Sylvana Mutipla doet naam eer aan


Een jaar geleden was dit de knapste vrouw van Nederland. Nu gaat werkelijk alles naar de ballen in dit land, maar godsammekrake wat is deze? Het lijkt de tweelingzus van Jan wel met die dikke bolus van haar. De enige reden om dat suffe dumpert te kijken waren de Sylvana’s, maar met zo’n watermeloen erboven is het laatste leuke er ook wel af.

Het lijkt wel een huisvrouw van 55 uit Leipzig. Nu zitten er 2 onaantrekkelijke mensen op die bank niet grappig te zijn.

Over Dumpert gesproken. Joël Beuker is ook niet zo blij met die paupers. Ze hadden een filmpje waarin ze leuk doen over Donny Roelvink die is gereden. Iedereen weer boos op die talentloze resusaapjes.

28 reacties op “Sylvana Mutipla doet naam eer aan

 1. kontsekslover zegt:

  Godnondeju wat heeft deze plork toch een paar heerlijke jetsers in het plaatje bovenaan. Jammer van die bolle grafkop. Zak eroverheen en raggen met een tet in elke hand. Wat moest dennis met die dikke tieten? Die heeft toch liever minderjarige planken? Of een kerel in zn hol.

  10
  17
  • Jan zegt:

   @kontsekslover Wat ben jij een zieke mongool. Bah. Ik hoop dat jij ooit een dochter krijgt en dat daar precies het zelfde mee gebeurt. Trieste kk kwal.

   12
   12
   • Timmy zegt:

    Als mijn dochter ooit met een Dennis had komen aanzetten had ik haar gewoon keihard uitgelachen. Werkt beter dan boos worden of verbieden. Dat koste sommige ouders het leven. Tipje.

    1
    0
 2. Pil zegt:

  Zit Sylepil aan de pillen? Volgens ex lover Dennyboy in ieder geval wel: antipsychotica wel te verstaan. Dat antipsychotica bijdragen aan gewichtstoename bij gebruikers is al langer bekend.

  Want dik is ze bepaald niet. Alleen die toet pfff. Lijkt wel een huisvrouw.
  Overigens moet Dennis zelf ook niet miepen. Sinds hij een halve medicijnkast aan anti haar uitval rommel slikt. Heeft hij ook een dikke bakkes.

  11
  1
 3. Clubber Lang zegt:

  Volgens mij gebruikt ze medicatie waardoor ze vocht vast houdt. Want het is duidelijk vocht.
  Niet dat je er geen grapjes over mag maken wat mij betreft, maar voor mij wel een andere categorie dan dat je je gezicht vol zit te duwen met frikandellen.
  Echte frikandellen in dit geval.
  Overigens, ze mag mijn borrelgarniatuur-frikandelletje ook wel ffe vasthouden hoor, met of zonder vocht.

  12
  1
 4. De Baas van Niks zegt:

  Zo een enorm waterhoofd, daar kan je echt niet over fierljeppen.

  Gewoon een boerin, die denkt “one of the guys” te zijn. Zit totaal niets sjeunigs bij, plofkop, geen reet, geen mooie borsten (wel volle borsten). Al die dumpert tikkertjes hebben nooit een vrouw in het echt gezien dus dan ben je al gauw onder de indruk. Toch zou ik haar doen. Haar liever dan Alice Olsthorn

  7
  2
 5. Kees Momma zegt:

  Deze screenshot is wel heel erg ongelukkig genomen. Zo kun je van iedere mooie dame wel iets lelijks maken.
  Syltje vind ik toch in alles leuker en mooier dan A-cup Abby.

  4
  1
  • Timmy zegt:

   Het screenshot, dus dit…
   Achterlijke Cees!
   Al zou ik het in dit geval een still noemen. Al is van die video still waarschijnlijk een screenshot gemaakt. Dus die mag je hebben. Deze meisje niet. Zo praat je maar op de straat of omroep zwart.

   1
   0
 6. Inzake de dikke vroegbejaarde zegt:

  Is bolle Jantje weer geyl ? Het is verder ook zo warm vandaag.
  Janus is weer van de berichten van de tieton en de reedten van jonge vrouwen.
  Tja het volgevroten alcoholvarken heeft kennelijk al tijden pikstraf tot hij wat gaat afvallen.

  1
  1
 7. Tim zegt:

  Roos is een opgezwollen haatvarken met alopecia boven op de biggenkop en 2 extra kinnen onderaan.
  Kan alleen maar schreeuwen
  Ik zeg gauw naar de slacht

  2
  2
 8. Linde zegt:

  make-up en insta filters kunnen veel maar jezus christus te paard ik denk dat je best schrikt als je daar in de ochtend naast wakker wordt…are you tokkie to me?

  2
  2
 9. Bipolaire Cokejunk zegt:

  Hahahahah zooo hé! Die griet met een kop als een fiat multipla heeft het lopend bufet wel erg serieus genomen. Dame het is niet de bedoeling dat u het volledige buffet in u eentje opeet. Mijn hemel wat een gigant is dit geworden zeg. Als ze zo doorgaat kan ze door als de tweeling van Tukkertje Lorenzo! Hahahahahaa!!!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.