Toch geen optreden Glennis Grace


Glenda stond nog tot gisteren in de agenda van The Harbour Club. De zingende Tokkie dacht dus heel even dat het wel mee zou vallen met de schade na haar arrestatie. Maar ook in deze ballentent mag ze niet meer komen. En dat nadat ze ook al een toegangsverbod voor de JUMBO heeft gekregen.

De Whitney Houston van AliExpress kan straks wel een concertje geven in de vrouwenvleugel van de gevangenis, want ondanks dat ze het ontkent is ze stevig de Sjaak.

44 reacties op “Toch geen optreden Glennis Grace

  • PiemelBoy zegt:

   Ok Dave R alias Steven. Ik schijt nu je bek vol met stront omdat je weer heel de dag op Roddelpraat zit. Daarna smeer ik mijn stront over je gezicht het masker van stront zal helemaal op drogen… die stront lucht krijg je nooit meer uit je gezicht ook niet met douchen.

   57
   38
   • Cassius Klei zegt:

    Welnee.
    Pemmelbooi.
    Je strijd tegen windmolens.
    Er zit een geest in je brein.

    De enige die iemand in z’n bek schijt ben ik. En jij bent het lijdend voorwerp. Je presteert niks, sukkeltje.

    Bovendien.
    Steven is hierbij geen drie weken geweest. Dave R is een ander die je steeds zit te beledigen. En voor de rest boeit het me niet wat je denkt of vindt. Één welgemeend advies: wel eventjes flossen als ik met je klaar ben.
    Anders loop je behalve met je kale kop ook nog met een slechte pœpadem in de rondte.

    Groeten aan je moeder de hœr.
    Ze was weer lekker nat gisteravond.
    Dat ging wel goed met m’n hond eroverheen. Love for the Dogs.
    Je gunt ze alles,als het maar weinig kost. Oke, fuck you, en steek maar een vinger in je reedt Pimmelbooi.

    9
    11
     • Stomme Kut met Vingers zegt:

      Lachen toch, Postbode?
      Die halve gare zultkop uit het gesticht moet maar ff z’n plekkie leren hahaha. Schizofrene malloot zou serieus euthanasie kunnen proberen maar waarschijnlijk lukt dat hem dat ook niet omdat ie te dom is

      Spreek je later!
      Trapgat ziet er goed uit!

      5
      5
     • PiemelBoy zegt:

      Die zielige postbode met z’n lelijke kut kop is niet de laatste die lacht. PiemelBoy’s zijn en blijven de sterkste. Wij zullen alles en iedereen overleven. 👍

      Hij schijnt het trouwens al een keer geprobeerd te hebben, maar het touw brak. Dat heb je hé, met zielige dikke figuren. 😁

      1
      6
   • B r e a k i n g ............... zegt:

    >>>B R E A K I N G N I E U W S <<<

    SHIT BREEKT LOS / JORIK WERKELOOS

    NADAT Jorikje (1.67cm) de moeder van zijn kleine zoontje aan haar haren uit een auto sleurt en tussen een autodeur klemde heeft Jorikje (1.67cm,) al zitten janken op het politiebureau omdat het nooit zijn bedoeling was dat deze actie gefilmd werd en de beelden vervolgens viraal gingen.

    Maar nu heeft Ron Brandsteder en Sony Music na twee weken wachten eindelijk de aantijgingen tegen Jorikje Scholten (1.67cm) serieus opgepikt en ze zeggen dat ze hoegenaamd niets van de strapatsen
    tolereren die te zien zijn op de socials.
    Omdat de beelden duidelijk laten zien dat Jorik Scholten zijn vrouw uitgebreid aan het mishandelen is wil Sony/Brandsteder er niet al te veel aandacht aan geven.

    De importeur van het merk Sony en de mensen die er werken wensen niet meegesleurd te worden in een neerwaartse spiraal van drugshandel, wapenverkoop en loverboy praktijken, cocaineimport en witwaspraktijken aldus de buurman van de portier van de platenmaatschappij.

    Behalve dat de opbrengsten van de muziek van Lil' Kleine (artiestennaam) niet in verhouding staan tot de uitgaven van de gewelddadige kleine nono, heeft het recherche onderzoekt alweer nieuwe aanknopingspunten opgeleverd waarmee de kleine Jorik voor de komende jaren de celgenoot van Bubba uit de Bijlmer kan worden.
    Ook zijn advocaat is nu onderwerp van rechercheonderzoek en het einde is nog niet in zicht.

    Bram Moskovich heeft alvast verkondigd dat iedereen onschuldig is. Het tegendeel lijkt waar.

    Een goede bitch is geen snitch.
    Dus we spreken hier de hoop uit dat Jorik zich in stilte laat uitwonen door FC Bijlmer en niet uit de school klap, zo niet dan komt de drugs maffia verhaal halen …

    Zeven jaar gevangenisstraf lijkt het minimale, en als de PCP-gesprekken zijn gedecodeerd dan valt er misschien nog een jaartje of drie aan vast te plakken wegens de drugshandel en import.

    Wat een traantjes zal de kleine man hierin laten… 😭😹😢😿😹 Pussy

    Wesley Sneijder ziet dus natuurlijk een open doeltje en dat gunnen wij hem van harte! 😆😄♥️❣️

    10
    0
 1. Charlotte H. zegt:

  Glenda zit kennelijk in de totale ontkenningsfase dat haar carrière voorbij is en ondertussen zoekt ze haar heil bij iemand die bekend staat als een stalkende borderliner. Succes ermee Glennis!

  24
  18
   • Maarten van de Overkant zegt:

    Kale pietje.
    . Jij vieze smegmabek.
    De hele dag weer gepijpt en gezogen?
    Kleine meisjes krijgen er een trauma van en jij geniet met volle teugen.
    Smerige rifaap met je streken
    Altijd weer voor een tientje gerief bieden aan eenzame oude kerels…
    Je was altijd m’n favoriet. Zuigen tot de laatste druppel. Maar nu? Waar is je brein? Je bent ziek. Er is niks van je over. Straks lig je tussen zes plankjes te ruften in het vliegtuig naar Merokko.

    Waar ben je tegenwoordig de manhœr? Klein kaal nitwitje van me?
    Utrecht, waar je mœder tippelt of ben je ook actief in Arnhem? Veel Duitsers hé? Goed voor je..

    En dan nu carrière gemaakt en redactioneel commentator geworden hier, zie ik?
    Alle dagen onzin komen opbraken terwijl Dennis en Jan hun geld ermee moeten verdienen…dikke looser ben je. Kansloos stuk vreten

    Ik vraag me af wanneer ze met de gifspuit komen om jou te verdelgen.
    Dat vraag ik me serieus af.

    En dan nu toch nog even tussen het rukken door op Roddelpraat? Mooi hoor.
    Complimenten.
    Dat doe je echt heel erg goed.
    Even het puskopje een beetje rust gunnen…
    Kan niet de hele dag rukken hè?
    Dat snappen xE hier op Roddelpraat ook wel.

    Ruik eens aan je vingers
    Zoon van een hœr.
    Wat denk je?
    Tijd om je handjes te wassen of ga je dat morgen doen?

    Oké.
    Kan niet anders zeggen
    Life’s not treating you well, dus ga ’s kijken of euthanasie iets voor jou is.
    Het is een dingetje, moet je even snappen. Het is een soort spelletje waar je ook rijk en beroemd mee kan worden. Probeer maar! 😁👍

    3
    14
 2. PiemelBoy zegt:

  ik zing glanus frolyk mee als gordon mij hart van agteren in mijn kondje neemt en daarna 10 of 20 azielsoekers
  Hep ik al gesegt dat ik een hoomoo bent?

  3
  15
 3. Gordon zegt:

  Ik was op zoek naar nieuwe mongolen voor tv en om te misbruiken in mijn huis en zie hier, grotere mongolen als hier zijn niet te vinden..wie wilt ?! Ps ik doe alles zonder condoomgebruik.

  3
  4
 4. Josje zegt:

  SCCCCCCOOOOOOOOOOOOPPPPPPPP, de kastdeur is opengewaaid door de storm in de onderbroek van Schouten. Maar dat stormpje is niet voor de meisjes.
  Dennis Schouten is een heumoo
  Dennis komt graag menig jongenspoepertje wit sausen / steekt hem er graag in collectief
  Een racist is hij net, ook zwarte kontjes welkom

  0
  7
 5. Sophie zegt:

  Die reacties hier! Hoe kan het Jan &Dennis dat jullie dergelijk commentaar podium geven?! Verschrikkelijk…. doe daar wat aan, doet jullie rubriek/site zeer beslist geen goed.

  12
  2
 6. Janloers zegt:

  Jan is dik, lelijk, dom, hij stinkt en heeft geen talent. Nooit wat bereikt in zijn leven. Overal weggestuurd vanwege zijn kut stem en houding. Dan blijft er maar 1 ding over. Roddelen over anderen die iets bereikt hebben waar Jan alleen maar van kan dromen.

  16
  5
  • Koos Spee zegt:

   Deze kwam gisteren ook al voorbij hooor. Maar ja, nogmaals, horny shit.

   Maar even serieus, toch ziek, dat de echte Giovanni alias De Grindtegel alias De Hamerhaai, met deze twee godinnen (misschien nog wel tegelijk ook, wie zou het zeggen) het bed heeft gedeeld?!

   Wat geld en fame toch met je kan doen, echt ongelofelijk!

   Dat doet ons toch allemaal dromen niet?! Nu niet, nu zijn we allemaal arme sloebers, maar over een aantal decennia. Zijn we dadelijk 60 en liggen we met onze dikke bierbuiken op een gehuurde boot in Zuid-Europa. Allemaal mooie jonge dansende meiden om ons heen. Die meiden zijn nu dan nog eitjes haha.

   7
   1
 7. Linkmiegel zegt:

  Lekker Lekker Lekker Lekker Lekker Lekker Lekker Lekker voor dr ordinaire stoepH oer is het…

  Laat dr lekker overal uitgezongen zijn tot ze toegeeft dat die kutzoon van dr fout zat en dat hij naar een heropvoedingskamp gaat. Dat ze toegeeft dat ze echt fout zat in plaats van doen alsof ze echt van mening is dat haar kutzoon is aangevallen en dat ze in haar recht staat. Dat zij gelijk had… Niet te geloven..

  En zodra deze whitney van ali express dat allemaal gedaan heeft dan nog niet terug laten komen dit valse sekreet. Echt waar deze snol is nog minder waard dan de stront die ik uitpoep.

  Ook vind ik dat de zaaddonor van die kutzoon eens flink aangepakt mag worden. (je kan nou niet spreken van een echte vader) een chemische castratie lijkt me hier zeer gepast aangezien er alleen maar nageboortes komen van die zaaddonor.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.