The Voice stilgelegd wegens seksueel overschrijdend gedrag


En daar moest dan die natte løllenkop van een Tim Hofman mee komen aankakken. Want toen Roddelpraat een boekje opendeed over een aantal juryleden deden ze niets. Zo zie je maar, ook bij seksueel overschrijdend gedrag moeten wel de juiste mensen het naar boven halen, anders wordt het genegeerd.

Je zou toch maar slachtoffer zijn van deze vieze kerels en dat je dan moeten wachten op de juiste persoon die het aan de grote klok hangt. Want Roddelpraat wordt door de mainstream media niet serieus genomen. Het wachten is op een deugneus van BNN-VARA.

44 reacties op “The Voice stilgelegd wegens seksueel overschrijdend gedrag

 1. Mabel wist de shit zegt:

  Die smerige ratta’s weten wel waar het nieuws ’t eerste naar buiten kwam hoor. Bij Roddelpraat. Maar Timmie de jankplank dacht goh ter verheerlijking van eigen naam en glorie ga ik dat nu eens naar buiten brengen. Heel de wereld weet al dat ’t om de 2 B’s gaat…Marco en Ali. What’s in a name. Ze weten het wel hoor!

  56
  11
 2. deugneus zegt:

  ik moet toch wel eerlijk zeggen dat ik in augustus nog een story van tim voorbij zag komen waarbij hij zocht naar mensen die mee hadden gedaan aan de voice……………

  77
  4
 3. Jeu van de frituur zegt:

  Dit draait natuurlijk om Marco B en Ali B.
  Nu gaat de strontput pas echt open!
  Einde carrière Marco en Ali.
  The voice wankelt ook. Dit gaat groot worden. We leven in 2022.
  Tijd voor nieuwe programma’s met minder machtsverhouding tussen deelnemers en “coaches”

  39
  1
  • The godfather zegt:

   Volgens de Story zou er ook nog een tv presentator zijn die in verband gebracht zou worden met een misbruikschandaal. Misschien is het dan wel Martijn Krabbé de presentator van de Voice.

   12
   4
 4. Elke dag poepen zegt:

  En wie van die rtl presentators dan de viespeuk? Tenminste zou toch iemand wat naar buiten brengen.. story…

  En hofman, krijgt zijn info net als jullie door mensen die zich melden bij hem.

  Kan ook om mensen achter de schermen gaan, after borrels…

  9
  0
 5. Denniskaas zegt:

  Tim is hier al sinds augustus mee bezig. En Roddelpraat heeft het van Tim. Toen Tim dat destijds liet door schemeren kwam roddelpraat een week later met het zelfde nieuws in de aflevering. Net zoals roddelpraat vaak dingen van life of Yvonne over neemt. En dit baseer ik op facts. Ik mag Jan en Dennis heel graag namelijk. Ik vind roddelpraat gaaf! En ik krijg extra uitzendingen in m’n doosje. Maar het zelfde als dat mars verhaal omtrent Sylvana. Dat was was gewoon fake news omdat al lang naar buiten kwam dat het 8 jaar terug was. Als je meerdere roddel kanalen volgt valt dat snel op! Niet dat het verkeerd is. Maar feiten.

  18
  22
 6. Pimpernel zegt:

  Dit is toch oud nieuws van die twee viespeuken ? De reden is er kijkt geen hond na en al helemaal niet sinds dat ordinaire wijf viswijf erbij zit.

  20
  2
   • Clubber Lang zegt:

    Ja inderdaad. Dat zou toch wat zijn zeg. Die hele deugwereld en zeker die familie is helemaal verdorven. Wij worden voor alles uitgemaakt door de deugers , maar wij wijzen enkel de hypocrisie aan.
    Heb niet de illusie dat er iets gaat veranderen, door de overblijvende deugers worden ze gewoon gekielhaald en gaan zelf weer vrolijk verder. Tot de volgende gepakt wordt, enzovoort.

    8
    0
 7. VerzinZelfIets zegt:

  Het gaat om Ali B. Zover ik weet was jullie scoop Marco B en de meisjes

  Dus gun Tim ook wat. Alleen raar dat ie er pas donderdag mee gaat komen, het is YouTube, die heeft geen programmering. Autistisch gedoe van Tim

  9
  1
 8. Sara zegt:

  Daarmee niet gezegd dat het Ali B. is maar programma ligt stil dus nu heeft die minder inkomsten en kan hij niet meer in de picture staan, dat zal die toch wel heel erg vinden.

  2
  0
 9. ElveTwelve zegt:

  Ook in Amerrica is de show stilgelegd wegens ????

  is er soms beslag gelegd op John de Mols financien of zo

  drugssmokkel, kinderhandel en enz

  2
  0
  • DikkePapzak zegt:

   Drugs en kinderhandel? The Voice is aangekocht en heeft een eigen productie. De meeste Amerikanen weten nieteens dat de oorsprong van The Voice in Nederland ligt.

   0
   1
 10. rijkwordendoorvalseaangiften zegt:

  Begrijp ik nu goed, dat de secretaresse, welke door Marco is ontslagen, ook is ontslagen door Ali en dat het dus gaat om deze zelfde dochter met opnieuw valse aangifte ?

  0
  1
 11. Gezond en wakker zegt:

  Wat is hier vies aan, elke sane man die enigzins in harmonie leeft met de natuur, valt op kutten zonder vieze tieten of kut onder oksels of haar.

  Lange leve de islam.

  Welke kutten kunnen nog koken, poetsen en de kinderen opvoeden zonder een staatsschool en zonder te praten over allerlei flauwekul, of schmink op hun porum te smeren?

  Of, zoals past bij het liedje “oud en afgedankt van Marco B:, “oud en uitgewoond met een kut met vieze haren, kent zij de gezichten wel maar herinnert zich geen namen”

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *