The Bradge blij met scheldpartij Roddelpraat


Wie is The Bradge? Geen idee. Het is een kerel met het lijf van Barbapapa met commentaar op televisie en internetprogramma’s. Hij vond Dennis maar niks en dus schold Dennieboy hem de afgelopen uitzending uit voor van alles wat vies en goor (dik) is. En dat vindt The Bradge dus leuk, want aandacht.

En Jan gaat niet met je Maccie chappen. Hij wil 20kg afvallen. Misschien moet jij ook eens een rondje door je tuinhuisje doen. Hahaha.

34 reacties op “The Bradge blij met scheldpartij Roddelpraat

 1. Robbie zegt:

  Ik zou niet naar de Mac gaan hoor met hem, zo te zien eet mij op dan. T*ring hee als je zo vet bent dat je je eigen kont niet meer kan afvegen ben je gewoon goor Bradge. Maarja als ik je zo hoor praten is je overgewicht nog niet eens je ergste probleem…….

  33
  2
  • Lupie zegt:

   Leuk allemaal dat deze koekenbakker op alles en iedereen kritiek heeft.
   Maar zorg voordat je kritiek hebt op een ander, dan eerst dat je zelf fatsoenlijk voor de dag komt.

   Verzorg je een keer fatsoenlijk, laat die gore pukkel in je gezicht weghalen, ga een keer naar de tandarts, ga sporten en afgaande op zijn YouTube filmpjes ruim die bende daar een keer op.

   15
   3
 2. Frank van der Laan zegt:

  Bradley Lambertus van dijk, de gruwel van internet. FOK, YT, TT, Autoweek en nu Roddelpraat. Overal kotsen ze deze vethomp uit, aan wie zou het dan liggen? Juist Braad aan jou.

  28
  3
 3. The Bradge zegt:

  Sorry hoor, maar dit vind ik toch wel een rare actie van Jan. Ik word eerst gevraagd om samen met je naar de mac te gaan en nu wil je het ineens niet meer. Het zal wel aan mij liggen…

  11
  28
 4. Erik Terpstra zegt:

  Veel mensen zien succesvolle youtubers en denken dat wil ik ook. Ik wil ook net zoals enzoknol in een lambo rijden, of zoals Dennis in een mooie Porsche. Ze zien de youtubers bakken met geld verdienen, maar beseffen niet dat het alleen de beste youtubers zijn die dat kunnen. En je moet doorbreken, er zijn er ook genoeg die gestopt zijn. Maar er zit ook een keerzijde aan, als het mislukt sta je voor de rest van je leven voor lul. Stel je doet Don de Jong na, een beetje in je graadmager lijfje in je onderbroekje “dansen” iedere ochtend en je breekt niet door, dan sta je wel mooi voor lul. The Bradge is hier een duidelijk voorbeeld van, met zijn dik lijf zichzelf voor lul zetten. Of zoals tukkertje Lorenzo, ook in de categorie The Bradge, en nog steeds geen cent te makken. Dus jongens en meisjes, denk na voordat je als vlogger begint.

  Dennis rijdt nu wel lekker in een porsche rond, ipv een VW Polo met kut salaris van powned. Maar stel dat dit avontuur mislukt was kwam hij nergens meer aan de bak. Rijk wordt je niet zonder risico’s te nemen. Maar als je het risico neemt om als youtuber bekend te worden, kan dat ook helemaal verkeerd uitpakken.

  8
  4
 5. De visser zegt:

  Dit lijkt mij zo’n gast die dan nu in slachtoffer rol gaat en donaties gaat vragen als die maar een beetje youtube fame heeft. Whahaha wat een droeftoeter.

  5
  1
 6. Marc Wonink zegt:

  Het boeit hem niet als de commentaar negatief of positief is. Als hij maar aandacht krijgt is het al prima.
  Deze rare jongen is heel erg eenzaam en heeft bijna geen vrienden. Hij zit elke dag thuis eenzaam achter zijn pc’tje aan zijn kleine worst te sjorren. Na een kleine research op YouTube blijkt dat hij dickpics en filmpjes heeft gestuurd naar een minderjarige meisje. Hij woont bij mij in de buurt en de buurt is hem al zat nadat hij allerlei uitspraken over ons heeft gedaan. Het ligt altijd aan andere maar nooit aan hemzelf. Deze jongen heeft hele andere normen en waarden dan een gemiddelde Nederlander. Ik had van zijn bovenburen gehoord dat hij flink tekeer was gegaan tegen hun nadat hij was aangesproken met het feit dat hij midden in de nacht op zijn keyboard zat te spelen.

  9
  0
 7. Donny Roodbal zegt:

  Wat ik dus al zei in reactie op het vorige bericht. Deze beluga kent totaal geen schaamte, hij geniet van álle aandacht die hij krijgt. Jullie sturen alleen maar meer donateurs zijn kant op.

  3
  1
 8. Tony zegt:

  Gefeliciteerd, stelletje volwassen mannen, jullie zitten allemaal te zaniken op Bradge, iemand die verstandelijk duidelijk wat beperkt is. Wat halen jullie hier nou uit? Voldoening? Zelfvertrouwen? Pak liever iemand van je eigen kaliber. Grow a pair.

  8
  8
 9. Fritsen dieet zegt:

  Bradge ik zie dat u een paar kilo’s te veel heeft ik heb het perfecte dieet voor jou

  (wacht laat maar we helpen geen mensen die we toch niet meer kunnen redden)

  Jan jij wou afvallen kijk op Fritsen dieet.nl

  5
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *