nu niet om. Dumpert betaalt dusdanig slecht dat Sylvana nu al zo diep moet gaan. Wat is next? Escort zoals Barbie?

Hier kan je de onderhandelingen zien. Wat wel opvalt is dat Sylvana als eisende partij steeds het bedrag verlaagt. Ze wil wel heel erg graag verkopen.

En zoals dat gaat bij dot soort dames was het opeens allemaal een grapje als het naar buitenkomt. Dat is een soort “we zijn gehackt” als het even misgaat op internet of social media.

28 reacties op “Sylvana Multipla verkoopt gedragen slipjes”

 1. tobbedanser zegt:

  Ik heb ook gehoord dat ze sommige slipjes voor de gein eerst een week door haar demente opa laat dragen. De liefhebbers zien (of ruiken) het verschil niet 🙂

  43
  3
  • Anonieme ex van depressieve postbode zegt:

   Doe mij maar het gedragen slipje Gordon
   Lekker dat opgedroogde papapap eraf peuzelen ter hoogte van zijn scrotum.

   5
   2
  • Henk de slegte zegt:

   Je bent gewoon een sneu persoon als je gaat vragen naar iemand zijn gedragen slip. Dickpics sturen ook zo kansloos iets.

   Mja beetje onzin bericht hier heel artikel van te maken 😂 Iedere nitwit ziet dat dit niet serieus is. Na de zoveelste sukkel kom je toch gewoon met een bedrag wat ze niet kunnen missen. Gierige Hollanders betalen toch niet. En ze had het gewoon kunnen wassen en versturen. Dan heeft ze het nog steeds gedragen, maar ruikt het naar wasmiddel.

   Mja, gaat natuurlijk om een zinloze fittie… En sowieso wie neemt nou opmerkingen in dumpertreeten of roddelpraat serieus? 🤣

   3
   4
   • Henk de slegte zegt:

    Sowieso, jullie hebben wel grovere opmerkingen gemaakt naar verschillende mensen, dat ze dan met een knipoog moeten zien.. wees dan ook zelf volwassen, en incasseer dan ook gewoon en ga verder. Laat je niet zo makkelijk kennen 😂

    1
    1
 2. Bert zegt:

  Mesen… of schapen… wat zal ik zeggen…
  Wanneer worden jullie wakker??
  1 prik.. nee toch twee.. doe maar drie. Wanneer stopt het??
  Voor een verkoudheidsgriepje… geen oversterfte… levensverwachting niet omlaag…. en toch alles op slot.
  Ik word moe van jullie! nog nooit zolang een demissionair kabinet gehad sinds WW II, en zelf toen hadden we meer rechten!!
  Mijn naam is Bert van Rijnberk en ik doe niet meer mee!

  10
  15
 3. Timmy zegt:

  fetishes. Gelukkig is de necrofieltrol even stil op deze site na het Britse nieuws. Niet grappig. Deze onderbroekenlol toch wel enigszins. Zelfs als het geen grap is. Ook even schoppen tegen de dame die ik herinner dat tussen de heren zat in een uitzending. Anders wordt het hypocriet en dubbele maatstaven als de rechters. Dan ben je af.

  0
  0
  • Bertus Steigerpijp zegt:

   Je praat behoorlijk wat wartaal. Heb je toevallig de covid-19 zero 88,43 variant onder de leden?? ik hoop het niet voor je want dan ziet het er heel slecht uit.
   Veel beterschap gewenst.

   2
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.