Totaalløl Sander Schimmelpenninck probeert weer grappig te zijn


En dat lukt natuurlijk totaal niet. Meneertje het omhoog gevallen keuterboertje maakt samen met Jaap zonder Nek een podcast. Dat heet de zelfspodcast, maar als het beide kereltjes aan iets ontbreekt is het wel zelfspot of humor in het algemeen. Sander meet zo’n 1,5 meter, maar doet alsof hij een reus is. Het is echter niets meer dan een gefrustreerd klein mannetje.

Hieronder probeert Schimmelpennick (in de adelstand verheven wegens collaboratie met Napoleon, later ook met Hitler) Louis van Gaal na te doen. Ook dat lukt niet en is eerder pijnlijk dan grappig om te zien.

22 reacties op “Totaalløl Sander Schimmelpenninck probeert weer grappig te zijn

 1. Schimmelkaas zegt:

  Best een leuk vrouwtje heeft die Sander Schimmelpenninck.
  Vraag me af hoe hij haar tevreden houdt, beide aan de andere kant van Europa en als ze dan al eens bij elkaar zijn, met zijn kleine kabouter pipi.

  Wellicht heeft Sander nog wat stoffige goudklompen van oud oom Rutger Schimmelpenninck ergens diep in een kasteelkelder bewaard. Dat zal vast veel goed maken.

  Want ja beste mensen. De familie Schimmelpenninck heeft haar rijkdom vergaart met slavenverkoop. Al is dat volgens kaboutertje Sander met zijn puntmuts natuurlijk niet waar en heel stom. Want Sander is stoer en woke…. Uuh het komt hem even niet zo goed uit!

  21
  2
  • Mr. Shownieuws zegt:

   Die meid heeft met dr pa een vissersboot en ze duiken naar bijzondere oesters. Dit is seizoenswerk en onmogelijk winstgevend. Sander is dus waarschijnlijk hun suikeroompje oid.

   4
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.