UPDATE! Talpa: Humberto Tan is ook een smeerpijp


Althans, dat beweest Albert Verlinde. Wat wel een vreemd tijdstip is voor zijn scoop. Want het zou gaan om grensoverschrijdend gedrag in 2015 en 2016. Dus 6 jaar na die tijd komt Albert hiermee opeens aanschijten. Lulkoek natuurlijk, hij heeft dit al die tijd geweten. Maar nu The Voice ontploft wil hij ook even een graantje meepikken en RTL beschuldigen. Tan is woest.

“Ik weet dat ik hier wel een bommetje mee gooi. Het is binnen RTL, en we hebben het verhaal Dionne Stax meegemaakt, ook wel bekend dat Humberto de neiging had om vrouwen die leuk waren, om daar contact mee te zoeken na de uitzending. Waarom vertel ik dat nou? Niet om Humberto te naaien, maar omdat ik weet dat er mensen bij het programma weg zijn gegaan die zeiden: ‘Het lijkt wel of ik hier meer een datingshow zit te produceren dan een talkshow.”

Maar laten we wel zijn, Verlinde werkt voor John de Mol en zit dit bij SBS te verkondigen. Het lijkt er dus op dat Albert zich laat gebruiken om de aandacht van Talpa af te halen en te verschuiven richting RTL. Wat vrij grof is aangezien dit om The Voice draait, van Talpa, van John de Mol en over de man van Linda de Mol gaat.

Humbert Tan

Die is natuurlijk woedend dat hij wordt gebruikt als bliksemafleider en reageert kwaad. Hij noemt het pure smaad. Nog voordat RTL en Talpa fuseren is er dus een kleine burgeroorlog ontstaan. We zullen het allemaal aanschouwen en kijken hoe de boel uitbrandt. Dat Tan een ouwe geilpijp is was trouwens al duidelijk. Hij deed de oersaaie Dionne Stax, die overigens wel heerlijke billen heeft.

Tan doet aangifte tegen Verlinde. Zijn advocaat: “De heer Tan wordt door Verlinde in één adem genoemd met de ernstige strafrechtelijke misstanden rondom het televisieprogramma The Voice. De heer Tan heeft niets met The Voice te maken noch zijn dergelijke handelingen aan de orde in of rondom zijn eigen talkshow. Dat het kwalijke beeld van de heer Tan, dat door de heer Verlinde welbewust wordt geschept, zeer schadelijk is voor de reputatie en professionele activiteiten van de heer Tan spreekt voor zich. De heer Tan wenst daarom dat de heer Verlinde zich in een strafrechtelijke procedure zal verantwoorden voor zijn ongefundeerde beweringen en het moedwillig beschadigen van de reputatie van de heer Tan en zijn programma.

53 reacties op “UPDATE! Talpa: Humberto Tan is ook een smeerpijp

  • Steven zegt:

   Ik vind dit niet echt oke om te zeggen.
   Jij vertroebelt de discussie door over huidskleur/raciale afkomst te gaan zitten zeiken met je ouderwetse misvattingen. Bovendien moet een kale marekaan niet een te grote bek hebben, zeker niet als die nog bij z’n moeder woont en platzak is.
   Beter koop je een touw en ga je bij de postbode in het trapgat hangen.

   73
   19
  • Sjoeke zegt:

   Het is zo absurd racistisch dat het daarom ook grappig is. Ik kan er wel om lachen en waarom zulke beledigingen niet zouden mogen en andere wel dat vind ik ook racistisch of discriminerend

   8
   11
   • Mo zegt:

    Het moet natuurijk tot de bodem uitgevogeld worden, maar het is van TV en Filmwereld en ueberhaupt de gehele media wereld al honderd jaar
    bekent een konijnenhok het word wat afgerammeld de een gaat met de ander over en weer in bed duiken waar zijn wij eigenlijk verwondert over een moest toch de gehele beerenput open gaan en het zijn allemaal de high sociëtie luitjes keurige lui toch!! 👍👍👍

    10
    0
  • TiTaToverkuffar zegt:

   Jeetje, laten we het nu eens niet vanuit een filosofische leegte bekijken en een beetje meer MLK citeren. Déze smeeraap de plantage op. Naast Marco en Johnny. Ongeveer iedereen die boven komt drijven veranderd in een misbruikende batsaap. Er is potverdorie zelfs een South Park aflevering over macht en dekdrang, dus moet het wel een wetenschappelijk bewezen fenomeen zijn.

   5
   4
 1. Steven zegt:

  Ben benieuwd wie van de Talpa knechten dit plannetje bedacht heeft.
  Vier of vijf kopstukken van het productiebedrijf liggen met hun hoofd op het hakblok.
  Linda de Mol, Erland Galjaard, John de Mol, Paul Römer, Wendy van Dijk, Martijn Krabbé, Ali B., Jeroen R., Marco B., … IEDEREEN heeft jarenlang z’n bek dichtgehouden waardoor het afschuwelijke misbruik kon voortduren.

  En als de boel dan ontploft en half Talpa wordt stil gelegd dan komt die natte scheet van een Kwalbert met een briljante beschuldiging: Humberto zat te watsappen met vrouwen!!

  Hee daar kwalbert!
  Jouw echtgenoot stond op camera te bekken met een jonge gast! En wat vond je het kut dat dit in de publiciteit kwam. Zullen we ff verder graven in jouw verleden?

  65
  2
 2. Liselot (Cupmaat bekend bij de redactie) zegt:

  Ik kan mij hier zooo ontzettend in vinden. Regelmatig een DM van Humberto ontvangen waarin met name de interesse in mijn voorgevel werd geuit. Vond dat zo ongepast!

  21
  9
 3. Slang zegt:

  Het vervelende in dezen is dat Humberto Tan de schijn tegen heeft.
  Meermaals vreemd gegaan met o.a. Dionne Stax.
  Nu er leden van de Mol familie bijzitten met grensoverschrijdend gedrag moet het straatje schoon geveegd worden. Omdat Tan vaker is vreemd gegaan is hij niet betrouwbaar. Humberto Tan is dan de ideale kandidaat om wat ongefundeerde beschuldigingen naar toe te slingeren. Echt een slangenkuil daar in Hilversum.

  30
  0
  • Ben Z. zegt:

   Bedoel je dat we nu álle vreemdgangers en veelnœkers weer van stal gaan halen?

   Dan kunnen ze Ron Brandsteder en Ralph Inbar er ook wel bij halen. Jeroen Pauw, Matthijs van Nieuwkerk, Arie Boomsma, Gordon, Gerard Joling, Dennis S. en ga nog maar een poosje door….

   17
   0
   • Slang zegt:

    ‘Bedoel je dat we nu álle vreemdgangers en veelnœkers weer van stal gaan halen?’
    Ja. Dat zou een tactiek van Albert v. L. kunnen zijn. Hij weet als geen anders hoeveel er vreemd wordt gegaan in de media wereld. Zie bewijze van zijn eigen vreemdgaande Man. Er zijn blijkbaar zoveel vreemdgangers in Hilversum. Dat ze altijd wel iemand voor de bus kunnen flikkeren om het eigen straatje. In dit geval van familie de mol, te kunnen schoonvegen.

    9
    0
   • Sjoeke zegt:

    Mensen die proberen uit te stralen of zelfs pretenderen niet te doen, kunnen mij niet har€ genoeg aangepakt worden. Er zijn er ook gewoon die dit niet pretenderen of noppen over zijn. Maar die zogenaamde brave huisvaders als Ali B en Marco B kunnen niet hard genoeg het deksel op de neus krijgen.
    Zelfde geldt voor meneer Tan. Nu heb ik hem nooit gemogen en kan ook niet naar hem kijken dus ben misschien bevooroordeeld maar hij begint weer met ontkennen. Mensen die het wel doen en ontkennen zijn gewoon walgelijk en alleen met zichzelf en hun imago bezig.

    2
    0
  • Pieter zegt:

   Vergeet ff niet voor het gemak dat er heel veel starfuckers rondlopen die wel een slippertje willen maken, maakt dat mensen slecht of is dat immoreel?

   Gaan ze bij Talpa ineens goed fatsoen tot norm verheffen of zo.
   Beetje laat denk ik.
   Jaartje of zes of acht te laat.

   20
   0
 4. Clubber Lang zegt:

  Wij mannen van hoge cultuur en gerafineerd moraal zijn het toch allemaal wel eens dat ook wij al die huppelkutjes hadden gedopt als wij in die positie hadden gezeten, toch?
  Althans, deze beste brave burgerman zeker!

  Wij mannen snappen heel goed dat mooie vrouwen ons alleen doen om onze leidinggevende of machtposities, want van ons uiterlijk moeten mannen het doorgaans niet hebben.
  Ik ga niet eens mijn excuses aanbieden, ook wij zijn producten van de maatschappij.
  Tabee en neem het er van als je de kans krijgt!

  Groetjes,

  DE Clubber Lang

  18
  5
 5. VerzinZelfIets zegt:

  Jan en Dennis, huur van die tonnen die jullie verdienen met donaties eens een admin in, als jullie racisme toelaten hier zal Roddelpraat.nl een kort leven beschoren zijn.

  17
  16
 6. Schoorsteenmonologen zegt:

  Gelukkig is er met Verlinden bij Talpa nog een cultuurbewaker als rots in de branding. Wie neemt die man nog serieus. Alles wat hij heeft aangepakt is kapot of bedorven.

  9
  1
 7. Markiet zegt:

  Die debiele Claudia de Brij heeft ook weer aandacht nodig om Tan vrij te pleiten. Mevrouw de pot heeft haar feministische doos 20 jaar geleden al dichtgenaaid en daar zit Humberto natuurlijk niet op te wachten.

  3
  4
 8. Sjoeke zegt:

  Wat zullen jullie smullen van dit alles Jan en Dennis. En terecht want ze doen net of dat ze allemaal zo goed zijn, maar het zijn allemaal gewoon net zo een ordinaire smeerpijpen als jullie zelf zijn. Jullie komen er dan wel voor uit dat is het verschil, maar wat een smeerpijperij daar in BN-er Nederland

  8
  0
 9. DikkePapzak zegt:

  Het interessante is…Jan en Dennis hebben beide op het media park gewerkt…iedereen uit het wereldje weet dat het bij productie en management één grote beerput van verleiding, spanning en sensatie is. Ook Jan en Dennis weten dit, die hebben een hoop gezien. Er lopen veel mooie personen rond in de media…testosteron en de hormonen doen hun werk….

  1
  0
 10. Oranje roven zegt:

  Wat sas noord betreft , die grachtengordel kutis altijd al een kontenkruiper geweest .
  Was linda niet een hoofdrolspeler in een van haar verfilmde boekjes?

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.