Toto pleegt suïcide voor de camera

gordon-toto

Dat arme hondje van Gordon weet dat zijn dagen zijn geteld. Elk moment wordt ie, na zeker een jaar volledig te zijn uitgewoond voor de meerdere glorie van zijn baasje, het asiel ingeschopt. Goor gaat immers in Dubai wonen en daar is geen plaats van de Franse bulldog.

Toto slaat de hand aan zichzelf en eet voor de camera van die bipolaire cokejunk een dennenappel op. Dan denk je wellicht wat maakt dat uit. Nou, dat is gewoon een zelfmoordactie.

Het moet toch wel heel erg zijn met het beestje als hij voor dit soort afschuwelijke stappen kiest. We hopen dat Toto het overleefd, zo niet is Gordon verantwoordelijk.

12 reacties op “Toto pleegt suïcide voor de camera

 1. TOTO zegt:

  Mensen,

  Ik kan niet wachten tot mijn baasje eindelijk oprot naar Dubai en mij achterlaat in een asiel. De hemelpoort zal voor mij opengaan in welk asiel dan ook. Ik kan niet wachten en sta te popelen.

  #freetoto

  11
  2
 2. Co Jenevo zegt:

  Pure korte termijn bevrediging van onze Toto.
  Als hij op deze leeftijd al zo slim is, ben ik 100% overtuigd dat als hij zijn logisch denkvermogen in dit tempo blijft door ontwikkelen en een betere vorm aanleert zijn korte termijn pleziertjes te bevredigen -Toto is slim genoeg om advies hiervoor niet bij zijn baasje in te winnen-, hij op lange termijn in staat zal zijn een gooi te doen richting de kroon van Koning Toto.
  Sneijder en Andy zijn wellicht wat hoog gegrepen.
  Maar Nathan Rutjes, kom op zeg, die kan onze Toto hèndig hebben.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *