The Voice dondert uit elkaar


Anouk stopt er mee. Ze wil niks meer met die “corrupte bende” te maken hebben. Wat wel een flink statement is als je naar alle andere bekende medewerkers van het programma kijkt. Zo is Wendy van Dijk heel erg aangeslagen, maar wist ze van niks, wat onmogelijk is. En laat Chantal Janzen weten erg boos te zijn, maar zij zit alweer jaren in een conflict met Linda de Mol, de vrouw van viespeuk Jeroen Rietbergen.

Anouk

„Nou, wat een pleuriszooi allemaal. Wat onwijs verdrietig en teleurstellend. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik niks heb gezegd. Ik wilde eigenlijk even de aflevering van BOOS afwachten, aankomende donderdag. Maar nu na een aantal statements te hebben gezien van onder anderen Jeroen Rietbergen en ook na een paar telefoontjes die ik heb gepleegd met bepaalde mensen… ja, eigenlijk weet ik wel genoeg”.

„En ik heb besloten dat ik gewoon niet weer terug wil komen bij The Voice. Het is gewoon een corrupte bende. Ik wil niet werken op een plek waar mannen misbruik maken van hun positie en waar er bewust voor is gekozen dit stil te houden en om de andere kant op te kijken. Ja, dat kan echt niet, dat kan niet. Dan heb je echt een structureel probleem. Dat is gewoon niet waar ik zit. Daar wil ik geen onderdeel van zijn. Dus bij deze wil ik laten weten dat ik niet meer zal terugkomen bij The Voice of Holland.”

Chantal Janzen

“Aan de partijen en aan de mensen die blijkbaar al zo’n 10 jaar lang van de misselijkmakende praktijken bij The Voice afwisten, ze verzwegen en in de doofpot stopten, maar nu reageren in de pers met ‘we zijn enorm geschrokken’: laat deze woorden a.u.b. over voor de slachtoffers. Ja, ik presenteer dit pas twee jaar, en lees net in de pers dat ik er daarom ‘nog niet echt iets over kan zeggen’. Nee, het blijkt nu wel dat ik inderdaad heel veel NIET weet over dit programma. Maar twee jaar is lang genoeg om te weten dat er ook heel veel mensen, het merendeel, zijn die er WEL zuiver en snoeihard aan meewerken.”

Chantal heeft wel heel wat appeltjes te schillen met Linda de Mol, de vrouw van bandleider Rietbergen. De dames hebben al jaren beef. Ze heeft natuurlijk wel een punt. Linda en John de Mol weten al jaren van alle praktijken en hebben daar dus niks aan gedaan.

Wendy van Dijk

„Mijn gedachten en medeleven gaan uit naar de slachtoffers van ontoelaatbaar gedrag rondom The Voice, mensen die zo dapper zijn geweest om naar buiten te treden. Hun verhaal verdient het onafhankelijk en in alle rust te worden gehoord. Ik heb jarenlang met ziel en zaligheid gewerkt aan dit programma en dit soort gedrag nooit waargenomen. Het is een goede zaak dat er een onafhankelijk onderzoek gaat plaatsvinden dat we vooral in handen moeten laten van de professionele mensen die dat leiden. Ik wens alle betrokkenen veel sterkte toe.”

Punt is alleen dat Wendy van Dijk ongeloofwaardig is. Haar man Erland Galjaard, in Hilversum Erland Geilaard genoemd, is een van de beste vrienden van Jeroen Rietbergen. Hij treedt zelfs samen met hem op. En Rietbergen is al eerder op het matje geroepen bij John de Mol. Daar moet Erland, die ook voor de Mol werkt en privé contact met Rietbergen onderhoudt, alles van hebben geweten. En de kans dat hij dat met zijn vrouw deelt, die 9 jaar bij The Voice heeft gewerkt, is 100%. Ze liegt dus. Zoals wel vaker.

28 reacties op “The Voice dondert uit elkaar

 1. Henry V. (Achternaam bij de redactie bekend) zegt:

  Het is de schuld van Tim Hofman.

  Misschien kan Patty Brard daar vanavond even een punt van maken, samen met die drie zijden sokken Evert S., Guido den A. en Bart E.

  Gelukkig heeft John de Mol die drie volkomen in de pocket, in de Telegraaf zullen ze het niet zo nauw nemen met de waarheid. (En in de story en de privé ook niet)

  30
  4
  • Clubber Lang zegt:

   Nou, John Vd Heuvel heeft snoeihard uitgehaald naar boulevard en shownieuws, en de hypocrieten die dat zooitje verdedigden met naam genoemd.
   Telegraaf -waar hij voor werkt- heeft dat zelf gepubliceerd. Dus ik heb het idee dat zij een kant gekozen hebben!

   18
   0
 2. Rob zegt:

  Ongelooflijk, en “Juice channel” roddelpraat tikte de eerste domino steen om die tot dit heeft geleid.
  Jan en Dennis hebben de beerput op een kier gezet en nu komt de hele rotzooi.

  Denk niet dat John de Mol besefte dat hij met het buiten zetten van Dennis, de ge-boycotte Jan de sleutel van de beerput gaf.

  95
  3
  • Tarrelbaard zegt:

   Heerlijk om te zien dat uitsluiting en cancelculture door zenderbazen als John en Dominique juist zorgt dat ze eerder hun eigen graf zitten te graven.

   8
   0
 3. Beckham van Glanerbrug zegt:

  De reactie van Natascha Harlequin is ook opmerkelijk: “Het is zo erg voor Linda, ik leef met haar mee”. Nou… Linda wist dit al een tijdje en heeft het kennelijk verzwegen. Natascha is er ooit vanwege Woke bijgehaald en nu is dit #MeToo ineens zielig voor Linda. Hoe snel kan je meelopen in de pas.

  40
  0
  • Teuntje zegt:

   Opzitten en pootjes geven! alles draait om de harde knikkers! ik heb geen medelijden met Linda en ook niet met Leontien, beiden waren op de hoogte van deze praktijken niet klagen maar dragen!
   Een smerige huichelachtige wereld!

   14
   0
 4. Tonnie Maasdam zegt:

  Vanavond in Shownieuws zijn de buklaven van John met de damagecontol in de weer.
  Patty Brard is toch al niet zo geloofwaardig omdat ze altijd zo hakkelt (ouderdom) en nou moet dat ouwe mens ook nog improviseren.

  Het wordt gewoon zielig nou.

  Waarom gaat SBS niet even een weekje op zwart?
  Ze kunnen toch een haardvuurtje uitzenden net als met de kerst?
  Het zal best genoeg kijkcijfers opleveren

  22
  1
  • Jan Jansen zegt:

   Ik vind de Voice of Holland een geweldig progamma, jammer dat het door een paar recidivisten ten einde loopt, ik zou zeggen door gaan met een nieuwe setting en alle medewerker een verklaring omtrent gedrag aanvragen, een nieuwe sponsor heb ik ook al op het oog T-mobile heeft de sponsoring opgezegd dus ik zit te denken aan de Voice of Holland en sponsor Second Love

   6
   18
   • Fan van Roddelpraat zegt:

    De hele clan van John de Mol dondert in elkaar. Allemaal zo politiek correct. Mensen cancelen omdat ze een grapje maken, en mensen onderdruk zetten omdat ze samen werken met iemand. Dit tegen de achtergrond van wat nu naar boven komt.
    En dan het medelijden met Linda de Mol walgelijk. Vooral uit de mond van die nepadvocaten van shownieuws en RTL boulevard. Weg met die dames. Als je ooit slachtoffer bent geweest van intimidatie op je werk, dan ga je kapot en het komt nooit meer goed. Ik heb het zelf mee gemaakt. Dus leef ik mee met de slachtoffers.

    32
    0
 5. Annie without hands zegt:

  Hoeveel views gaat die Tim Hofman donderdag scoren op you tube?Ik schat 2,5 miljoen, 3 miljoen?
  Dat wordt cashen voor Tim.

  Dit is nu het verschil tussen wat roddels openbaar maken of een journalistiek goed onderbouwd programma maken waarin je alles eerst onderzoekt en hoor en wederhoor toepast.

  Jan Dennis, leer hier van. Dan worden jullie nog groter

  12
  6
 6. The godfather zegt:

  Youtube heeft verboden om reclame inkomsten te genereren in de uitzendingen van roddelpraat. Dus hoe groot Roddelpraat ook gaat worden, Jan en Dennis zullen er weinig tot niks aan verdienen.

  6
  0
 7. Steven zegt:

  Is er inmiddels budget om een moderator aan te trekken om bepaalde individuen van deze site te weren?

  Ik bedoel niet perse de geobsedeerde kale an sich, maar wel hem en al z’n nicknames. Racistische uitingen storen mij sowieso.

  Thanks.

  8
  0
 8. Gerard Joling zegt:

  Pandora’s box lijkt toch echt geopend door roddelpraat. Anders hadden diverse slachtoffers zich waarschijnlijk niet verenigd. De rol van Dennis en Jan is waarschijnlijk we uitgespeeld nu, maar dat maakt niet uit. Gewoon popcorn pakken en kijken hoe het zooitje elkaar kannibaliseert om het eigen hachje te redden.

  4
  0
 9. Ben Z. zegt:

  Linda schreef in2017 al erover.
  In geuren en kleuren somt zwakke slachtoffers van de Kemna-casting-director en regisseur Job Gosschalk.
  Ze citeert om en nabij de 20 kerels die hij heeft misbruikt of gedrogeerd.
  De (ex-)acteurs en oud-medewerkers van Kemna Casting waren het zat en stapten naar de pers.
  De dader is gevlucht, van hem is nooit meer iets vernomen. Hoe fijn zou het zijn als het hele Talpa wordt opgedoekt en die hele vieze corrupte bende vertrekt naar het buitenland? Voorgoed.

  9
  0
 10. Afdeling spuiten en slikken zegt:

  Het zit Famke Louise ook niet mee. Stort de hele marketing campagne ineen nu er alle aandacht is voor andere zaken. Kan ze nig steeds niet lachen.

  2
  0
 11. Sjoeke zegt:

  Chantal Janzen ben ik geneigd als enige een beetje serieus te nemen. Anouk is natuurlijk zo gek als een deur. Wendy, mag ik nog even een lijntje snuiven van jouw gehaktstaaf Erland, van Dijk is natuurlijk helemaal ongeloofwaardig.

  2
  1
 12. Tim van Vooren zegt:

  Het zou voor Talpa het Beste idee zijn om een tijdje het. haardvuur van de kerst uit te zenden want niemand wilt nog die liegende en bedreigende bende aanschouwen denk ik.
  Alber t Verlinde maakt het er ook niet beter op de huichelaar dus sluiten is de beste keus

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.