Temptation Sonny gaat andere mafkezen helpen


Het was om te gieren, de deelname van Sonny aan Temptation Island (wat zich overigens helemaal niet op een eiland afspeelde). Hij kwam met een enorme attitude aanhobbelen en ging huilend met de staart tussen zijn benen weg. Hij zou wel ff alle chicks pakken daar. De enige die scoorde was zijn verkering en die dumpte hem dan ook op tv.

Maar nu wil de man met de iets te grote witte neptanden iets terug doen voor de wereld. Hij wil kneusjes zoals hij opvangen na deelname aan zo’n pulpprogramma. Want volgens Sonny worden mensen niet goed begeleid nadat ze voor de hele natie (mensen die kijken) hun relatie door drank en lust laten verkloten. Prima idee. Misschien kunnen die types beter voor de opnames eens naar een psychiater gaan. Want als je zo graag op de buis wil dat je aan dit soort shit meedoet heb je wel een karakterprobleempje.

Enfin, Sonny gaat op Videoland een serie maken met mensen die getraumatiseerd uit een reallifesoap terugkeren. Telkens als je denkt dat het niet gekker kan lukt het toch weer.

14 reacties op “Temptation Sonny gaat andere mafkezen helpen

 1. Dirk Zwolsman zegt:

  Het begin van een nieuwe nachtmerrie van een nono die ineens denkt dat ie het licht ziet.
  Of is deze Sonni een afgestudeerde gedragstherapeut, een psychiater of ’n psycholoog misschien toevallig??
  Zou wel heel mooi zijn dat hij dan zijn vaardigheden en opgedane kennis na zes of acht jaren in de praktijk kan brengen.
  Jetze bin ich Bang dat hij met halfzachte beste bedoelingen drie maanden lang een website in de lucht houdt terwijl hij langzaam in de vergetelheid verdwijnt.
  En dan komt ie daarna weer met een ander vaag initiatief zoiets als trippen op pillen onder begeleiding of iets anders doms.

  Wel is duidelijk dat dit soort lichtpuntjes voer voor Roddelprzat zijn. Bring it on!

  44
  0
  • Gérard van Schaarsbergen du Toulon zegt:

   Sonny is helemaal geen arts of geneeskundige hoor, hij is kamertje-verhuurder en receptionist in een zonnestudio.
   Als je psychiater wilt worden moet je eerst de wo opleiding Geneeskunde afronden. Deze opleiding duurt zes jaar. Daarna kun je de opleiding Psychiatrie doen. Je hebt hier alleen wel, naast je artsendiploma, ook werkervaring voor nodig, en dan niet werkervaring in de vorm van het desinfecteren van het solarium of anders de poetsvrouw vertellen hoe laat ze moet komen werken.

   Sonny wordt hoogstens een soort tv-psycholoog op Net5, net als Gordon dat wilde voordat hij werd afgeserveerd door John de Mol.
   Voor het publiek Net5 goed genoeg, die zien het verschil toch niet.

   37
   0
   • Brunilda Koch zegt:

    Gordon heeft tegenwoordig meer flops dan successen achter zijn naam staan.

    Volgens mij was het met zijn laatste nummer “Kon ik maar even bij je zijn” helemaal afgelopen met zijn carrière als zanger. En de rest is geschiedenis.

    19
    0
 2. Janus van de Kant zegt:

  Sonny wie?
  Door een keertje mee te doen aan een programma is meneertje nu ‘ervaringsdeskundige
  en het verdienmodel zit ‘m in de losse brokken
  die rtl en sbs hem toewerpen… Hmmm, als dit echt een probleem zou zijn dan mogen die tv-programma ’s helemaal niet gemaakt worden toch?
  Dit lijkt mij meer een zaak voor de politiek.
  Verbieden die programma’s om al die zwakzinnige deelnemers ervan te beschermen

  44
  0
 3. Robbie zegt:

  Ah dus dit is die Sonny waar Jan het eigenlijk uitgebreid over zou hebben in de aflevering met Anne Zwart??? Weer eentje die wel met zijn kop op tv wil maar daarna met ptss kampt, omdat hij het niet aankan??? Ken deze hele kerel niet en wil ik graag zou houden…..

  22
  1
 4. Jan van Lauwersoog zegt:

  Onze Sonny heeft een hoekpand in Zandvoort waar hij op de begane grond een paar zonnebanken heeft staan en erboven verhuurt hij een etage aan Duitse toeristen voor 90 euro per nacht. In Zandvoort. Duitse toeristen.

  Dus omdat hij een paar dagen op Sbs of zo is vertoond kan hij een praktijk voor labiele geesteszieken beginnen.

  Dat beloofd veel goeds (not)

  En op deze manier blijft shownieuws er nog wel een poosje over doorpruttelen. Bij gebrek aan beter zullen we maar zeggen 🤣😂

  43
  0
 5. Zenderbaasje zegt:

  Weer een TV programma gericht op jongeren.
  Net als bij de NPOooo zitten er bij de commerciële omroepen een paar fossiele zenderbaasjes, compleet vastgeroest aan het nog metalen meubilair van vroegah.

  Eeh! zenderbaasje!!!!, ja JIJ ja.
  Doe eens wetenschappelijk onderzoek lezen.

  Jongeren kijken geen TV.
  Jongeren gaan geen TV meer kijken.

  16
  0
 6. zortilonrel zegt:

  I just couldn’t depart your website before suggesting that I actually loved the standard information an individual supply in your visitors? Is going to be back frequently to investigate cross-check new posts.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.