Tanjaatje lacht, Tanjaatje huilt


Zat ze gisteravond nog te snikken bij de uiterst kritische interviewer Humberto Tan, vandaag lacht ze haar tandjes weer bloot voor een gratis vloertje in Charly’s demonenchalet. Bij Humberto (de show) ging het over de transitie van hun zoon/dochter. Een onderwerp waar ze nu heel hard op gaan (wellicht omdat dit ook PR-technisch wel uitkomt). Tan was zo onder de indruk dat ie pardoes vergat te vragen naar het huwelijk met Luske.

Het hok waar haar man moet wonen om te dealen met zijn roofdierengedrag is opeens hun zomerhuisje en als er iets gratis te scoren valt staan dit soort B/C/DN’ertjes vooraan. Verder altijd het morele kompas in handen om andere op hun falie te geven wegens niet deugen, maar een gratis pakket maakt zelfs woke-Jess een beetje week.

15 reacties op “Tanjaatje lacht, Tanjaatje huilt

  1. Frits zegt:

    Dit is meestal een teken van een aanstaande scheiding. Alles moet top en positief zijn, want ”dat vervelende” doen ze wel achter de schermen. Dat terwijl deze mensen niet eens BN’er waardig zijn. Gewoon een mweh zanger met een bejaarde en transformer.

    7
    2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.