Teevee-bitch Angela de Jong ook al knettergek


Kregen we zondag te horen dat weerman Piet Paulusma is overleden aan kanker. Dat was voor de sneuneuzen van Dumpert al reden om daar flauwe grappen over te maken, maar toen moest Angela de Jong nog even haar ei leggen. Op Radio1 kwam ze gisteren melden dat Piet een asociale zakkenwasser is om een beetje zonder veel aandachtvragerij voor zijn ziekte er tussenuit te piepen.

Zit je dan met je zonnebril in je haar te vertellen dat Paulusma zichzelf tekort heeft gedaan. Die is ook een beetje veel in zichzelf gaan geloven. Soms is het handiger om gewoon geen mening te hebben.

18 reacties op “Teevee-bitch Angela de Jong ook al knettergek

 1. Ben zegt:

  Piet was een van de enige die niet aamdachtsgeil ging lopen verkondigen dat hij stervende was. Blijkbaar leven we nu in een cultuur waar je raar aan wordt gekeken als je niét zielig gaat lopen doen. Ze zijn helemaal gek geworden!

  45
  0
 2. Robbie zegt:

  Nee als hij het de godsganse dag met een vlogcamera had vastgelegd en gedeeld, dan had die waarschijnlijk een ring gewonnen. Angela moet gewoon haar mondje houden. Rust zacht Piet…….

  35
  0
 3. Pieter zegt:

  Als het aan JohndeMol ligt sterven de BN-rs voortaan alleen nog met een camera in hun bek.

  Nou zou dat voor Johan Derksen en voor Gordon nog wel een mooi spektakelstukje opleveren ware het niet dat Gordon op het laatste moment waarschijnlijk toch niet dood gaat. En voor Patty zou het niet uitmaken, die wordt al voor elke uitzending gereanimeerd of gedefibrilleerd en verder interesseert het me helemaal niks. Ik kijk niet naar die bagger.

  13
  0
 4. Janus Anus is een lutser zegt:

  Soms is het beter om de woordenstront uit je biggenharsens eens wat te temperen Roos. Heeft je nu 27k gekost, althans de volgers.
  Smeerlap van een vent ben je, overal weggeschopt / mislukt

  1
  13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.